Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pulsarito

0 bejegyzést írt és 152 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész interneten végigsöpört a hír, miszerint egy afroamerikai férfit rendőri intézkedés közben meggyilkoltak. Az áldozat bűne az volt, hogy hasonlított valakire, aki hamis pénzzel próbált meg fizetni egy boltban. A férfi nyakán pontosan 8 percig térdelt a rendőr, egészen addig amíg az…..
pulsarito 2020.06.04 10:59:02
@CoolKoon: "Ha nem lennél echte fasiszta, talán még vitatkoznék is veled. De sajnos nem érdemes."
Echte liberálfasiszta vagy!
Körbepedálozni a világot! Nagyszabású, hangzatos terv, de nem megy az ám csak úgy egyből, mint a karikacsapás. Körbepedálozni a Balatont. Vagy a kerületet. Vagy legalább a háztömböt. Minden kezdet nehéz, velem sem volt ez másként, sőt. Amíg én épp Andalúziában egy kecskefarmon ápolgatom a…..
...épp csak meghalt egy gyermek, mert nem volt pénz fűtésre. Szerencsére politikusaink szerint itt már minden szép és jó, és nincs szegénység, és minden gyerek kap enni az iskolában, ami mondjuk nem feltétlenül van így, bár a csicseriborsós-brokkolikrémes izékből mindig marad annyi, hogy akinek…..
pulsarito 2020.02.25 10:56:25
@ulpius66:
Klassz,
szépen mondták fel a libsi leckét az agyhalottak, aztán amikor cselekedni kell akkor nem, nem és nem!
Ragyogó.
Erről szól az egész liberális hőzöngés, mint ez a poszt is!
Mentsünk meg mindenkit, még akkor is ha maga semmit nem tesz érte!
Szajkózzák az általános lózungokat, aztán amikor konkrétan cselekedni kellene akkor elsunnyognak szép csöndben!
Soha semmire nem kínálnak megoldást, csak a hőzöngés megy!
Megható idézetek jelennek meg sorra az ellenzék által – kissé hisztérikusan – kritizált újdonsült NAT-szereplők tollából. Kinek ne olvadna egy pillanatra a lelke, amikor szeretteinkről, az otthon melegéről olvas olyan gondolatokat, amelyekkel bárki szívesen azonosulna – különösen azért, mert nincs…..
"Három, a lakóhelyünkhöz közel eső általános iskolában jártunk mostanában, iskolaválasztás előtt állunk. A többi szülőtárssal együtt bevonultunk a dísztermekbe, és végighallgattuk a három igazgatói beszédet" – így kezdődik a történet, amit egy oktatással foglalkozó Facebook-csoportban osztott meg…..
Van, amit jobb volna 2019-ben hagyni, mintsem áthozni az új évbe, ilyen például a faragatlan Schmidt Mária és a és a még viccnek is rossz Bayer Zsolt kettőse. Az elmúlt év utolsó napjain sikerült mindenkit, akinek van jövője - beleértve saját gyermekeiket és unokáikat is megsérteni, egyetlen…..
pulsarito 2020.01.07 09:41:44
@pulsarito: az utolsó félmondat nyilván nem kell, csak benn maradt!
Tegnap délután a Climate Save Movement nevű nonprofit környezetvédelmi szervezet posztolta ki Facebook oldalára az alábbi képet a következő szöveggel: "Egy erőteljes kép Kölnből, ahol 3 aktivista hívja fel a figyelmet a klímaváltozásról jégtömbökön állva, kötéllel a nyakukon egy akasztófa alatt". A…..
pulsarito 2019.07.12 09:05:14
@Attilajukkaja:
"a gyerek kussoljon" nem ezt mondtam, azzal viszont messzemenőkig nem értek egyet, hogy egy gyereket, aki felkapta a klímaváltozás témáját, mint ez a Greta gyereket nemzetközi fórumokra citálják, a sajtó ünnepli, mintha feltalálta volna a spanyolviszt.
A szomorú az egészben, hogy ilyen gyerekek mögé bújva próbálják eladni a "haladó" pártok a programjaikat.
És nem félek a gyerekek véleményétől, de jó lenne, ha előbb tanulnának, tapasztalatot szerznének, mielőtt kinyitják a szájukat, főleg nagy nyilvánosság előtt.
Amúgy undorító ez a kettős mérce amit a "haladó", függetlenobjektív sajtó ebben a témában is megenged magának.
Mert amikor jobboldali, keresztény, konzervatív témában egy párt bármilyen kapocsolatba kerül a gyerekekkel, akkor hörögve őrjöngenek, hogy el akezekkel a gyerekektől, viszont az ilyen nekik tetsző témákben nem csak hogy tiltakoznak, de minden létező módszerrel tolják őket előre!
pulsarito 2019.07.12 11:33:53
@БУММЕР: fentebb megválaszolták!
Biztos, hogy ön is ezekre bulizott 1966 és 76 között a balatoni éjszakában, és ezekre adott le szavazatot nyílt levelezőlapon. ..
Törzsolvasóink tudják, hogy mi itt a Lemilnél imádjuk a listázást (ebben is hasonlítunk egynémely, sportot kedvelő magyar politikushoz) és az ehhez kapcsolódó szavazóposztokat. Sorozatunkban foglalkoztunk már kiemelkedő hadvezérekkel, a papírformát felrúgó ütközetekkel, történelemformáló…..
pulsarito 2019.06.18 14:41:21
@project640:
Nem egyáltalán nem toltam túl, annak fényébemn, hogy vannak itt olyan csaták megemlítve, amik talá alakították a történelmet talán nem!
Az hogy neked személy szerint ez nem fontos a te dolgod.
Azonban történetileg egy ország megléte nem hiszem, hogy elhanyagolható.
A létszámmal kapcsolatban meg már leírtam a véleményemet fent.
A gúnyolódás önmagában még nem cáfolat!
Egyébként gondolkodtam, hogy leírjam-e egyáltalán mert tudtam, hogy ez lesz, hogy jönnek az agymosottak és elkezdenek gúnyolódni, meg fennhéjázóan kioktatni.
pulsarito 2019.06.18 14:44:37
@kuszanész:
Ha legyőzik a magyarokat akkor helyettük jöttek volna keletről más népek, semmi nem változott volna.
(kivéve hogy nem lenne magyar nyelv)
hát persze mesélj még...
pulsarito 2019.06.18 14:52:05
@Terézágyú:
ez kirohanás?
Így legyen ötösöm a lottón, hogy tudtam, hogy ha beírom a pozsonyi csatát, akkor jönnek majd az index hivatásos gyűlölködői és megmondóemberei és elkezdenek gúnyolni, meg kioktatni, hogy nem is úgy, nem is annyian, nem is ott, nem is azok és lehet hogy egyáltalán nem is volt semmi.
Ne válaszoljatok, mert én már az oldalt is bezártam.
Hétfőn az MTA közgyűlése jelentős többséggel nemet mondott az orbáni rendszer akaratára, amellyel einstandolták volna az akadémiai kutatóhálózatot. Orbán Palkovics persze nem nyugszik, akkor majd törvénnyel államosítják a tudományt. Az akadémikusok és az akadémiai kutatóintézetek dolgozói próbálnak…..
Érzékeny pontján bökték meg a miniszterelnököt azok a diákok, akik a rossz színvonalú nyelvoktatás és az egyetemi felvételihez kötelezővé tett nyelvvizsga-követelmény ellen tüntettek. A több száz tiltakozó fiatal ugyanis ultimátumot adott Orbán Viktornak: 2019. szeptember elsejéig tegyen le egy…..
pulsarito 2019.04.29 10:16:10
@Homyak:
Azt meg nem érzed nonszensznek, hogy nyelvvizsga nélkül lehet miniszterelnök, de a diákok meg anélkül tovább sem tanulhatnak.
Szokás szerint keveritek a szezont a fazonnal megint!
A miniszterelnök egy választott tisztség, ha a Gyagyás Tódi összehozna egy pártot, indulna a választáson, és azt megnyerné akkor ő lenne a miniszterelnök, függetlenül attól, hogy írni-olvasni tud-e egyáltalán!
Az állam meg miért ne szabályozhatná az egyetemi felvételi kritériumát úgy ahogy akarja?
Rengeteg diák, akik tényleg komolyan gondolják a tanulást, már középiskolában leteszik a középfokú nyelvvizsgát, sőt van aki kettőt is.
Aki meg nem gondolja komolyan a tanulást, csak lébelcolgatni akar, meg apuci pénzén egy diplomát, az talán jobb is ha nem jut be a felsőoktatásba.
Szűrjék csak meg a felvitelizőket, legyen már rangja az egyetmnek diplomának! Nem kell minden sarkon, mindenkinek diplomát osztogatni!
Végezetül Orbán kiválóan beszél angolul, tök mindegy mikor és hol tanulta, szóval röhögve leközépfokúzna bármikor, ha esetleg nem lenne meg neki már most is minimum egy középfokúja, amit kétlek.
A nacionalisták ellenségek, mert szét akarják verni az EU - hangsúlyozta a Bizottság elnöki tisztének néppárti várományosa;  A populisták ácsingózhatnak vezérszerepre Strasbourgban, csak éppen a közhangulat nem támasztja alá nagyra törő terveiket és éles belső ellentéteik is zavarják a saját…..
"Csak mert valaki magyarnak születik, még nem lesz rögtön keresztény is."..
pulsarito 2019.04.24 14:37:27
@GNDL:
Mint mondtam a tudatlanságod, személyeskedő hangnemed okán vitaképtelen vagy!
És egy idézet tőled:
"Aki nem képes önálló tájékozódásra az már veszett fejsze nyele, valljuk meg őszintén"
pulsarito 2019.04.24 14:41:09
@eloi:
"@GNDL: Annyira korlátolt vagy, hogy nem érted, hiába magyarázzák már itt neked többen is, hogy nem a fasizmus definíciója sántít (jó, az is), hanem az, hogy te önkényesen fasisztázod le az ellenfeleidet, akiik NEM FASISZTÁK csak azért, mert te mondod rájuk! Érted ezt?"
Dehogy érti!
Az ő világukban aki mást mer gondolni az náci/fasiszta/rasszista/antiszemita/homofób.
Kb. mind egyszerre.
pulsarito 2019.04.24 14:48:58
@GNDL:
Az lehet hogy pontosan fogalmazol, de hogy nem érted amit olvasol az biztos!
Ezért hogy felvilágosítsalak, csak halkan jegyzem, meg hogy amit te követelsz rajtunk azt rajtad is számonkérte már itt más, ráadásul egy kicsit előbb, úgyhogy illene időt vesztegetned arra a forrásmegjelölésre!
Persze ilyent nem tudsz írni, mert mint egy papagáj mondod fel a pártközpontban leadott egyenszöveget, anélkül, hogy értenéd is!
Már ha volna Neki, de nincs. Így aztán marad az, hogy szerintem ott fent valahol már jó sok éve fogja a fejét, és azt ismételgeti, hogy „…ezeken már az ima sem segíthet…”. Még mielőtt majd kommentek sokasága zúdulna rám, hogy égjek a pokolban, meg hogy muszlim-simogató pogány-fajzat, közölném,…..
pulsarito 2019.04.24 10:02:44
@Igazamvanvagyigazamvan?:
Van egy érdekes bája annak, amikor olyanok akarnak a keresztény hitről oktatni, akik beszéltek már olyanokkal, akik hallotak a kerszténységről!
Mondom, hogy ti mindenhez is értetek!
pulsarito 2019.04.24 11:23:48
@Igazamvanvagyigazamvan?:
Figyelj, ne hajtsd tovább a témát, mert szemmel láthatóan fogalmad sincs róla!
Egyre többször jut eszünkbe a magyar miniszterelnök szerepléseit látva a „nyomják Krahácsot!” szállóigévé vált mondás Baktai Ferenc kabaré-jelenetéből. Olyan helyzetekre használjuk ezt a kesergést a magyarok, amikor úgy érezzük, hogy az egész világ összefogott ellenünk. Kétségtelen, egyre fogynak a…..
pulsarito 2019.04.01 15:51:49
@chrisred: "És adósságot termelt."
Hát persze mi mást, és abból éltünk, hogy vasárnap zárva tartottunk.
Mondtam ne higgy el minden hazugságot.
pulsarito 2019.04.01 16:14:06
@chrisred: Amit megírt az index? Más forrásból is tájékozódj, hidd el érdekes dolgok derülnek ki néha.
pulsarito 2019.04.01 16:16:17
@chrisred: "Tisztában vagyok vele, az én zsebemből törlesztette. "
Gondolom a felvett hietelek miatt ElQúrónál és LiBajnainál is reklamáltál már!
Mert úgy lenne igazságos!
A hét közéleti eseménye volt egy vita. Egyetemisták eresztettek össze két politikust, Novák Katalint a Fideszből és Bangóné Borbély Ildikót az MSZP-ből. Mindegyik tudósításból a családokkal foglalkozó államtitkár győzelmét olvastam ki. A Népszava például, amelynek legalábbis elvileg az ellenzéki…..
Magyarország újabb kori történelmében példa nélküli az a hatalomkoncentráció, amelyet Orbán Viktor és a csapata megvalósított. Horthy Miklós különféle kormányfőket nevezett ki és leginkább az ő intézkedéseiket hagyta jóvá, Kádár Jánosnak még kevesebb mozgástere volt, akkoriban bármilyen fontosabb…..
pulsarito 2019.03.01 10:07:54
@Tamáspatrik:
"51%-os többség ugyanugy megfelel egy adott politikai irányvonal kivitelezésére."
akadjatok már le erről az 51% nem a fideszre szavazott ostobaságról, mert amíg ezzel áltatjátok magatokat, addig nem is juttok, még a hatalomnak a közelébe se! Először is nem volt a szavazócédulán olyan hogy "Ellenzék", hanem pártok voltak és ezek közül a szabályok (bármilyen szabályrendszer szerint) a Fidesz kapta a legtöbb szavazatot.
Aztán továbbmenve ennek az általad vizionált 51 %-nak nics egységes politikája, sőt leginkább semmilyen politkája nincs, azon kívűl, hogy Orbán takarodj.
Persze zavarjuk el, Orbánt, aztán ki legyen helyette?
Az a szerencsétlen hülye Karácsony, aki a szocikat még a fidesznél is jobban utálja? Vagyis csak utálta addig amíg a mérhetetlenül alacsony támogatottságú pártját meg nem találták. Vagy az őszödi Böszme? Vagy talán a saját barátait, szövetségeseit is lehallgató és eláruló Hadházy? Ne komolytalankodjunk már!
Aztán jössz itt az arányosabb választási rendszerrel. Ez is csak a ti fejetekben létező hazugság!
Gondolatban sétálj már el egy kicsit az imádott nyugati minta demokrácia Nagy-Brittaniába, és nézd meg az ottani mintaszerűen arányos demokratikus választási rendszert, és ha ez megvan, akkor számold át a legutóbbi magyar választási eredményeket parlamenti mandátumra a brit matek szerint. Annyit segítek, hogy a Fidesz a parlametni helyek 90%-át szerezte volna meg a brit arányos mintademokrácia választási szisztémája alapján.
Akkor a miénk arányos vagy nem?
Persze régóta tudjuk, hogy a demokratikus szavazások a ti fejetekben csak akkor érvényesek, ha a nép úgy szavaz, ahogy ti azt a pesti belvárosi romkocsmáitokban egymás közt kimatekozzátok.
Ha pedig nem úgy szavaznak, akkor jöttök a birka néppel, a vidéki bunkózással atb.
Talán ezügyben is fordulhatnátok a nyugati minta demokráciákhoz, ti. ott ha demokratikusan le akarnak váltani valakit, akkor azt csinálják, hogy a párt legokosabb emberei (vagy ha ilyen nincs a pártban, akkor megkérnek különböző szakértőket, akikkel) összedugják a fejüket és kitalálnak egy olyan programot amire az általatok lehülyebunkózott választók hajlandók szavazni, lehetőleg többen mint a másik pártra szavazók. Nagyjából így megy ez a demokráciákban.
amíg ezt nem vagytok hajlandók elfogadni, addig marad a partvonalról ordibálás.
Arról, meg hogy folyamatosan diktatúráztok ne is beszéljünk, mert ennek ellenkezőjét mi sem bizonyítja ékesebben, minthogy létezik az index, a hvg, a 444 a népszava rtl klub stb. ahol 0-24-ben hazudozhattok naphosszat, és gyalázhatjátok a kormányt.
pulsarito 2019.03.01 10:10:08
pulsarito 2019.03.01 10:13:59
  Orbán Viktor és barátai pénzzé tették az országot. Mivel ez működik nekik, most azt hiszi, pénzzé tehetik a családok életét is. Pénzért szülnek majd "az asszonyok", mert szerinte minden megvehető, a születés is. Orbán közben maga a legnagyobb gátja a gyerekek megszületésének azzal a mérhetetlen…..
pulsarito 2019.02.11 16:42:19
@morph on deer:
"Ugye nem fogod, hogy ez a tíz milla NEM ajándék, hanem KÖLCSÖN, amit CSAK akkor kapsz, ha az előírásnak megfelelően szaporodsz, másként nem!
Na innentől lehet örülni. "

... de fogom, és képzeld enélkül is megszülettek a gyerekek! Nehéz volt, meg nem volt minden évben tengerparti nyaralás, néha még igazi nyaralás se volt, de vállaltuk, mert a gyerek ad értelmet az életnek.
És ne gondold hogy ez a hatvanas években volt, nem ez bizony már javarészt a D209, Őszödi Böszme, Libás regnálása alatt volt, csak hogy értsd!

A gyerekvállalást pedig nem degradálnám "szaporodássá". De ha neked csak ennyit jelent lelked rajta.
Engem nem érdekel ki hány gyereket vállal, az se ha egyet se.
De nekem legalább van miért élnem és nem csak a nihil létezik számomra, mint egy-két ide írogató "embernek".
Mindenkinek szabad választása van.
Sok sikert mindenkinek!
Nem ez az első eset, amikor a magyar kormány vétója miatt nem képes az EU egységesen fellépni. Orbán Szijjártóval fúratta meg a Kínával szembeni uniós egységet, ahogy korábban és most is az arabok bevonását a migráció kezelésébe...
pulsarito 2019.02.04 16:46:07
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nekem nincs gazdám, ellentétben veled, legalábbis a gondolkodásod erre enged következtetni.
Egyébként gratulálok a megértő liberális "mindenki véleményét hallgassuk meg" liberális alapértékéhez méltó hozzászólásod eme újabb gyöngyéhez !
A kérdés azonban továbbra is nyitott!
Miért nem az Arab Liga országai fogadják be a menekült testvéreiket?
Na erre válaszolj és utána gyalázkodj!
És ne mosd össze a kérdést teljesen más, nem a kérdéssel kapcsolatos dolgokkal, ami egyébként lehet hogy nem is igaz, vagy nem úgy igaz ahogy te itt előadod!
pulsarito 2019.02.04 17:00:58
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Bolond lyukból bolond szél fúj!