Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pulsarito

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszi a fizetésemelést, azaz a semmit Friss hír, miszerint a fogyasztói árak 2021-ben egy év alatt 7,4 százalékkal emelkedtek. A magyar Nemzeti Bank előrejelzései alapján pedig jövőre 5 % körüli infláció várható. Ezzel szemben a pedagógusok legyenek boldogok és elégedettek, hogy sok év után kapnak…..
Orbán Viktor keresi a helyét a nemzetközi politikai porondon azok után, hogy kikerült az európai fősodorból. A kormányfő rájött arra, hogy nem támaszkodhat csakis keleti szövetségeseire, mert Oroszország, Kína és a közép-ázsiai diktatúrák nem segíthetnek abban, hogy az Európai Unióban megerősítse…..
pulsarito 2021.05.31 16:41:14
@pincébezuhanási tudományok doktora: Az lehet, hogy az USA-ban nem állt le az informatikai rendszer, csak éppen ezrével számolta a Trump szavazatokat Bidennek. Na meg ott még a halottak is szavaztak, minő véletlen pont Bidenre. Kell még valamit mondanom Ildikó?
USA OFF, a nap, amikor a modernkori demokrácia meghalt! Európából nézve blazírt nyugalommal néztem mindig is mi történik az USA-ban. Tetszett a gyakorlatiasságuk, profizmusuk, önbizalmuk, erejük, de dühített az álszentségük, a mindent a profitnak alárendelő szemléletük, a történelmükben…..
Erre jutott egy jelentés, amely az angol és walesi egyházi méltóságok felelősségét vizsgálta. A bíboros nem mond le...
Az egész interneten végigsöpört a hír, miszerint egy afroamerikai férfit rendőri intézkedés közben meggyilkoltak. Az áldozat bűne az volt, hogy hasonlított valakire, aki hamis pénzzel próbált meg fizetni egy boltban. A férfi nyakán pontosan 8 percig térdelt a rendőr, egészen addig amíg az…..
pulsarito 2020.06.04 10:59:02
@CoolKoon: "Ha nem lennél echte fasiszta, talán még vitatkoznék is veled. De sajnos nem érdemes."
Echte liberálfasiszta vagy!
Körbepedálozni a világot! Nagyszabású, hangzatos terv, de nem megy az ám csak úgy egyből, mint a karikacsapás. Körbepedálozni a Balatont. Vagy a kerületet. Vagy legalább a háztömböt. Minden kezdet nehéz, velem sem volt ez másként, sőt. Amíg én épp Andalúziában egy kecskefarmon ápolgatom a…..
...épp csak meghalt egy gyermek, mert nem volt pénz fűtésre. Szerencsére politikusaink szerint itt már minden szép és jó, és nincs szegénység, és minden gyerek kap enni az iskolában, ami mondjuk nem feltétlenül van így, bár a csicseriborsós-brokkolikrémes izékből mindig marad annyi, hogy akinek…..
pulsarito 2020.02.25 10:56:25
@ulpius66:
Klassz,
szépen mondták fel a libsi leckét az agyhalottak, aztán amikor cselekedni kell akkor nem, nem és nem!
Ragyogó.
Erről szól az egész liberális hőzöngés, mint ez a poszt is!
Mentsünk meg mindenkit, még akkor is ha maga semmit nem tesz érte!
Szajkózzák az általános lózungokat, aztán amikor konkrétan cselekedni kellene akkor elsunnyognak szép csöndben!
Soha semmire nem kínálnak megoldást, csak a hőzöngés megy!
Megható idézetek jelennek meg sorra az ellenzék által – kissé hisztérikusan – kritizált újdonsült NAT-szereplők tollából. Kinek ne olvadna egy pillanatra a lelke, amikor szeretteinkről, az otthon melegéről olvas olyan gondolatokat, amelyekkel bárki szívesen azonosulna – különösen azért, mert nincs…..
"Három, a lakóhelyünkhöz közel eső általános iskolában jártunk mostanában, iskolaválasztás előtt állunk. A többi szülőtárssal együtt bevonultunk a dísztermekbe, és végighallgattuk a három igazgatói beszédet" – így kezdődik a történet, amit egy oktatással foglalkozó Facebook-csoportban osztott meg…..
Van, amit jobb volna 2019-ben hagyni, mintsem áthozni az új évbe, ilyen például a faragatlan Schmidt Mária és a és a még viccnek is rossz Bayer Zsolt kettőse. Az elmúlt év utolsó napjain sikerült mindenkit, akinek van jövője - beleértve saját gyermekeiket és unokáikat is megsérteni, egyetlen…..
pulsarito 2020.01.07 09:41:44
@pulsarito: az utolsó félmondat nyilván nem kell, csak benn maradt!
Tegnap délután a Climate Save Movement nevű nonprofit környezetvédelmi szervezet posztolta ki Facebook oldalára az alábbi képet a következő szöveggel: "Egy erőteljes kép Kölnből, ahol 3 aktivista hívja fel a figyelmet a klímaváltozásról jégtömbökön állva, kötéllel a nyakukon egy akasztófa alatt". A…..
pulsarito 2019.07.12 09:05:14
@Attilajukkaja:
"a gyerek kussoljon" nem ezt mondtam, azzal viszont messzemenőkig nem értek egyet, hogy egy gyereket, aki felkapta a klímaváltozás témáját, mint ez a Greta gyereket nemzetközi fórumokra citálják, a sajtó ünnepli, mintha feltalálta volna a spanyolviszt.
A szomorú az egészben, hogy ilyen gyerekek mögé bújva próbálják eladni a "haladó" pártok a programjaikat.
És nem félek a gyerekek véleményétől, de jó lenne, ha előbb tanulnának, tapasztalatot szerznének, mielőtt kinyitják a szájukat, főleg nagy nyilvánosság előtt.
Amúgy undorító ez a kettős mérce amit a "haladó", függetlenobjektív sajtó ebben a témában is megenged magának.
Mert amikor jobboldali, keresztény, konzervatív témában egy párt bármilyen kapocsolatba kerül a gyerekekkel, akkor hörögve őrjöngenek, hogy el akezekkel a gyerekektől, viszont az ilyen nekik tetsző témákben nem csak hogy tiltakoznak, de minden létező módszerrel tolják őket előre!
pulsarito 2019.07.12 11:33:53
@БУММЕР: fentebb megválaszolták!
Biztos, hogy ön is ezekre bulizott 1966 és 76 között a balatoni éjszakában, és ezekre adott le szavazatot nyílt levelezőlapon. ..
Törzsolvasóink tudják, hogy mi itt a Lemilnél imádjuk a listázást (ebben is hasonlítunk egynémely, sportot kedvelő magyar politikushoz) és az ehhez kapcsolódó szavazóposztokat. Sorozatunkban foglalkoztunk már kiemelkedő hadvezérekkel, a papírformát felrúgó ütközetekkel, történelemformáló…..
pulsarito 2019.06.18 14:41:21
@project640:
Nem egyáltalán nem toltam túl, annak fényébemn, hogy vannak itt olyan csaták megemlítve, amik talá alakították a történelmet talán nem!
Az hogy neked személy szerint ez nem fontos a te dolgod.
Azonban történetileg egy ország megléte nem hiszem, hogy elhanyagolható.
A létszámmal kapcsolatban meg már leírtam a véleményemet fent.
A gúnyolódás önmagában még nem cáfolat!
Egyébként gondolkodtam, hogy leírjam-e egyáltalán mert tudtam, hogy ez lesz, hogy jönnek az agymosottak és elkezdenek gúnyolódni, meg fennhéjázóan kioktatni.
pulsarito 2019.06.18 14:44:37
@kuszanész:
Ha legyőzik a magyarokat akkor helyettük jöttek volna keletről más népek, semmi nem változott volna.
(kivéve hogy nem lenne magyar nyelv)
hát persze mesélj még...
pulsarito 2019.06.18 14:52:05
@Terézágyú:
ez kirohanás?
Így legyen ötösöm a lottón, hogy tudtam, hogy ha beírom a pozsonyi csatát, akkor jönnek majd az index hivatásos gyűlölködői és megmondóemberei és elkezdenek gúnyolni, meg kioktatni, hogy nem is úgy, nem is annyian, nem is ott, nem is azok és lehet hogy egyáltalán nem is volt semmi.
Ne válaszoljatok, mert én már az oldalt is bezártam.
Hétfőn az MTA közgyűlése jelentős többséggel nemet mondott az orbáni rendszer akaratára, amellyel einstandolták volna az akadémiai kutatóhálózatot. Orbán Palkovics persze nem nyugszik, akkor majd törvénnyel államosítják a tudományt. Az akadémikusok és az akadémiai kutatóintézetek dolgozói próbálnak…..
Érzékeny pontján bökték meg a miniszterelnököt azok a diákok, akik a rossz színvonalú nyelvoktatás és az egyetemi felvételihez kötelezővé tett nyelvvizsga-követelmény ellen tüntettek. A több száz tiltakozó fiatal ugyanis ultimátumot adott Orbán Viktornak: 2019. szeptember elsejéig tegyen le egy…..
pulsarito 2019.04.29 10:16:10
@Homyak:
Azt meg nem érzed nonszensznek, hogy nyelvvizsga nélkül lehet miniszterelnök, de a diákok meg anélkül tovább sem tanulhatnak.
Szokás szerint keveritek a szezont a fazonnal megint!
A miniszterelnök egy választott tisztség, ha a Gyagyás Tódi összehozna egy pártot, indulna a választáson, és azt megnyerné akkor ő lenne a miniszterelnök, függetlenül attól, hogy írni-olvasni tud-e egyáltalán!
Az állam meg miért ne szabályozhatná az egyetemi felvételi kritériumát úgy ahogy akarja?
Rengeteg diák, akik tényleg komolyan gondolják a tanulást, már középiskolában leteszik a középfokú nyelvvizsgát, sőt van aki kettőt is.
Aki meg nem gondolja komolyan a tanulást, csak lébelcolgatni akar, meg apuci pénzén egy diplomát, az talán jobb is ha nem jut be a felsőoktatásba.
Szűrjék csak meg a felvitelizőket, legyen már rangja az egyetmnek diplomának! Nem kell minden sarkon, mindenkinek diplomát osztogatni!
Végezetül Orbán kiválóan beszél angolul, tök mindegy mikor és hol tanulta, szóval röhögve leközépfokúzna bármikor, ha esetleg nem lenne meg neki már most is minimum egy középfokúja, amit kétlek.
A nacionalisták ellenségek, mert szét akarják verni az EU - hangsúlyozta a Bizottság elnöki tisztének néppárti várományosa;  A populisták ácsingózhatnak vezérszerepre Strasbourgban, csak éppen a közhangulat nem támasztja alá nagyra törő terveiket és éles belső ellentéteik is zavarják a saját…..
"Csak mert valaki magyarnak születik, még nem lesz rögtön keresztény is."..
pulsarito 2019.04.24 14:37:27
@GNDL:
Mint mondtam a tudatlanságod, személyeskedő hangnemed okán vitaképtelen vagy!
És egy idézet tőled:
"Aki nem képes önálló tájékozódásra az már veszett fejsze nyele, valljuk meg őszintén"
pulsarito 2019.04.24 14:41:09
@eloi:
"@GNDL: Annyira korlátolt vagy, hogy nem érted, hiába magyarázzák már itt neked többen is, hogy nem a fasizmus definíciója sántít (jó, az is), hanem az, hogy te önkényesen fasisztázod le az ellenfeleidet, akiik NEM FASISZTÁK csak azért, mert te mondod rájuk! Érted ezt?"
Dehogy érti!
Az ő világukban aki mást mer gondolni az náci/fasiszta/rasszista/antiszemita/homofób.
Kb. mind egyszerre.
pulsarito 2019.04.24 14:48:58
@GNDL:
Az lehet hogy pontosan fogalmazol, de hogy nem érted amit olvasol az biztos!
Ezért hogy felvilágosítsalak, csak halkan jegyzem, meg hogy amit te követelsz rajtunk azt rajtad is számonkérte már itt más, ráadásul egy kicsit előbb, úgyhogy illene időt vesztegetned arra a forrásmegjelölésre!
Persze ilyent nem tudsz írni, mert mint egy papagáj mondod fel a pártközpontban leadott egyenszöveget, anélkül, hogy értenéd is!
Már ha volna Neki, de nincs. Így aztán marad az, hogy szerintem ott fent valahol már jó sok éve fogja a fejét, és azt ismételgeti, hogy „…ezeken már az ima sem segíthet…”. Még mielőtt majd kommentek sokasága zúdulna rám, hogy égjek a pokolban, meg hogy muszlim-simogató pogány-fajzat, közölném,…..
pulsarito 2019.04.24 10:02:44
@Igazamvanvagyigazamvan?:
Van egy érdekes bája annak, amikor olyanok akarnak a keresztény hitről oktatni, akik beszéltek már olyanokkal, akik hallotak a kerszténységről!
Mondom, hogy ti mindenhez is értetek!
pulsarito 2019.04.24 11:23:48
@Igazamvanvagyigazamvan?:
Figyelj, ne hajtsd tovább a témát, mert szemmel láthatóan fogalmad sincs róla!