Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jakirte jak

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán, ha nulla fok van, egy szeméthegy mögött, a vasúti töltés oldalában nőtt szétfagyott nádasban, színevesztett, félig szétfoszlott sört reklámozó napernyő alatt üldögél a késő téli nap bágyadtan szitáló havas esőjében négy fiatal férfi. Apró tábortűz próbál valami meleget adni a vizes göncökbe…..
jakirte jak 2017.02.10 08:58:38
@Ballib cenzúrázók réme 24: A legjobb az a rész, amikor arról mesél a szerző, hogy az egyikük fizikusként végzett! Ühüm :)
És nincs annyi esze, hogy felfogja azt, hogy az EU-ba nem a kertek alatt szökdösünk be, illegálisan, a kerítést átvágva.

Ez is oltári nagy hazugság:

"Az embercsempészek állítólag kapukat vágnak a kerítésen és ott bújtatják át őket, de a magyar rendőrök már tudják, hol vannak ezek a helyek. Volt, hogy már a szerb oldalon elkapták őket és visszaverték Szerbiába őket."

Mit keresne a magyar rendőr a szerb oldalon???

Úgy látszik a Soros Gyurka még mindig jó pénzt fizet ezekért a mesékért.
Jelentősen lelassult az aláírásgyűjtés, emiatt kétségessé vált az akció sikere...
jakirte jak 2017.02.05 15:02:17
@pamut: "Meglesznek az aláírások a kellő számban."

"hillary clinton lesz az usa elnöke"

krvnyád! :))))))
Az RTL döntése szerint kevesebb, mint fele Heti Hetes adás lesz csak idén, mint az eddigi években megszokott volt. Ez azt jelenti tehát, hogy többé nem fog hetente jelentkezni a műsor, írja a Blikk. Az okokról megkérdezték a csatornát, valamint Ónodi György producert is. "December legvégén a…..
Felszámolták a Népszabadságot. Csak így. Egyik percről a másikra. Szó szerint. Pénteken, lapzárta után hazaballagtak a kollégák, szombat reggel már nem volt hova munkába menniük. Ne legyenek illúzióink: a lapot bedarálta a NER...
Orbán Viktor aljasul kihasználja a párizsi terrortámadásokat: hazudott a parlamenti beszédében, és az M1-en is, ahol riportot készítettek vele, és természetesen alákérdeztek, egy kritikus kérdést nem szegeztek neki, hanem teljes nyelvbedobással asszisztáltak…..
A vasárnapi brüsszeli csúcs előtt a miniszterelnök azzal kérkedett, hogy ő már csak megfigyelő a menekültválság kezelése végett összehívott konferencián, amelyre ezúttal meghívást kaptak azok a balkáni államok is, amelyek egyelőre még nem tagjai az EU-nak. A szóhasználat…..
jakirte jak 2015.10.28 22:08:12
Ha az embernek már van csinos focistadionja a kertje végében, birtokai akkorák, hogy ott sosem megy már le a nap, jószága, jobbágyai számosak, na, akkor mi kell neki? Mondjuk, kellene még egy sziget valami tengeren, mert az divatos, bankszámla Szingapúrban, mert oda még kevésbé lát…..
Pár évvel ezelőtt Anders Breiviket és Orbán Viktort hasonlítottam össze "Két bornírt keresztes lovag: Orbán Viktor és Anders Breivik" címmel. A mostani címben Breivik lemaradt, mert ő már jó helyen van. Orbán sajnos még nincs. A terrorista és a diktátor is jobboldali, keresztény…..
jakirte jak 2015.10.18 18:58:17
@rest of boys: Egy táborból valók, de ez a brendel matkykó sokkal nagyobb fasz. Annyi még a különbség, hogy míg amaz mózeshitű, ez meg itt ateista.
 Mondjuk, elindulok, mert muszáj - volt már ilyen a történelemben, félek, lesz is még. Összepakolunk, végiggondoljuk, megtervezzük. Nekivágunk. Nem könnyű, de nem mondjuk menet közben, csak szó nélkül segítjük egymás feje alá a pulóvert, ha elalszik a másik. A legkisebb…..
Én azt szeretem, ha a Vezér mond valamit, azonnal megjelennek a bércsahosok, és máris megmegyarázzák a dolgot. Elárasztanak bennünket az idegenek. A ballibsik minden koszos jöttmentet csak úgy befogadnának. És ekkortól, mintegy varázsütésre, sorra jönnek a hírek a…..
Több mint egy évvel a bemutató után eljutott a Saul fia oda, ahová először kellett volna: Németországba. A fogadtatás megdöbbentő: a nagy német lapok többsége szerint a film „láger­giccs”, „szellemvasút”, „kizsákmányoló erőszak-pornográfia”, egyszóval: “hányingerkeltő”, és “ugyanazt a…..
jakirte jak 2015.06.18 17:25:31
@I_Isti: Ha zsidók is voltak, ők voltak az utolsó tisztességes izráeliták, hogy megírták az örömhírt.
jakirte jak 2015.06.18 19:33:04
@Gosig Ratta: Nekem mindegy, hogy izráelita vagy, filoszemita vagy épp zsidomított libsibolsi. Az ostobaságaid jobban zavarnak.
jakirte jak 2015.06.18 17:20:35
@endike: de ezt a filmet nem magyarok készítették
Egy civil szervezet azonosította a Kurucinfón álnév mögé rejtőzködő, holokauszttagadó cikkeinek szerzőjét. A magyar hatóságok hosszú ideje tehetetlenek a szélsőségesen rasszista Kurucinfóval szemben. Meg sem próbáltak eljárni például azon szerzők ellen, akik elég…..
jakirte jak 2015.06.18 09:18:35
@Krio.Me.Tu: Valláspótló szerepet szánnak a holokausztnak. A rengeteg, mára vallástalanná vált zsidót a világban valahogy össze kell fogni. És ez lesz a holokauszt. Ahogy írod, vannak kétségbevonhatatlan dogmái, templomai, papjai. Persze másrészt vannak a tények, de a holokammer üzemeltetőit ez nem érdekli. Sőt törvényileg lehetetlenítik el azt, aki bármiféle kérdést tesz fel az üggyel kapcsolatban.
jakirte jak 2015.06.18 17:28:53
@Plumper_: @Susan Karpati: Ti kihez beszéltek? Nem is írt ilyen nevű hozzászóló, akinek címeztétek a gyűlölködéseiteket.