Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Masato

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korrupció ellen mindössze egyetlen törvényt kell módosítani: a miniatűr kamerákat haditechnikai eszköznek minősítő passzust. Ezt amúgy is meg kell tenni, hiszen ezekkel a filléres cuccokkal már tele vannak a kínai piacok. Hát ilyen egyszerű ez; ennyit a korrupció elleni…..
Cs. a vasárnap délutánját a Palatinuson egy durva kabinostól való rettegés árnyékolta be. A Palatinus alkalmazottja válogatás nélkül bazmegolt és kurvaanyázott a vendégeknek, akik megzavarták és munkára kényszerítették őt. Vasárnap, augusztus 3-án délután egy háromfős…..
Meghökkentő hírt közölt egy gazdasági napilap ma reggel, egyben választ adva arra a rejtélyre, hogy miért nem volt jelen tegnap Veres János pénzügyminiszter a nagy jelentőségű IMF-EU-Világbank segélycsomag részleteinek ismertetésekor. "Grandiózus kínai tervek esetleges…..
Zhaomannál találta a Homár a legendás Túró Rudi(k) lekoppintott, majd Kínába exportált változatának fotóját. Igazán mulatságos, hogy "a Túró Rudira megtévesztésig hasonlító, ám a különböző jogi problémákat elkerülendő Túró Kiittyyre keresztelt csokoládéval…..