Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kru

120 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
www.cargobike.hu..
Ez landolt a postaládámban: "Hey man, whats new? Im writing from Mostar, bosnia. Ive been hearing rumors about a tall bike crew in budapest and i suspect youre a part of it. (...) Anyway, my plan is to move on up to budapest in the next few weeks, and if you are there it would be cool to meet you…..
event Ismét megrendezésre kerül Európa legnagyobb mutáns bringás felvonulása.Budapesten gyűlnek össze a kézzel, lábbal, gólyalábbal, nagymamával vagy telekinetikusan hajtott egy, kettő, három, négy és ötkerekűek, hogy megdöntsék a normalitás rendszerét. Oldalkocsis biciklik, utánfutók,…..
A korábbról már ismert Zenga bros újra megmondja a tutit   It is actually the only bike I want to take to the grocery store or travel across the world on. For the amount of weight I can carry on it And the way it carries weight With that center of gravity and incredible stability There is some…..
Egy film arról, hogy "csinálj már valamit" - mint az itt oldalt is olvasható. Figyelemre méltó a csomagtér elhelyezkedése a kerekek közötti holtteret kihasználva. Nyáron újra túrázunk magason!  ..
Hill Ef kolléga éppen Palesztinában túrázik. Így megy ez. https://www.flickr.com/photos/hillel_eflal/with/24298510861/..
A Tall Bike Construction Primer A Tall Bike Construction Primer by CHUNK666 ..
Bespoked UK Handmade Bicycle Show foto: Festka ..
magasban szép az élet TallTwin 2015.04.19 11:03:16
..
..
..
https://www.flickr.com/photos/hillel_eflal/ ..
"A magasbicikli abban különbözik a normális bringától, hogy sokkal magasabb." - Ozi, Budapest, 2014  ..
magasban szép az élet TOC14 2014.04.05 21:46:01
E Peter Sagan és a mutáns biciklik reklámozzák az idei Tour of Californiát. Engem meggyőztek, ott találkozunk! https://www.facebook.com/video/embed?video_id=403577163120479 ..
Buheratároló zsiráfbicikliknek http://index.hu/belfold/budapest/2014/03/10/buheratarolo_zsirafbicikliknek/ ..
A legnagyobb baj napjaink katolicizmusával az, hogy a gazdag keresztények nem veszik teljesen komolyan a Bibliát, míg a szegény keresztények túlságosan komolyan veszik szavait. Az ember javíthatatlan animista és mindent antropomorfikusan magyaráz. A zsidók, amikor megírták az…..
Keresztény Magyarország Satayana 2014.02.14 19:53:41
Ha a tudomány a próza, akkor a kereszténység a költészet, mely segít, hogy az élet egyhangúságát el tudjuk viselni. Az ipari forradalom és a városiasodás hozzájárult ahhoz, hogy az ember megtanult e líraiság nélkül létezni. A tudomány tehát cáfol...
1:11 "Nincs a szerelemnél meghatóbb érzemény, mert korunkban, amikor a nemes érzések, a vallásosság, a hűség, a tisztelet, a barátság, a hazaszeretet lassan kivesznek a világból, csak a szerelem az, amely képes visszavarázsolni a régen letűnt idők illúzióját. A nők…..
Akik törvény által akartok megigazulni, elszakadtatok a Krisztustól, a kegyelemből pedig kiestek. Mert az egész törvény ebben az egy igében teljesedik be: "Szeresd felebarátodat, mint magadat." Intelek titeket: a Lélek szerint éljetek, és a test kívánságát ne teljesítsétek. Mert…..
Naagyon nagyon rossz. ..
Közben régi ismerősünk, Hill Ef szépen megcsinálta a világ első szétszedhető magasbiciklijét. A nyeregcsőbetoldós parasztcoupling lehet hogy nem a legelső összecsukható magasba került, de ilyen kivitelezésben eddig még sehol sem láthattuk eme megoldást. További…..
Csak be ne verje a fejét szegény legény! ..
Az ország legnagyobb biciklis szervezete, Magyar Kerékpárosklub arra kéri a budapestieket, hogy ha tehetik, üljenek bringára, segítsék ezzel is a főváros közlekedését. Az MKK honlapján megjelent közlemény szerint Budapest óriási közlekedési káosznak néz elébe, miután az…..
kru 2013.06.10 16:36:51
"In Bugbrooke, Northamptonshire, England The Clark Brothers in the 1950s built tall bikes to get to work when it flooded. These bikes they called ‘Flood Bikes’. They have been on BBC TV and did a Welsh language programme on them.”The bikes could have been up to 20 feet tall,”said one of the…..