Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukuru

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelenlegi válság kapcsán érdemes felidézni az 1970-1973 közötti „szocializmus chilei útját”, mely az akkori gazdasági válságra kívánt választ adni. Jobboldalon burkolt „totalitárius”, a neoliberálisok szemében „életképtelen”, a baloldalon egy „demokratikus…..
A Galaxy S6 (meg persze tesója, az Edge) jött, láttuk és győzött - legalábbis annyiban, hogy lényegében mindenki odavan érte, és a hírek szerint az eladások is jól alakulnak (vagy mégsem? ez majd év végére eldől).   A kellemes (bár kissé ismerős) külsejű és kiváló…..
kukuru 2015.06.17 12:11:53
Nekem volt pár Samsung S szériás telefonom, de ezzel vagyok megelégedve a legjobban. Nagyon élveztem az S5 vízállóságát, de sajna a készülék egy kalap Sz@r volt. Egyfolytában lefagyott, leállt. Kicserélték egyszer, majd másodgyára nagy duzzogva kis ráfizetéssel adtak egy S6-ot. Az igaz, hogy néha az Iphone jut eszembe sok apróság miatt (használtam azt is), de igazán nem lehet össze hasonlítani vele. Aki a kínai telefonokra esküszik, annak csak annyit, hogy valószínű csak a média ma....-ba, vagy valamelyik nagy elektronikai boltba nézegette meg a kirakott készüléket. Ha egy hétig kéne Meizu mellett S6 ot használnia, egyértelmű lenne, hogy melyiket választaná utána. A lényeg a részletekbe lakozik szerintem.
A vízállóságról meg az új lenyomat olvasóról meg annyit, hogy ezeket a dolgokat nem úgy találják ki a fejlesztő mérnökök, hogy "szerintem ez így jó", hanem igen is végeznek közvélemény kutatást. Én már jó egynéhány cég közvélemény kutatásába vettem részt, ami nem arról szólt, hogy az utcán megállítanak egyetemisták egy kérdőívvel, hanem sokkal inkább arról szólt, hogy szakképzett marketing szakemberek beszélgetnek 6-8 fős csoportokkal 2-3 órát, alaposan kivesézve egy-egy témát (persze nem ingyen várják ezt el, de ez másodlagos). A samsung is végzett már ilyet, és nagyon is érdekelte őket, hogy melyik csoportnak mi a fontos. Azok az emberek, akik olyan környezetbe dolgoznak, ahol fontos az ütéssálóság, és a vízállóság, általában nem tiszta a kezük, és az újukat is sokszor összekarcolják, ami igen is befolyásolja az új lenyomat olvasót. A fizikai gombok is azt a célt szolgálják, hogy mondjuk poros vagy vizes kézzel is meg tud nyomni a gombokat. Nem tudom miért vannak felháborodva ezek az emberek, akik most kárognak. Az S6 activot nem a mindennapi igénybevételre, nem panel patkányoknak készítették. Az S5-nél igen sok gondjuk volt a szervizeseknek a vízállósággal és az egész konstrukcióval. Nehéz igazán jó IP68-as telefont csinálni, ami valójában bírja is az igénybevételt és mellette jó is néz ki. Azt pedig nem csodálom, hogy az átlag ember inkább vesz meg egy egy szépen megtervezett telefont (S6), mint egy nagydarab, éles szélekkel "megdizájnolt" gumírozott negyedtéglát (S6 active).Tudomásul kell venni, hogy az S6 activ nem ugyanazt a vásárló közönséget célozza meg, nem irodába szánták és kész ( lásd azt is, hogy terepen nem fogsz konnektort találni ezért raktak nagyobb aksit az S6 activba, az irodába meg otthon bárhol egy óra alatt tele a sima S6-os aksija)
A nem bővíthető tárhelyet én is nehezményezem...