Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raptor13

178 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EgészségForrás Fittboszi 2024.03.23 02:47:30
Egy oldal, ahol kedvedre válogathatsz a diétás receptek  között. Link  ..
EgészségForrás Fogyás... 2024.03.23 02:43:04
Csivettka. Hát nem egy dietetikus, de legalább őszintén beszél róla, hogy hogyan tudott fogyni. Link.  ..
Az időszakos böjt (IB) egy diéta, amelyet sokan alkalmaztak a sikeres fogyás és az egészségesebb életmód érdekében. Ez a diéta ahelyett, hogy korlátozná, hogy mit eszel, korlátozza az étkezés idejét, így segít kevesebbet enni, kalóriadeficitet (végső soron fogyást) okozni. Sok ember számára az…..
Ismét egy remek videó a Dokitól... A mai videó rámutat a multivitaminokkal kapcsolatos problémákra és egy minden szempontból lényegesen kedvezőbb alternatívát ad. Videó linkje..
Ebben a videóban arról beszél a doki (Ázsiába szakadtam yt csatorna), hogy mi okozza az inzulincsúcsokat, milyen élelmiszereket érdems elkerülni és mit tehetünk, ha mégis a sz@r élelmiszert választottuk (vés után némi séta, pl.). A videó leírása: Az étkezés utáni hirtelen vércukor kiugrások és az…..
Ez egy teljes időszakos böjtölési terv a fogyáshoz. Ha azon tűnődsz, hogyan állj neki az időszakos böjt diétának, akkor ez a videó segít elindulni. Kezdőknek és haladóknak egyaránt kiváló. Tanuld meg, hogyan oszd be az idődet, miközben kihasználod a böjt minden előnyét. Ennek a videónak a végére…..
Arról beszél a Doki, hogy miért nem jó a fehér kenyér fogyasztása és miként lehat egészségesebbé tenni.   A videó leírása: Ebből a videóból megtudod, mit lehet tenni, hogy a kenyér neked se ártson. És a tészta se. Videó linkje..
A videó leírása: Az egyik leggyakoribb civilizációs halálok leküzdése valójában pénz kérdése. Ma erről lesz szó. Videó linkje..
A 16:8-as böjt talán a legegyszerűbb súlycsökkentő módszer, mellesleg jobban is fogod érezni magad a bőrödben. Ha kezdő vagy ebben a 16/8-as időszakos böjtölési módszerben, szeretnéd kipróbálni, és megbizonyosodni róla, hogy működik-e neked, akkor jó helyen jársz. Azért vagyunk itt, hogy 5 fő lépést…..
"Az NAC nemcsak covidban mutatott fantasztikus eredményeket, de dohányosok körében kötelezővé kellene tenni! Annyira jó." Az ázsiába szakadtam csatorna videója, az NAC-ról. Youtube link  ..
Sokan nem szeretnek gyógyszert bevenni. Ez gyakran veszélyes, például magas vérnyomás esetén - könnyen stroke lehet a vége. Ők mi tehetnek a magas vérnyomás ellen? Az Ázsiába szakadtam youtube csatorna videója. Youtube link..
„Ki készíthetne finomabb paradicsomból készült terméket, mint az, aki ennyire imádja a paradicsomot, mint te?” – hangzott az egyik kedves barátnőm szájából, miután megkóstolta a Pomodorinit. És tudni kell, hogy ő nem az elfogultak közé tartozik, inkább az őszinték táborát képviseli. És ez így is…..
Magyarósi Csaba videója a rostokról + activé FiberShake promóció Youtube link..
Az elmúlt években világossá vált, hogy a beleink állapota rengetegféle betegséggel függ össze. Az egészségtelen táplálkozás, a rossz alvás és a kevés mozgás roncsolja a bélflóránk változatosságát. De mit és mikor együnk ahhoz, hogy mérsékeljük a kockázatokat? Mi van a hússal, a tejjel és a…..
Bevezetés Ebben a bejegyzésben szó lesz az I2C kommunikációs protokollról, hogy miért jó használni, és hogy hogyan működik...
Néha két dolgot kell egyszerre tennie. Például szeretne villogni egy LED-et, miközben egy gomb állapotát szeretné figyelni. Ebben az esetben nem használhatja a delay() parancsot, mert a program futása szünetel, amíg az időzítés le nem telik. Ha a delay() futása közben nyomja meg a gombot, akkor…..
Minden, ami elektronika Köszönet 2019.10.10 08:00:00
A blogot, az indulása óta, több, mint 10.000 alkalommal néztétek meg. Ma reggel egész pontosan a számláló 10.037-et mutatott, ami egy ilyen jellegű blognál, (úgy, hogy különösebben nincs hirdetve) nagyon szép számnak számít. ..
Leírás Az Uno és a többi ATMEGA processzorral gyártott alaplapokon az előjel nélküli egészek tárolása megegyezik az előjelesekkel abban, hogy 2 bájtot foglalnak a memóriából. A negatív számok tárolása helyett azonban csak a pozitív értékeket tárolják, 0-65535 tartományban...
Leírás Előjel nélküli adattípus, amely 1 bájt memóriát foglal el. Ugyanaz, mint a bájt adattípus. Az értéke 0 és 255 között van. Bár az Arduino IDE alatt ez is használható, számok tárolására a byte adattípust célszerű használni. Szintaxis unsigned char var = val; paraméterek var: változó…..
Minden, ami elektronika String 2019.09.05 21:52:47
Leírás A szöveges karakterek kétféle módon ábrázolhatók. Használhatja a String adattípust, amely a fordító részét képezi a 0019-es verziótól, vagy létrehozhat egy karakterláncot egy char típusú tömbből. Ez az oldal az utóbbi módszert ismerteti. A String objektummal kapcsolatos további részletek, a…..
Minden, ami elektronika size_t 2019.09.05 21:23:13
Leírás A size_t egy adattípus, amely képes bármilyen objektum méretének bájtban kifejezésére. ..
Minden, ami elektronika short 2019.09.05 21:10:28
Leírás A short egy 16 bites adattípus. Az összes Arduinos alaplapon (ATMega és ARM alapú) a short adattípus egy 16 bites (2 bájt) értéket tárol. Ez -32 768 és 32 767 közötti tartományt eredményez (minimális érték -2 ^ 15 és maximális érték (2 ^ 15) - 1)...
Minden, ami elektronika long 2019.09.03 07:55:06
Leírás A long adattípus 32 biten tárol egész számokat, -2,147,483,648 és 2,147,483,647 közötti értéket vehet fel.Ha long típusú egész számokkal végez műveleteket, akkor a számok legalább egyikét L-nek kell követnie. Szintaxis hosszú var = val; paraméterek var: változó neve.val: a változóhoz…..
Minden, ami elektronika int 2019.09.03 07:47:06
Leírás Az egész szám az elsődleges adattípus a számok tárolásához. Az Arduino Uno (és más ATmega alapú alaplapokon) egy int 16 bites (2 bájtos) értéket tárol. Ez -32 768 és 32 767 közötti tartományt eredményez (minimális érték -2 ^ 15 és maximális érték (2 ^ 15) - 1). Az Arduino Due és SAMD alapú…..
Minden, ami elektronika float 2019.09.03 07:31:47
Leírás A float a lebegőpontos, azaz a tizedesjeggyel rendelkező (nem egész számok) tárolására szolgáló adattípus. A lebegőpontos számokat gyakran használják az analóg és a folyamatos értékek közelítésére, mert nagyobb felbontásúak, mint egészek. A lebegőpontos számok lehetnek akár +/- 3.4028235E+38…..