Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noemiblogol

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „(Isten) helyreállította a  kapcsolatunkat ővele Krisztus által, és nekünk adta azt a szolgálatot, hogy mi is állítsunk helyre kapcsolatokat. Más szavakkal, Isten Krisztust használta arra, hogy helyreállítsa a kapcsolatát az emberiséggel. Nem rótta fel az embereknek az…..
   „Ha tehát nyiltan Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, üdvözülsz. Mert a megigazulást azáltal nyerjük hogy szívünkben hiszünk, és a nyiot hitvallás által üdvözülünk.” (Rómaikhoz írott levél 10:9-10 NLT fordítás,…..
Napi remény Légy kedves! 2015.10.25 03:00:00
 „Az érett, bölcs embert az értelméről ismerhetjük meg. Minél kedvesebbek a szavai, annál megnyerőbb lesz.” (Példabeszédek 16,21 TEV fordítás) A kedvesség megnyerő. Különösen fontos ez, ha karriert szeretnél csinálni a kereskedelemben. Miért? Mert az erőszakos eladás…..
„Mindannyiunk megtalálhatja a szerepét az Ő testének tagjaként.” (Róma 12,5 MSG fordítás) Valamilyen célra mindannyian odaszánjuk az életünket. Hogy mi lesz ez – karrier, sport, hobbi, hírnév, vagyon? Egyiknek sincs örökké tartó jelentősége. Igazi jelentőséggel…..
 „Szeresd az Urat, a te Istenedet, hallgass a szavára, és ragaszkodj hozzá, mert így élhetsz és így lakhatsz hosszú ideig azon a földön, amelyet Istened, az Úr esküvel ígért oda atyáidnak: Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak.” (5 Mózes 30:20, NIV fordítás) Ma azzal a…..
 „Először az Úrnak adták önmagukat, és aztán nekünk, az Isten akaratából.” (2Kor 8:5b, TEV fordítás) Amikor megszületik egy gyermek, az emberek népes családjának tagjává válik. Ugyanebben a pillanatban egy szűkebb körbe is bekerül – egy jóval kisebb család fogja…..
  „Gyakorold ezeket a dolgokat. Szenteld életed ezeknek, hogy előrehaladásod nyilvánvaló legyen mindenki számára.” (1Timóteus 4:15b GW) Bár az újjászületésed pillanatában teljesen új természetet kaptál, továbbra is kísérnek régi szokásaid és gyakorlataid,…..