Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szentmihály

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az OB I. három nagycsapata nagy verést mért elvben – és a mai napon gyakorlatban is – gyengébb ellenfelére. A rekordot a Dab.Docler állította fel, amely 11-0-ával intézte el az Alba Volán farmcsapatát. Peterdi Imre klasszikus mesterhármast ért el, Magosi Bálint is kettőt…..
A 71. legjobb időt érte el a pénteki Red Bull Crashed Ice-selejtezőkön Bontovics Márton. A ferencvárosi hokis nagyon jól futott a prágai jégcsatornában, nem sokkal maradt le a fináléról. Csehek és szlovákok hosszú sorát sikerült megelőznie. A szervezők nem véletlenül…..
Szentmihály 2009.02.07 15:04:48
Kár a végért, mert jó lett volna 5-3-mal lejönni, mondta a mérkőzés utáni vacsorát követően Ladányi Balázs. A francia Briancon légiósa mindhárom gólunkban szerepet vállalt. Az elsőt maga lőtte, aztán két emberelőnyös találatnál asszisztált. "Igazából nem volt…..
Az M1 nem a Telesport, hanem a rigai szervezők hibájából nem tudja élőben közvetíteni a magyar válogatott pénteki, Olaszország elleni olimpiai selejtezőjét, mondta blogunknak Schulek Csaba. A sportfőszerkesztőség vezetője ugyanakkor közölte: az ukrán meccset a 12:10-es…..
A Magyar Televízió 1-es csatornája úgynevezett csúsztatott élőben közvetíti a magyar válogatott olaszok és ukránok elleni olimpiai selejtezős mérkőzéseit. A pénteki olasz meccs közvetítése 14:00 helyett 14:50-kor kezdődik, egy órát csúszik. A vasárnapi ukrán csata kevésbé…..
Szentmihály 2009.02.04 21:19:51
Ez a hét az olimpiai selejtezőké, agyba-főbe fogjuk foglalkozni magunkat Rigával, lesznek előzetesek, online közvetítések, értékelések, minden, mi szem-szájnak ingere. De mielőtt felpörögnénk, feltesszük gyorsan a címben is olvasható kérdést. Tessenek szavazni. ..
Peterdi Imrének vírusos gyomorrontása van, nem vehet részt a válogatott felkészülésén, tájékoztatta blogunkat Imre Lajos csapatvezető. Pat Cortina kapitány az újpesti Berta Ákost hívta be helyette a tartalékok közül. A keret ma délután háromkor találkozik, ötkor pedig…..
Az alapszakaszgyőztes elég nagy meglepetésre nem bírt a megerősödött Ferencvárossal, helyszíni emberünk már az első harmad után azt jelentette, hogy ez az FTC nem az az FTC, amelyet a Mol Liga utolsó fordulóiban láthattunk.A lila-fehérek ezzel együtt megszerezték a vezetést,…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Szentmihály 2009.01.27 10:14:34
@egonch:
Nagyon kéne a szállás elérhetősége ... sehol sem találok helyet. Négyen vagyunk. 23 - 29 -ig leszünk kint.
Légy szíves a címet megadni!
Kösz előre is.
Két légiós csatárral erősített az OB I. középszakaszára az FTC. Visszatér tavalyi sikerei színhelyére a 25 éves orosz Nyikolaj Fegyasov. Nyáron a HC Csíkszeredához írt alá a szőke támadó, de a sok légiós között kevés lehetőséget kapott: hat meccsen kettő plusz egy,…..
Az OB I. vasárnapi mérkőzésein hazai győzelmek születtek. A Dab.Docler a mérkőzést végig kézben tartva 5-2 arányban verte a Miskolcot. A végén a két csapat újabbkori szokásainak megfelelően ismét volt egy kisebb bunyó. A Ferencváros a szezon eddigi meccseihez hasonlóan ismét…..
Az Innsbruckot el kell kapni, és kész, írtuk délután, minden vágyunk így teljesüljön, nem is értjük, miért nem írtunk hasonlókat korábban. Hiszen: az Alba Volán megdöntötte az idei szezonrekordot az EBEL-ben, az eddigi 49 fordulóban – ennyiszer öt mérkőzéssel tessenek…..
Szentmihály 2009.01.23 23:29:27
Kaptunk egy közleményt az imént: "A Mol Liga versenybírósága a Mol 148 NZ Stars–SC Csíkszereda mérkőzést az SC Csíkszereda kezdeményezése, az NZ Stars elfogadó nyilatkozata és az érdekelt felek egyeztetése alapján törli. A versenybíróság a kialakult körülmények…..
Az UTE legyőzte a IV. kerületi rangadón az NZ-Starst, a dunaújvárosiak érvényesítették a papírformát a Miskolccal szemben, ez azt jelenti, hogy a Dab.Docler előnye összesen nyolc meccsel a Mol Liga-alapszakasz vége előtt két pont a 4. playoffos helyért folytatott küzdelemben, de…..
Az elmúlt két napban kissé elfáradtunk. Nem a cikkek írása és szerkesztése amortizált le bennünket. Hanem az, hogy csúnyán elromlott itten a hangulat. Olvasóink egymásnak estek és ránk támadtak. Az elmúlt 48 órában egyebet sem tettünk, csak kommenteket olvastunk, válaszoltunk,…..
Két elsőfokú határozatot hozott hétfőn a Mol Liga versenybírósága a vitás mérkőzésekkel kapcsolatban. Egy mérkőzésnél nem adott helyt az óvásnak, tehát nem változtatta meg a pályán elért eredményt, a másiknál törölte a végeredményt, és 5-0-s gólkülönbséggel…..
Hatvanöt percen át nem tudtak gólt lőni az érdekeltek a miskolci tévés meccsen, a győztes találatot a hazaiak vitték be, 1-0. A Dab.Docler 6-4-re nyert Bukarestben a Steaua ellen, immár szinte biztos, hogy két magyarországi résztvevője lesz a playoffnak, de még nem tudni, a…..
Szentmihály 2009.01.11 23:56:16
@fradigy aka Kolbaszosrajaspizza:
szeretem a székelyeket (sok barátot szereztem Csíkban...), de az ő vehemenciájuk nem hétköznapi, ezért nem veszem komolyan a vitatkozásaikat... Már észre se veszem ha egy székely begorombul :)
Az FTC 26 éves orosz támadója vasárnap a dunaújvárosi Mol Liga-mérkőzésen két végleges kiállítást kapott Kincses Gergely játékvezetőtől. Magyar pályán hasonló esetre senki nem emlékszik. Először a földön fekve belerúgott ellenfelébe, majd felállva a rivális felé…..
Úgy néz ki, a brassói csapat komolyan gondolja a román bajnoki rájátszásba kerülést. November közepe óta szorgalmasan gyűjtögetik a pontokat, a Progym nyakában vannak. A román bajnoki mezőnyt ebben az évben kettéosztották, a négy Mol ligás csapat mellett a brassóiak alkotják…..
1-4-ről verte meg az Alba Volán az EBEL-élmezőnyhöz tartozó Klagenfurtot, több mint egy hónap után sikerült nyernie a fehérvári csapatnak. A mérkőzésnek két hőse volt, a két rendes játékidős gólt, valamint egy sikeres büntetőt jegyző Fekete Dániel, továbbá a csapatban…..
2009. április 22-én nem lesz Magyarország–Oroszország barátságos, de csak azért nem, mert április 21-én lesz helyette. Ahogy arról néhány napja beszámoltunk, a jövő évi svájci világbajnokság szervezői felajánlották, hogy a sierre-i edzőtábor keretében 04.22-én…..
Egri János, blogunk barátja merészet gondolt. A népszerű extelevízióst elragadta a hév és a magyar válogatott iránti szeretet, és úgy gondolta, tennie kell valamit a sikeres vb-szereplésért. Kitalált valamit, és a jégkorongblogot, valamint a Magyar…..
Aki a helyszínen – mármint a Papp László Sportarénában – szeretné megnézni, hogyan selejtez a 2010-es téli olimpiára a divízió 1-es világbajnok magyar válogatott, annak sietnie kell. A jegyértékesítés üteme felgyorsult. Megírjuk, hol kaphatók még belépők.…..
Fontos, hogy a következő néhány napban a játékosok fejében rendet tegyünk, és tudatosítsuk, csak teljes erőbedobással nyerhetünk Szerbia, Horvátország és Litvánia legjobbjai ellen – nyilatkozta a jégkorongblognak Énekes Lajos. A válogatott edzője a játékosok…..