Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SeductorLilith

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elengedem - mondta önmagam.Elengedem és nem is fáj. Elengedem, mert ő nem az a pasi, akit kerestem. Örülök, hogy legalább 10%-ban őszinte volt velem szemben. Viszont 90%-os hazugságban én nem szeretnék kapcsolatban lenni.Bizalom egy fontos érték...ez nélkül nem is leszek szerelmes. Szóval szerelmes…..
Lili's compass Magfúzió 2018.04.01 22:50:47
Elloptam egy darabját a lelkednek, s míg te magadnál tartod az enyémet atomjaink egymás után nyúlnak, hogy hívjanak át földön és tengeren. És mikor a részecskék egymás vonzáskörzetébe érnek vibrál az idő és megszűnik minden. Röviddé és időtlenné válik a pillanat, a terek elnyúlnak, majd egymásba…..
Lili's compass A tenger úrnője 2018.03.22 20:53:38
  Megtaláltam benne a tengerek legmélyét, a kincset, mit kerestem ott látom szemeiben. Látom fejében a halrajok zsongását, ha fülemhez emelem szívét, hallom a hullámok moraját. Mint tünékeny tengeri lény, úgy játszol velem. Mint hűs habok árja, úgy nyelsz el engem. Örvény alakjában ragadsz le a…..
Nincs azzal semmi gond, ha az ember kifogásokat gyárt. Én olyan jól űztem a műfajt, hogy sokszor a segíteni próbáló embereket is megtudtam győzni. Szóval te is nyugodtan csináld, csak a végén ismerd fel a problémát és változtass rajta, vagy ne ha az ösztönös viselkedésedet nem akarod lecserélni…..
Lili's compass Nagy falak 2018.02.07 13:28:59
Kezem mereven mellkasára fektetemKemény szikla, mégis érzemvalami dübörög és dobban ott bentMagához húz egy légvétellel,és tökéletes táncot kezd elTánc vele, velem és elleneBódultan, drogosan mindig csak felfeleÜvöltve, megküzdve vele és elleneÍgy döntöttem, legyen hát a függőségemNe számítson…..
Lili's compass Cassiopeia 2018.02.06 20:51:12
  Végtelen, akár az óceánaz ablakból nézve, behunyt szemmel merülök alá.Szívet fájdító lég,üres, zsúfolt, végtelen éj,s ő sem érti, hogy lehet ilyen tökéletes nélküled a mindenség.Érzem az egész testemben,hogy roppan el ez a rothadó szív,míg csillagok hallgatják édes emlékek meséjét.A mesét, mely…..
Lili's compass Svalbard 2018.02.06 20:25:06
Ahol a felhők a földből nőnek,és a földet víz erez.Hol a nap nem nyugszik le,majd nem kel fel,de a fények az égből lesurrannak hozzánk.Ott, hol nem nőnek már fákés nem bolyong egy lélek sem.Ahol nem születhetsz vagy halhatsz meg,a végtelen éjeken bálnák dala kábít álom és ébrenlét közé, létezés és…..
Lili's compass Asszociáció 2018.02.06 19:49:55
Olvad, gleccser,Tűz, parázs, pernye.Elszáll, kék ég,Szabad, messze,Hova? Hozzád.Szád, szemed, bőröd,Tapintok,Pillanatok,Eléd hordom,Nem kell egyik sem.Elfordulok,Eső, vihar, dzsungel,Föld, élet, anya,Védelem, félek,Visszafutok,Eléd hordom,Nem kell egyik sem.Rád csapom,Dühöngök,Felmászok, zuhanok,…..
Lili's compass Bolyongás 2018.01.18 02:51:45
  Valahol messzeégi fények várnak.A távolba merengnek,a jégen felemás táncot járnak.És az utazó elindul feléjük.Valahol északona tengeren jég zajong.Csillagfény hullik a hóra,szikrája sötétben az utat mutatja.És az utazó megtalálja önmagát.Valahol egy kunyhóbantűz pattog kedvesen.Csíp a hideg a…..
Az ilyen írásaimnak alaptartozéka a zene :) nem érdemes kihagyni szerintem        Amikor felébredtem az otthon illata járta át az orromat. Puha hűvös moha ágyban feküdtem. Belemarkoltam, hagytam, hogy simogassa az ujjaimat, és beleszerettem a földbe. Gondoskodó volt, néha mégis vad, állandó, néha…..