Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speedyx86

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indítottam egy új blogot, mert annak a témája azért ebbe már nemigen préselhető bele. Meg más stílust is akartam, mint amit itt képviselek. Az is lehet, hogy egy idő után kifullad, vagy senkit nem fog érdekelni a téma rajtam kívül, és az is lehet, hogy egy idő után egyszerűen…..
Ismét elért a végzet, bár ebben én is ludas vagyok, mert az utóbbi évben a végsőkig kiszipolyoztam amúgy sem valami erős szervezetemet. Az utóbbi két évben nem feküdtem kórházban, viszont a legutolsó évben már szinte havi rendszerességgel újultak ki a gastritises görcseim,…..
Tegnap került megrendezésre az iGeek.hu által szervezett, Sexy Geek Party. IT körökben, hamar híre ment a dolognak, rengeteg visszajelzést kapott és yammon is több napig tartotta magát a trendek között.Telenor helyett a Vodafone képviseltette magát, több féle nyereményjátékkal…..
Ahogy arról már esett szó a blogon, hamarosan érkezik a második Desire, a Bravó igazi utódja. Viszont semmi konkrét nem volt ezidáig. Lehullott a lepel, a HTC Desire 2 május 2-án kerül forgalomban Angliában. Az ára picit feljebb helyezkedik el mint elődjének: 439.99£…..
A Nokia mától fő smartphone stratégiáját a Windows Phone 7-re alapozza. A két cég szoros együttműködésben, közös fejlesztéssel próbál az iOS és az Android nyomába eredni - ezt jelentette be a két CEO. A Nokia tehát feladja smartphone platformépítési startégiáját, és…..
Azoknak, akik az elmúlt napokban nem tudták elérni kedvenc torrent oldalukat vagy nem fértek hozzá az előirányzott pornómennyiséghez, itt egy lehetséges magyarázat:A Reality Check Network - amely kifejezetten az ilyen "nagy forgalmú" website-ok hosztingjára (xmovies.com,…..
speedyx86 2010.10.22 08:16:35
A Ponte.hu pár hónapja indította el a SmartCity iphone-os verzióját. A SmartCity egy Budapestre készült útvonaltervező alkalmazás. Nagyjából azt tudja, amit egy átlag navigációs szoftver, csak épp nem az autósoknak, hanem a tömegközlekedőknek segít megtervezni, hogy milyen…..
A Skype pár órája kitolta az Android Marketbe ingyenes alkalmazását. Úgyhogy nem kell többé béna kényszermegoldásokat választani ahhoz, hogy androidos mobilon is utolérhetőek legyenek skype-os ismerőseink. A csetelés mellett a wifi-n és mobilneten keresztüli Skype-to-Skype…..
Webisztán Meghekkelték a Twittert 2010.09.21 14:59:00
Simán, twitként terjed az a szkript, ami onmouseover-re körberetwitteli magát, így extrém gyorsan áramlik körbe a Twitteren. Az áldozatok - köztük én is - az aktív szpemelés miatt egy órára automatikusan ki is tiltódnak a Twitterről. A szkript mobilkilenseken és a jobban megírt…..
Külföldön népszerű húzás a házasulandó figurák körében, hogy utoljára még rányúlnak a laza kártyára és megpróbálják egy vicces kis produkcióval feldobni a szertartást. Amennyiben kimaradtál volna ebből a diliből, bújj vissza nyugodtan a kavics alá, és röhögj a…..
speedyx86 2010.08.09 10:43:28
@samcro: inkább a kalasnyikovos lövöldözés, mint ez...
Az Android-közöség már majdnem feladta fejben, minekután vasárnap délig sem érkezett meg a hét végére ígért frissítés. Ám délután 2 magasságában mégiscsak kilökte a HTC az Android 2.2-t a Desire-ekre. Úgyhogy mindenekelőtt lélegezzünk fel, és feledjük az elmúlt napok…..
Innen Európából nem igazán tudjuk, egyes helyzetekben hogyan is kell helyesen fújni ezt az elmés kis hangszert, szerencsére a Subba ismét segít a tanácstalan focifanoknak...
A magyar származású Nobel-díjas fizikus, a holográfia feltalálója születésnapjának alkalmából hologram-szerűen jelenik meg ma a Google logója:  Néhány korábbi, magyar vonatkozású Google logó... 2010. 05. 29. Harsányi János, magyar származású Nobel-díjas közgazdász,…..
Subba Van tüzed? 2010.02.05 15:15:00
Elnézést kérek mindenkitől, de nem bírtam ki...
Bigyóblog A nagyra nőtt iPod 2010.01.28 09:35:00
Ezt is megértük, Steve Job bemutatta, amire évek (mit évek, évtizedek) óta vártak a rajongók, az iPadet. Leginkább egy nagyra nőtt iPodra hasonlít, 9,7 inches érintőképernyőjével.   Maga a tablet vékony, alig másfél centi vastag és nagyon könnyű, kicsivel több, mint fél…..
speedyx86 2010.01.28 10:50:28
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Ha mondjuk utazásnál kellene egy pici, könnyű, hordozható projektor, ami ráadásul nem is kerül sokba. A Sanwa projektora 640x800-as képet vetít, usb-vel csatlakoztathatunk hozzá kütyüket, és csak 85 grammot nyom. Az ára 119 dollár. Nem éppen arra való, hogy filmeket nézzünk vele,…..
BuheraBlog Hírek, ömlesztve 2010.01.13 11:03:00
A Readeremben kb minden 5. hír ez volt, és (-1) is elküldte: Kínai hackerek kifinomult támadást intéztek helyi emberjogi aktivisták Google fiókjai ellen, és jogosulatlan hozzáférést szereztek a cég bizonyos adataihoz (valójában egy támaddássorozatról volt szó, amely több más…..
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
speedyx86 2009.12.10 11:04:13
@Songoman: Húha, biztos hogy így kell publikálni ezt a címet? Nehogy belédkössön valami főbarom, és bepereljen.

(személyesen meg helyeslem, hogy kikerült:)
immortalis Jó reggelt,... 2009.11.14 07:30:32
...Kedves Látogatók! Egy hét post-nélküliség után eljött a bőség ideje, ma délutántól- ha minden jól megy, elhalmozlak benneteket. De addig is, kezdjük a reggelt egy közös énekléssel! A Young Zulu Warriors lenyűgöző előadásában hallhatjátok az Amazing Grace című dalt. A…..
Mandiner blog Hajrá, buzik! 2009.09.05 09:21:00
  Ezt a Meleg Méltóság Menete dolgot sohasem értettük. Az egy dolog, hogy valaki homár. Feltételezésünk szerint senki nem jókedvében lesz homár - legalábbis nekünk már volt néhányszor jó kedvünk, de egyszer sem lettünk azok -, biztos egy csomó macera is van a dologgal, meg…..
Talán a leggeekebb Gmail téma a Terminal óta. Az early adopterek máris nyomtak rá egy installt. (Settings/Themes/High Score alatt lehet rátalálni a levelezőtökben.) Ha már itt tartunk: ti milyen Gmail-témát használtok mostanában? Még mindig a Tree a nyerő? ..
Balázs csodálkozik, hogy az egymástól 200 (kétszáz) méterre lévő Érd-felső és Érd-alsó állomások a MÁV-féle hipertérben 16 kilométerre kerülnek egymástól. A vasúttársaság rendszere szerint ugyanis Érd-alsó és Balatonaliga távolsága 82 kilométer, míg az…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
speedyx86 2009.06.01 09:26:56
@Tóta W. Árpád: Két kurvanagy maflás, és ülj le a helyedre! A pofátlanságnak is van határa, na azt most bőven túllépted. Leszel szíves egy helyreigazító és bocsánatkérő irományt postolni!