Regisztráció Blogot indítok
Adatok
javier (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Kattintsatok a képre, faszikáim. A szöveges beharangozóhoz pedig a továbbra, ott ni.) Egy kép néha többet mond minden szónál ugyebár, de egyébként is miféle szavak lehetnének helyénvalóak, ugyanakkor minden elcsépeltségtől mentesek most? Mindössze 4 évente van lehetőségünk…..
javier (törölt) 2010.07.11 23:37:46
Engem szilveszter éjszakáján vittek be a Jánosba, eltörtem a lábam. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy egy duhaj buli és ivászat következtében, nem: krónikus izületi beteg vagyok, lement a vérnyomásom, elájultam. Egyórai várakozás után megvizsgált az orvos, közölte műtét,…..
javier (törölt) 2010.06.28 08:17:48
5 évvel ezelőtt ez ominózus kórházban a hazai(utóbb megtudtam más országokban már nem javallt!!!) protokoll szerint eltávolították a pajzsmirigyem felét, mint kiderült feleslegesen!(egy vérvizsgálat elég lett volna a tumormarkerek méréséhez).
Ám a műtét következménye -számomra aki a hangjából él- súlyos: a lebénult fél hangszalaggal megtanultam újra beszélni.
Sajnos mindenre érzékeny gége maradt vissza, eleinte egy vírusos téli fertőzés elég volt ahhoz, hogy kialakuljon a stridoros légzés:magyarul fuldokolva ébredjek az első mélyalvásos óra után.Első alkalommal pechemre a kihívott mentők az akkor ügyeletes János k. gégészetére vittek be... Nos ekkor, itt tapasztalhattam meg a magyarok istenét...(Napokig hörögtem, éjszaka nővér rámordított, h ne tegyem mert zavarom a betegeket, de legfőképpen őt , mert nem tud aludni. Harmadnapra került elő egy allergológus aki a beadott steroiddal visszafogta a folyamatot.....Közben találtam szemközt magam azzal a gégésszel aki korábbi években ellátot szükség esetén, de már csak "műteni jár vissza nyugdíjasként" -magánbetegeit-...közölte!)
Kapás utcai orr-fül-gége: egy rossz téli epizód idején a gégészeten a modortalan orvos jóddal gargalizáltatta volna a torkomat(pajzsmirigyeseknek ez végzetes!).
Szerencsém volt.Ma már az Irgalmasrendi kórház kiváló endokrinológusa kezel, de a félrekezelések/nem kezelések következményei visszafordíthatatlanok!!!
Két órányi repülőút, majd a Charles de Gaulle reptér (tudják, a Déesse nagy szerelmese) és Párizs. Ha Róma az örök város, akkor Párizs a nővére, a zsizsegő, folytonosan lüktető Szajna-parti metropolisz. A reptéren már feltűnt egy furcsaság, ám egyelőre még nem…..
Az ember elutazik egy hosszú, tévémentes miniszünidőre, és mire hazajön, kiderül, hogy államcsőd-közeli helyzetben van az ország, illetve, hogy nem is, de azért a tőzsde összeomlott, a forint meggyengült, az unió, Amerika és Oroszország megorrolt ránk. Bekapcsolja a tévét, hogy…..
"Dr. Temesi Tibor ügyvéd, az Expo Center ügyeit vizsgáló bizottság tagja szerint összefogással, környezetükért tenni akaró, segítőkész, lokálpatrióta szakemberekkel földalattit kéne építenünk, így hosszú távon megoldható lenne a város észak-déli irányú…..
Egy jó ideje mondjuk, hogy a budai kerületek komoly villái talán egy cseppet túl vannak árazva. Tasnádi giccses villája annyiba kerül, mint d’Artagnan kastélya Franciaországban, a rózsadombi stricirokokó (a szóért hódolatunk Modoros blognak!) házak pedig drágábbak, mint a…..