Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dobos Emese

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Divattervezők, szerkesztők, előadók… Ők azok, akik nem csak „ünnepnapokon” őrülnek meg, már ami a szettjeiket illeti. Minták, szőrmék, textúrák forgatagában élnek, szinte jelmezben járnak még a hétköznapokon is! Nézzük a legsúlyosabbakat! Ha valakinek van pénze és…..
Annyira trendi mostanában a „befektetési” darabokról írni, de van benne valami irreális, nem? Amikor egy szezonális darabot is ezekkel a hangzatos szavakkal hirdetnek, ott meg kell, hogy álljunk! Na de nézzük: mik azok a darabok, amikre valóban megéri és érdemes is talán egy…..
It bag-ek. A legnagyobb sztárok és legfelkapottabb stílusikonok billegnek ezekkel a táskacsodákkal az oldalukon. Ha neked is van egy – a legmenőbbek közt vagy. Persze, van aki ajándékba kapja és van aki hónapokig nem eszik (haha, évekig!), hogy övé legyen, de nézzük csak: mi mást…..
Énkép. Korrekt énkép. Innen indul ki minden, amit csak a külsőnkkel teszünk. A tükörbe nézünk, és kialakul bennünk valami rólunk és a testünkről. Na de mit sugall a média? A nyálukat csorgatják a férfiak, a nők pedig őrült diétába és tornába, meg persze sárga irigységbe…..
Új szezon, új ruhatár? Te is unod az állandó variálást? Vagy éppen alig várod, hogy belevesd magad az őszi szezon legfrissebb trendjeibe? Bármelyik táborba is tartozol, jó hírünk van: a divat nem vész el, csak átalakul. Könnyen lehet, hogy az ősz legmenőbb darabjai már a…..
Kivillanhat vagy nem villanhat ki? Szilikonpántok, pánt nélküli melltartók, push-upok és csipke csodák… Avagy: hogyan villanhat ki a melltartód, hogy mégis stíler légy? Az ember szinte azonnal…..
Tükröm-tükröm mond meg nékem… Örök fiatalság, tökéletes arcbőr és ragyogó szépség, mit meg nem tennénk érte? Kleopátra valóságos kispályás a…..
Mániák és hülyeségek, többezer poszt egy-egy hashtag alatt: mik az Instagram eddigi trendjei, amiknek aztán az égvilágon semmi értelme nincs, ám valóságos mozgalommá nőtték ki magukat? #clowncontouring Kim Kardashian óta jól megtanultuk a kontúrozást. Most itt az újdonság: a…..
Telik az idő, az ember öregszik. Ezt a tényt vagy elfogadja valaki, vagy nem. A plasztikai sebészet nyújtotta lehetőségekkel sokan – saját kárukra – visszaélnek, ám nézzük: kik azok, akik a legszebben, méltóságteljesen „öregedtek meg”? Hatmillióféleképpen lehet…..
Telt keblek, dús ajkak, lapos has, vékony combok, pisze orr, ki ne vágyna rá? Bármennyire is tiltakozunk, az idő múlik. Ereszkedik a bőr, előbukkannak a ráncok… Az apróbb korrigációkkal talán nincs is baj, egy kis zsírleszívás, kevés botox, elálló fülek vagy nagy orr, nem…..
Időről-időre feltűnik egy-egy cover, ami úgy istenigazából kiveri a biztosítékot a nagyközönségnél! Lássuk, mik voltak az elmúlt évek (és minden idők talán) legbotrányosabb címlapjai!  Pucérkodás, pornográfia, kiskorúság és miegymás: mik is a legprovokatívabb…..
Stíler blog Te turizol? 2015.07.05 22:22:13
Míg évekkel ezelőtt szinte „megvetett” dolog volt, addig ma sokan járnak turkálókba, hogy „megfűszerezzék” ruhatárukat. Te turizol? Ha az ember vidéken nő fel, akkor értelemszerűen szembesül azzal a problémával, hogy van a városban néhány r*bancbutik és turik, de jó…..
Az elmúlt időben számtalan, egymásnak ellentmondó cikk látott napvilágot a kávéról. Egyesek szerint káros hatással van a bőrre, és amúgy is egészségtelen, míg mások a jó tulajdonságait emelik ki. Na, most akkor mi a helyzet? Elöljáróban a személyes történetem: én és a…..
Van, aki hordja és ócskán is néz ki, van aki „tudja hordani” és van aki elítéli. Vajon ciki hamis ruhadarabokat, de főleg kiegészítőket venni és hordani vagy lehet ezt stíler módon is tenni? Mindig mondjuk, hogy egy jól megválasztott kiegészítő képes feldobni a…..
Nyáron nem csak a kezed körmei vannak szem előtt, de a lábkörmeid is a fókuszba kerülnek a nyitott cipőknek köszönhetően. A nyár legfrissebb trendjeit mutatjuk be - döntsd el, követed-e őket! Ami továbbra is tartja magát: a pirosas korallszínek, a barack árnyalatai, a fehér, a…..
Alig várod már, hogy végre kiszabadulhass a lakásból, irodából, bárhonnan, elutazz és belevesd magad a nyári kalandokba? De előtte ott a nagy kihívás: mit tegyél a bőröndbe, és mi maradjon ki? Sokan gondban vannak ezzel, mi viszont adunk most néhány hasznos tippet! Nem túlzok,…..
Stíler blog Top 5: nyári outfitek 2015.06.17 08:00:00
Mik azok a szettek és darabok amikkel tutira nem lősz mellé? Milyen ruhadarabokat kombinálj, hogy garantáltan stíler lehess egész nyáron, anélkül, hogy unalmassá válna a szetted? Cikkünkből megtudod! Minden évszakban választok magamnak olyan alapdarabokat, amiket aztán hónapokig…..
Mi, lányok, nehezen távozunk üres kézzel egy-egy drogéria-túra után. Ki ne szemezgetne (és vásárolna) örömmel a sokszor leértékelt sminkcuccokból a kötelezően beszerzendő kellékek után? Ezért most nézzünk néhány tippet, hogy varázsolhatunk fényűző sminket magunknak a…..
Felejtsd el, hogy mit látsz az utcán, vagy mi kapható az üzletekben, légy stíler! Mi segítünk, hogy kerülheted el azokat a farmertípusokat, amikben nos… garantáltan nem vagy az. Idén a hetvenes évek visszatérésével a denim is megerősödött a női divatban: a nadrágoktól a…..