Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Racz

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gonosz karakterek….szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy a gyerekkori rajzfilmek, játékfigurák és sokszor a mai filmek megítélésénél is rengeteg múlik a megfelelő negatív karakteren. Ha jó volt a gonosz, akkor az amúgy közepes film vagy rajzfilm is sokkal jobbnak hatott, ha pedig…..
Attila Racz 2018.05.02 15:10:20
@Tota12: Jaja tudom h mukincs, csak annyira nem vagyok benne a tmnt figurakban, en a mortal kombat figurakat gyujtom epp most sikerult venni egy nagyon ritka Liu Kang figurat ami az MK9 setbol valo es ezzel teljes a gyujtemenyem Jazwares Mortal Kombat figurakbol. Ha erdekel itt egy video amit csinaltam roluk (Liu Kang meg nincs rajta)

www.youtube.com/watch?v=liIp6pGJ4Cc

Ha van neked is hasonlo gyujtemenyed es hajlando vagy megosztani szivesen megnezem (ez szol mindenkinek, imadom mas kollekcioit megnezni, jo erzes, h 33 eves feefi letemre nem en vagyok az egyetlen orult :) )
Attila Racz 2018.05.02 15:17:29
@Tota12: Majd becsekkolom a videoid

Ja azok a kis galadok inditottak be az egeszbe. Anno egy aukcion meglattam Scorpiont es Sub Zerot es megvettem oket, aztan rakerestem a sorozat tobbi darabjara is, aztan ahogy az ember keres talal dolgokat aztan ahogy talaltam dolgokat igy kezdtem meg tobbet keresni es igy alakult, h ennyire belefutottam ebbe az egeszbe
Attila Racz 2018.05.02 21:08:33
@Tota12:

Ezeket mindenkeppen el fogom olvasni.

Kerdesem, szoktal custom figurakat festeni? Ha igen, akkor esetleg nem vehetnelek fel baratnak facebookon es dumalhatnank? Ha nem akkor is szivesen, mert nem nagyon ismerek hasonlo beallitotsagu embereket akik igy figurakat gyujtenek, kicsit hulyen ereztem magam sokaig, h jatekbabakat gyujtok, de orulok, h vannak masok is, akik akar nagyobb osszeget is kifizetnek egy figuraert.

Ha nem vehetlek fel facen, akkor sincs harag, siman megertem sok az orul a vilagban :D
Amikor a MasterCard megnyitotta a reptéri burzsujváró kapuit a fapados horda előtt - vagyis nemcsak a prémiumkártyásokat, hanem a mezítlábas Wizz hitelkártyásokat is beengedték - várható volt, hogy nem kis számban tűnnek majd fel az ingyen kajára és vodkára éhező, szomjazó ócsójánosok.  Íme hogyan…..
Attila Racz 2018.03.15 14:02:58
@Irwine: En is igy jartam, nekem angol platina dombornyomott Master Cardom van. A Lloyds bank ezt zold szinben adja ki es a recepcios csaj azonnal szikrazo szemekkel nezett ram, h ide csak arany vagy platina Mastercardos mehet be. Kozoltem vele, h ez Platina. Erre aki ott volt mindenki elkezdte vizsgalni a kartyam, majd az egyik elegedetten bokott ra es kozolte "Nem Magyar". Erre neztem nagyokat, majd vallat rantottam es kimentem.

Mondjuk en akkor abban a tevhitben voltam, h ott is fizetni kell azert amit fogyasztasz, szamomra csak a kenyelmesebb uloalkalmatossag miatt volt csabito, h bemenjek, igy, h ingyen vannak a dolgok, nem is gondoltam, igy szamomra kicsit elfogadhatobb, h miert nem engedtek be.

Amugy meg kenjek a hajukra az egeszet, a Liszt Ferenc egesz elmegy kategoriaju repter siman talal az ember helyet ahol tudja varni a gepet.
  1, Az állásinterjú Be sem kell mutatni: itt kezdődik, és itt dől el minden. Többnyire kellemetlen, céltalan és bugyuta. Egy mesterséges, kreált helyzet, amiből közel sem fognak rólad annyit megtudni, mint amekkora feneket kerítenek neki. Állásinterjút csak egyféleképpen lehet jól csinálni: ha…..
Attila Racz 2017.10.20 08:37:25
@Kivlov: Azt nyilvanosan kivegezni.
Az ilyen helyeken en azt nem ertem, h legalabb valaszfal miert nincs.
Attila Racz 2017.10.20 08:54:18
@Irbisz: Teljesen igazat adok, komoly teljesitmeny csokkenest okoz, mivel sokszor az emberek egymassal beszelgetnek melo kozben. Nekem pl van egy kollegam aki rendszeresen szereti nezegetni a monitorom, h epp mit csinalok. Nekem orankent kell par perc, h szunetet tartsak es felmenjek valamelyik gamer oldalra olvasni vmit, ami nem a munkahoz kapcsolodik, es ez a kollega sztem ezt akarja kiszurni, mert o meg olyan mint a gep, allandoan melozik (vagy csak en nem nezem az o monitorat).

Dehat ugye az irodaban mi egy csalad vagyunk, tehat nincs maganszfera :(
Nagyot ment ma az interneteken egy tékás katalógus, amelynek a szerzője igazi suttyó parasztként ezt írta a Szellemirtók 2 tartalmánál szegény Janosz Poháról: A szellemirtóknak hosszú szünet után ismét akad munkája, mert egy buzi, magyar restaurátor New Yorkban életre kelti az erdélyi gonosz…..
1.       Minket nem néznek homárnak, ha nyílt színen Labellózunk, sem akkor nem pussy-znak le, ha szoprán gügyögünk kölyökkutyákhoz 2.       Erekciós problémák. Nem kell részletezem, ugye? 3.       Egy férfi csak inkognitóban mehet herevasalásra, mialatt mi orrba-szájba plasztikáztathatunk, és az…..
  Az ember valahogy mindig megtalálja a hozzá hasonló vonással rendelkező személyeket. (Törvényszerű, hogy ez a megállítás párkapcsolatokra nem igaz.) Valahogy így eshetett meg, hogy a szemtelenség határát súrolva Katával és Petrával úgy döntöttünk, hogy elmegyünk Faróba és ott töltünk egy laza…..
A fapadosok elterjedésével, és általában véve a repülés hétköznapivá válásával egyre többen utazunk így, amit a repterek egyre nehezebben bírnak. Vajon melyek azok a napok, melyeket leginkább érdemes elkerülni?..
Attila Racz 2017.07.19 13:37:23
@wrstjnethn: Jo ebben igazad van, de amikor en megyek akkor az asszony is jon, ha olcso a jegy, akkor ugye atlag 200 fontbol oda-vissza megjarjuk, de tegyuk fel, h akkor ennek a 3x-a akkor az maris 600 font, azert, h 2 orat ne legyek nyomorult. Abbol a plusz 400 fontbol inkabb veszek valami tartalmas dolgot, vagy elkoltom valami ertelmes helyen.
Ha egyedul lennek, akkor lehet ugy csinalnam mint te, de mivel van asszony is igy maris nem mind1.

Az autozos, porokoltes futott lakasos pelda azert nem jo, mert ezeket mind elvezem, mig Magyarorszagra hazamenest teljes szivbol gyulolom, csak asszony es az anyam miatt szoktam magamon erot venni es 2 evente azert haza menni, de ha rajtam mulna az az orszag engem tobbe nem latna, igy amikor megyunk igyekszem minel kevesebbet kolteni erre, mert ugyis csak kinlodas.
Amikor az ember elmegy nyaralni, akkor nyilvan szivesebben nyitja a penztarcat, mert pihenni, szorakozni kikapcsolodni megy es ennek a resze az utazas is es ilyenkor en sem banom, ha elokelobb modon utazom, de a magyarorszagi utazas nekem luxus elso osztalyon is stresszes es kinlodas, igy felesleges a plusz kiadas.
Amugy ezt a rettegos reszt nem ertem. Meg van mondva, h mekkora es milyen sulyu taskat lehet felvinni. Mi altalaban egy nagyon nagy borondod adunk fel es hatizsakkal szallunk fel, igy mi meg soha nem rettegtunk.
A marha karan viszont valoban undorito, valoban nem vagom, h miert kell odaterelni az embereket amikor ott meg felorat varakoztatnak. Szegyen az egesz, csak azert mert olcso, direkt megalazzak az embert, pedig nem kene sokat tenniuk ahhoz, h akar kellemes is lehetne a fapados, de mivel a Wizzair is magyar, igy nem is csodalkozom.

Kedves MO-n elok akik mindjart nekem tamadnak, h mekkora hazaarulo vagyok, kerem tartsak meg a velemenyuket, mert nem vagyok rajuk kivancsi es reagalni sem fogok ra.
Attila Racz 2017.07.19 14:53:39
@wrstjnethn: Eddig 1x volt olyan, h ennyire szornyu volt Lutonon a helyzet ugye egy ominozus penteki napon, altalaban igyekszunk hetkoznap reggel vagy napkozben utazni es akkor egy Frankie and Benny's befigyel utazas elott.

Vmit mindig kitalal az asszony, h kicsit jobba tegyuk azt az iszonyatot amikor haza kell menni :D
Egészen kicsi korom óta Pókember a kedvenc képregényhősöm. Amikor a szüleim elváltak, és eladták a házat, ahol felnőttem, szándékosan otthagytam a házban a kicsiny Pókember gyűjteményemet, mert az éppen összeomló életem kellős közepén ez egyszerűen nem számított. Olyan volt, mintha ezzel az…..
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
Ashley Graham újra a Sports Illustrated legdögösebb bikinis modellei között van. A 28 éves plus size modell mindig is büszke volt telt alakjára és nem volt hajlandó takargatni a bőrhibáit. Elképesztő önbizalma van és pontosan ez a hozzáállás tette az egyik legkeresettebb plus-size modellé. Sok…..
A posztban csak öt filmről írnék bővebben, bár az idei év rendkívül gyenge filmes termésében sokkal többről is lehetne. Rengeteg ember várta például nagyon Paula Hawkins világsikernek örvendő könyvének filmes változatát, "A lány a vonaton -t", ami aztán óriási csalódást okozott szinte mindenkinek…..
Attila Racz 2016.12.24 13:33:25
@Frank Leone 510:

A Szellemirtok nem lehetett csalodas, mert eleve mindenki tudta, h szar lesz.

Ha bejelentem, h holnap szarok egyet az ut kozepere es nehanyan leirjak, h remelik nem lesz budos, es vegul megis budos lesz, akkor nem tudsz csalodni, mert elore tudtad, h budos lesz.

A Szellemirtok mar a bemutoban leszerepelt, majd megneztem es nem akartam elhinni, h rosszabb lett mint amit vartam, pedig szinte biztos voltam benne, h ugyan a regi szintjet nem fogja elerni, de egy vallalhato 1x nezos mozi lesz. Eskuszom neked hamarabb rejszolnek sajtreszelovel mint megnezzem meg1x, mert a sajtreszelot legalabb lehet egy kicsit elveznem, ez viszont maga volt a poklok pokla.
Sokan szenvedünk az ekcéma visszatérő tüneteitől: egyre gyakrabban jelennek meg a viszkető, fájdalmas, gyulladt foltok a bőrünkön, miközben az sem egyértelmű, hogy tulajdonképpen mi váltja ki azokat. Nézzük együtt, mit lehet tudni erről a titokzatos betegségről, hogyan kerülhető el, vagy legalább…..
Smoking Barrels Jumanji (1995) 2016.09.12 12:00:00
Ha a Jurassic Parkot számítjuk a kortárs blockbuster egyik előfutárának, a Jumanjit sem hagyhatjuk ki annak fejlődéséből: itt egy ugyanolyan lenyűgöző technológiával, azonban annak attraktív funkcióját teljes mértékig kihasználva, a történetmeséléssel alig törődve…..
Végre itt az első hivatalos kép a Bill Skarsgard által megszemélyesített Pennywise-ról. Úgy tűnik a hidegrázás adott lesz a figurától és a színész által elmondottakból pedig reménykedhetünk, hogy egy új, félelmetesebb teremtményt fogunk látni a vásznon, nem pedig egy Tim Curry utánzatot. 2017…..
Attila Racz 2016.07.29 16:16:15
@mejicano: Ha nem szamitod a konyvet, akkor mi volt benne a vacak? Szamomra a mai napig az ereimben megfagy a ver, amikor nezem. Jo a finale az valoban gaz lett, jott az orias pok es jol legyoztek es orules volt a vegen, de azt leszamitva, teljesen jo volt.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror!   Azért írok az oldalukra, mert eljutottam arra a pontra, hogy teljesen kilátástalannak látom a jövőmet. 30 éves múltam nemrég, érettségivel és középfokú angol nyelvtudással rendelkezek…..
Attila Racz 2016.07.22 13:03:25
@Desmond77: Akkor bocsanat, felreertettem a hozzaszolasodat. Ez a baj a forumozassal, h konnyu a masikat felreerteni.

Igen az arak az egekben ebben az orszagban az teny, de egyenlore en felhotlen boldog vagyok az eletemmel itt kint, mert 6 ev alatt tobbet kaptam egy idegen orszagtol, mind a szulohazamtol, ami felol, akar a hid alatt is megdogolhettem volna.

Nekem Nemetorszag nem opcio, mert a nemet nyelvvel ki lehet engem kergetni a vilagbol, de ugye kinek a paplan :D
Attila Racz 2016.07.22 16:33:46
@monddazigazatmar:

Nyilvan nem :D

Multkor megneztem mennyibe kerulne es leesett az allam, h 1 millio fontba kerulne megvenni. Londonban egyszeruen el vannak szallva az arakkal, de hatha a Brexit kicsit leviszi az arakat, mivel ugye el akarjak vagni a tovabbi bevandorlok kijovetelet, ergo nem lesz ekkora kereslet az ingatlanokra.
Attila Racz 2016.07.22 21:11:29
@_droid_: Te mirol beszelsz??? A teljes kiadasa a lakasnak 2500 font. Abbol nekem meg az asszonynak a reszunk kozosen 1500 font. Tesom meg egy baratom lakunk igy 4en egy 3 haloszobas es oriasi nappalis penthouse-ban.

Amugy azt birom, h ha barmilyen magyarnak elmondom, h tok jol megy nekem kint, azonnal mindenkitol csak a negativ jon vissza.
A meg nem nevezett fiatal szaúdi multimilliomos nem aprózza el: valószínűleg nem szereti a fekete taxikat, mert nem csak barátait, de négy aranyozott luxusautóját is magával vitte Londonba – a környéken lakók nem kis bosszúságára...
Attila Racz 2016.04.04 08:58:41
@karandash: Ha nekem tipikus tanyermoso mentalitasom van, akkor te vagy a csoro minimalberes magyar aki irigykedik, h nem meri meglepni azt, h kulfoldre menjen. 4nyelven beszelsz, aham, nekem meg az aranykocsis arabok hozzak a pizzat. Ha te nem hiszel nekem, miert varod el, h mas elhigye neked amit leirsz.
Attila Racz 2016.04.04 18:10:48
@karandash: kerlek idezd, hol neztem le barhol is magyar embereket.

Tobb mint 20 eve gepelek es soha nem hasznaltam ekezetet, majd pont egy ilyen alak miatt kezdem el.

Amugy olvastad azt a cikket, h minden grammar nazi hivatalosan is a seggfej ktegoriaba tartozik. Ha nem szivesen belinkelem

Menj inkabb es hulyitsd a lanyokat latinul vagy azsiai nyelven csak aztan ne legy letort amikor bilibe log a kezed ;)
  Írta: Paulovkin András (A Semmelweis Egyetem Fertőtlenítő Állomásának vezetője) Otthonunk és a láthatatlan betolakodók Az emberek nehezen tűrik az otthonaikban vagy akár a munkahelyükön a hívatlan látogatókat. Az ellenérzéseik csak fokozódnak, ha ezek a látogatók olyan élőlények, melyek…..
Azt azért valószínűleg jól gondoljuk, hogy nem egy Háború és béke terjedelmű és mélységű cikk reményében kattintott ide a kedves látogató, de hogy valami keretet mégis adjunk a nyálcsorgatásnak, nézzünk pár infót mai vendégünkről. A fotókon látható hölgy Evgeniya…..
Attila Racz 2015.10.29 12:47:47
A PTC nevű gittegylet szerint az American Horror Story idei évada minden idők legkárosabb kontentje a gyermekekre nézve, írja a Hollywood Reporter. Jó, Ryan Murphy sorozatában van minden, csaj-csaj, csaj-pasi, pasi-pasi, csaj-csaj-pasi és pasi-pasi-csaj-csaj szex is, meg sok vér és…..