Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CatherinePearst

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
11 évvel ezelőtt a világ megállt számomra. Egyik pillanatról a másikra, levegővételtől levegővételre, pillantásról a másikra. Pedig még csak véletlenül sem volt váratlan, a zsigereimben már éreztem, hogy ez lesz a vége, a tudatom készült rá, csak éppenséggel a szívem így is, úgyis sokkot kapott.…..
Tudattér A tudatomról 2021.05.19 22:19:35
Hogy miért vagyok itt, az tulajdonképpen nem is kérdés, hiszen mindenkinek szüksége van egy térre, ahol nem elég, hogy önmaga, de a tudata legjobb verziója lehet. A gondolatok csak gyűlnek és sokasodnak és ha nem sikerül időben ezeket jó helyre tenni, akkor elveszik a helyet olyan lehetőségek elől,…..
ZAZAZU Do I wanna know? 2015.06.19 16:18:06
Azon felül, hogy mostanság már azon is töprengem mennyire vagyok szörnyű ember, amiért már legalább egyszer elmeséltem a barátaimnak, hogy milyen "szépen" dobtak ki, eszembe jutott Artic Monkeys hallgatása közben egy furcsa dolog. Előre leszögezem, hogy a bár a Do I wanna know?…..
ZAZAZU #2 2015.06.17 00:53:16
Inspiráció.  Motiváció.  ..
ZAZAZU Veszélyzónák 2015.06.17 00:50:40
Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de én tipikusan az a lány vagyok, aki nem szívesen fut össze az exével. Nyilván tudnék kulturáltan viselkedni a közelében, csak abban nem vagyok biztos, hogy akarok-e... Talán kioszthatnám, még több ember előtt lejárathatnám a pitiáner kis…..
Van az a csodálatos mindent beborító mámoros boldogságtól szirupos torta, amire mindenki áhítozik. Ismerős?! Amikor képes vagy mindent beleadni egy "kapcsolatba", mert azt gondolod, hogy neked pontosan arra van szükséged. Gyengédségre, egy ölelő kézre, biztonságra, valakire aki…..
ZAZAZU Valami kezdődik... 2015.06.16 00:21:41
Számomra ez a mai nap inspiráló üzenete. ..