Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KissZoli

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budakeszin (is) nemrégiben iszonyatos vihar volt. Bár nem tartozik a Kár-park elsődleges profiljába, de a közelmúltban megtudtam, hogy mi a baj a mostani időjárással. Nem az a nagy gond, hogy több eső esne egy évben: a mennyiség évtizedek óta változatlan. Egy valami változott,…..
 A VMaxban kicsit szövevényesek lettek az elektronikai rejtélyek, úgyhogy este elviszi VMax Zsolt, kicseréli a komplett kébelezést, meg persze a hátsó futóművet egykarúra. És ha már úgyis szét lesz szedve, csináltattam új, szecessziós hangulatú kerekeket, a hátsón ugyanis…..
Belsőség Bimmerek a lakótelepen 2008.06.16 15:39:00
Fordítottam egyszer egy könyvet, Kis útmutató az élethez volt a címe. Általában utálom az ilyen recept az életre-típusú szakirodalmat, nálam Márai Sándortól Balázs Show Balázsig mindenki azonnal elássa magát, aki ilyet ír, persze óhatatlanul is lehetnek bennük bölcsességek.…..
Belsőség Medvecsapda, űrruha 2008.04.19 08:32:00
Már csak egy nap. Kérdeztétek, hogy kik, meg mikkel megyünk. Nem véletlenül bérelt fel a Totalcar egy különleges képességekkel bíró szuperembert a feladatra, ugyanis egyedül megyek. Majd valamelyik posztban bemutatom a járgányt, amivel nekivágok az útnak meg tán magam is.  …..
Belsőség Írtam a GKM-nek 2008.04.16 17:37:00
Mai publicisztikánkra annyi levél érkezett, oly sokan értettek egyet azzal, hogy ez a KRESZ 2.0 máris bűzlik, így kibontatlanul, celofánon át is, hogy elhatároztam, nem hagyom annyiban a dolgot, nem várjuk ki azt a bizonyos sejtelmes társadalmi vitát. Inkább megkeressük, ki találta…..
Belsőség Kísértetváros 2008.04.06 12:58:00
A tököli eseményeknek egy volt katonai objektum ad otthon. Messze nem ez az egyetlen Magyarországon, bizonyára rengeteg ilyen jobbára elhagyott kísértetváros maradványai állnak még. Valahányszor ilyen helyen sétálok, mély gondolatokat ébreszt bennem a hely szürreális hangulata.…..
KissZoli 2008.04.06 23:53:11
De jo!Mar azt hittem ,hogy csak en vagyok ilyen "beteg"!
Engem is perverz modon vonzanak az ilyen "kisertetvaros"-os dolgok!Igaz kicsit konnyebben lelek ilyen helyekre ,mert Berlinben elek.
A felesegem mar neha idegrohamot kap tollem ,ha autoval uton vagyunk es meglatok egy elhagyatott helyet.Azonnal meg kell allni es bekukk!
Voltam mar ures korhazban,apacazardaban stb..stb..
A legutobb a szomszednal voltam a lakasaban ,aki sajna eltunt ,es a vegrehajto aki itt jart megengedte hogy korulnezzek.Hatborzongato ,ijeszto es egyben erdekes dolgok ezek.
A szomszed lakasa az 50-es eveket tukrozte.A butorok mind kezzel keszitett fa butorok(a konyhaban is!) ,a furdoszoba felszereltsege hihetetlen egyszeru ,es a kavesbogre meg ott allt az ejjeliszekrenyen....brrrrrr

Egy masik alkalommal,az ures korhaz mutojeben nezelodve ,azon gondolkodtam ,hogy valyon hany ember eletet mentettek meg ezekben a meg mindig fertotlenito szagu helysegekben?
A korhazban volt egy ajto ahova nem mentem be ,ugyanis az ajto folott nagy betukkel az allt ,hogy "hullahaz"....brrrrr

A legnagyobb sikerem eddig az olimpiai falu "meglatogatasa" volt (keritest kellett masznom),amit Hitler bacsi parancsara epitettek fel 1936-ban.Azota ott all az enyeszetnek!Reszben eredeti ,reszben szinte erintettlen allapotban.....brrrrrr
Ha valakit esetleg erdekel ,erdekes kepek vannak itt:
www.lostplaces.de/cms/content/view/116/33/

Kicsit sokat irtam ,de mentsegemre legyen ,hogy nemcsak autobuzi ,hanem kisertetvarosbuzi is vagyok!
Belsőség Belzebub szolgái 2008.03.27 20:14:00
Az nem úgy van Indiában, hogy kiáltunk egy nagyot: Taxi! Taaaaxiiiii!!!! - aztán elegánsan beülünk, és elsuhanunk az Operába. Egyrészt a kiabálás úgysem hallatszik a folyamatos tülkölésben, másrészt elegánsan beülni indiai taxiba nem egyszerű mutatvány. Nem is ez a baj. Hanem…..
Utál szerelni? Rühelli az olajat a kezén? Negatív Uri Geller Ön, akinek elég messziről ránéznie egy csavarra, és azonnal elnyíródik a nút? Okkultságnak tartja az autószerelést? Megértem, én is nehezen veszem rá magamat meló után, hogy beletúrjak a gépészetbe. A hétvégén…..
Én például motorozással. Reggel feltettük a fiammal a Pannónia első kerekére a tapadas.hu-n vásárolt Mitas gumit, délben elmentünk ebédelni a nagyszülőkkel és hazatérve úgy döntöttem, szép idő van, megyek egy rövid próbakört a Pancsival. Evés…..
Pont a névnapom volt, amikor az egyik éber Saab 900 klubtag felhívta figyelmem, hogy LED-es oldalindex érkezett az egyik legnagyobb európai netes Saab-alkatrészáruházba a partsforsaabs-ba. Az oldalindexek pont kimaradtak a ledesítésből, gondoltam, nincs ennél szebb névnapi…..
Ezt kaptam az apósomtól titkolózós mosoly kíséretében (kötözködők kedvéért: a bal oldali tárgy).Ha kitalálod mi ez, a tiéd lehet! - mondta.Rágódtam rajta egy csomót, lassan körvonalazódott egy tuti tippem, meg egy halvány, bizonytalan. Amikor az első nem jött be,…..
KissZoli 2008.03.10 09:19:22
War! What is it good for? Absolutely nothing Bizony kedves idetévedők, elfogult vagyok és leszek. Most szólok, hogy akit nem érdekel a haditechnika, az most rögtön kattintson a Belsőségre vagy scheerti konyhájára,há esetleg az ottani linkek valamelyikére. Mert én most bizony…..
Meglepve fékeztem állóra az M1-M7 befutó szakaszán a néhai Osztyapenkónál, a befelé vezető oldalon az 1,4 Turbo Bravót, amit pár perccel azelőtt vettem fel kicsit odébb, a Fiat Magyarország tesztautó-telepén. Zöld szörnyek egy drótkerítés mögött! Rakétaindító lánctalppal!…..
Omm-tól, a Felvidék harcsabajszú irodalmárától kaptuk a következő levelet és képet. Zokogjanak velünk. Riszpekt, Radír. Üdvözlöm a műértő közönséget. Az informáciéhség korát éljük. A tudás manapság a legnagyobb értéknek számít. Minden szinten. Radír barátom,…..
Kicsit olyan ez, mit a párválasztás. Van, aki már megismerte, és soha többé el nem hagyná. Van, aki kétségbeesetten keresi, de sehol sem találja. Van, aki álmodozik róla, és van, aki szerint egyszerűen nem is létezik.  A Tökéletes Autószerelő nem elég, hogy nagyon ért…..
Belsőség Mivel buzdíthat a KIA? 2008.03.03 17:03:00
Tud valaki koreaiul? Egyszer, még igen régen a KIA akkori forgalmazójánál jártunk a Karottával, tán valami tesztautóért mentünk, meg egy kicsit demonstrálni, hogy bár farkasok közt nevelkedtünk, azért nem harapunk. Viszont még mielőtt előkerítették volna nekünk az illetékest,…..
Belsőség Sebességhatárt emeltek 2008.03.04 11:33:00
A Gazdasági és közlekedési minisztériumból még nem sikerült érdemi választ kihúznunk KRESZ-módosítási javaslatainkkal kapcsolatban, melyekkel kapcsolatban már olvasóink ezrei nyilvánítottak véleményt. Meg persze néha, talán emiatt is olyan benyomás alakult ki bennünk, hogy a…..
Belsőség A 240-es Belsősége 2008.03.03 18:40:00
  Pár hete az új fényszóróim beszerelésével tönkretettem Égő Ákos szombatját, hálából kaptam tőle egy szép szakácskönyvet a Volvóhoz. Svédül. Szerencsére sok kép van benne, na nem mintha kapásból felismerném bármilyen autó alkatrészeit, de így mégis sokkal…..
KissZoli 2008.03.03 21:21:47
kedves szg!
ajanlanam figyelmedbe a dr.zerge irasait:
belsoseg.blog.hu/2008/03/03/mivel_buzdithat_a_kia
szerintem probald meg a totalcar-tol megszerezni a privat e-mail cimet,utana irogassatok egy csomot,levelezzetek es probaljatok meg egymast b...ni!
szervíz,szervíz,szervíz,szervíz,szervíz....be-be-beeeee
Belsőség Zsákban a biztonság 2008.02.29 10:20:00
Nemrég Szabolcs barátoméknál jártam – hithű Alfás mellesleg – és alapjában véve nem is lepődtem meg a zsákon, amit mutatott. Persze már előre elárulta, mit fogok látni, de nem emiatt nem lepődtem meg. Hanem mert olyan felfogással, amilyen nekünk van, ez tulajdonképpen…..
Fotós barátnőmmel, Évával kínlódtunk a kocsim lefényképezésével, ő mondta, csináljunk valami ökörséget is. Szereztem egy ruhát és parókát, a 200-asomhoz méltó nyolcvanas évekből (szül. id. 1986) és a Volvo importőr udvarán, a quality 1 használtvolvókat nézegető…..
Felállok a monitortól, dörzsölgetem a szemem, ténfergek, lófrálok a szerkben, kis viz, kis kávé, kinézek az ablakon. És mit látok? Természetesen BMW-t, a járdán. De egy újat! X3-ast, ilyen még nem volt. (Mellesleg ide először X5-öt írtam, Winklerben merült fel, hogy nem…..
Belsőség A parkolás habos oldala 2008.02.25 17:00:00
Egy szép tavaszi napon Masert látni a Tesco parkolóban, egy másik szép nap pedig egy aranyosan parkoló területi képviselőt-merchandisert-üzletkötőt. Tudom én, rohanás a napja egy ilyen munkát végző droidnak, hordja a sok promóanyagot az ittasellátókba, na de kérem! Pont azért…..
Róbert küldte az alábbi levelet a szokásos hálás témában: rendőrautó mozgássérült helyen parkol. Sent: Thursday, February 21, 2008 8:27 PM To: olvasok@totalcar.hu Subject: Tisztelt szerkesztőség!   Tisztelt szerkesztőség! A sajtóban az elmúlt pár napban gyakran…..