Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiszelka Péter

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai futballban a játékosok jelentős százalékának az érdekeit ügynökök képviselik, akik rengeteg eszközt felhasználva igyekszenek keresztülvinni akaratukat ügyfelük munkaadóján. Több ilyen személy is a köztudatba került az elmúlt pár évben. Mino Raiola és Jorge Mendes neve minden bizonnyal sokat…..
A futballtörténelem során megfigyelhettünk olyan játékosokat, akikre valószínűleg egész életünkben emlékezni fogunk. Szerencsére ezen játékosok egy része még mindig játszik, hiába a korosodás. Ebben a cikkben a Gerrard - Lampard duóról lesz szó, akik meghatározták Anglia…..
A 2014/2015-ös szezonban két olyan játékos cserélt klubot, akiknek nagy jövőt jósolnak a világ labdarúgásában. Mindketten hasonló poszton játszanak, amennyiben a jövőben minden jól sikerül számukra elképzelhető, hogy egyszer az Aranylabdáért is megharcolnak. Mindkettejükben…..
Vannak játékosok, akik meghatározhatnak egy egész átigazolási szezont egy klubnál, legyen szó akár az értékéről, akár a pályán bejátszott szerepéről. Vannak olyan játékosok is, akik mindkét kitételnek eleget tesznek, csakúgy, mint a cikkben elemzett Paul Pogba. Pogba 1993.…..
Amikor meghalljuk egy klub nevét rengeteg minden eszünkbe jut. A kérdés ebben a cikkben az, hogy mi jut eszünkbe a Real Madridról és miért? Számomra a dicső múlt, a bizakodást keltő jelen és egy megalomán elnök, aki megakadályozhatja a fényes jövőt.   A Real Madrid vergődése…..