Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuventusFanatikus

446 bejegyzést írt és 14509 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét csalódást keltő eredményt ért el a Juventus a Genoa elleni 0-0-s döntetlennel, az elmúlt 8 mérkőzésből mindössze 7 pontot sikerült gyűjteni, és mindössze 1 győzelmet sikerült aratni a Frosinone ellen. Januárban még Scudettóról álmodoztak a szurkolók, jelenleg viszont a harmadik helyen tanyázó…..
JuventusFanatikus 2024.03.19 13:01:35
@dobor norbert: "Hozzáteszem és hangsúlyozom, hogy ezalól téged tartalak egyedüli kivételnek"

Ez lett volna a kulcsmondat. Remélem így már érthető mit akartam mondani.
JuventusFanatikus 2024.03.19 15:42:26
@Marci04: A lehető legjobb indulattal írom neked, hogy hagyd, nem ér annyit az egész, hogy civakodásba torkolódjanak a dolgok, aztán emiatt keljen a Szerkesztőknek még a moderálásra is energiát fordítani, nekünk meg olvasni a provokálást követő mártírkodást. Hidd el, az Olvasók döntő többsége pontosan látja, hogy ki a komolytalan.
JuventusFanatikus 2024.03.19 15:53:43
@Marci04: Ne aggódj, bennem is megfogalmazódtak ezek a gondolatok. Pár évnek ezelőtt jómagam is így reagáltam a dolgokra, de elhiheted, semmi értelme felhúzni magunkat ilyen dolgokon. Minden jóérzésű ember látja, hogy mi a helyzet, és ez a fontos.
A Juventus egykori svéd futballistája, a jelenleg a Tottenham Hotspur sorait erősítő Dejan Kulusevski a minap nyílt levelet írt a Sarkantyúsok szurkolóinak a The Players Tribune felületén, melyben más, aktuális csapatát érintő témák mellett szót ejtett az Öreg Hölgytől való távozásáról is,…..
JuventusFanatikus 2024.03.14 13:06:47
@Rikoo: Megelőztél, akkor már csak nem tévedünk :D

Jézus ereje, ez a videó... :D Egyébként ez nagyon jól prezentálja milyen játékosról beszélünk. Elég megnézni, hol veszi át a labdát, és hogyan. Egy érintéssel szökteti magát hosszan, hatalmas indulósebességgel, így tud akkora lépéselőnybe kerülni, hogy ne érjék utol. Ezt a saját tizenhatosáról indulva nem tudja így megcsinálni, mert vagy lefutják, mert túl sok a terület előtte, vagy belevezeti az ellenfél védőjébe.
JuventusFanatikus 2024.03.14 14:06:07
@rockitbaby: Senki se lehet olyan suta, hogy így bánjanak vele, és McKennie szélső legyen :D

Az szintén találgatás, hogy tavaly, hogy szerepelt volna. Itt volt egyébként Di María. Kire építenéd ezt a fajta támadásépítést, ha nem rá?

Persze, hogy tudna hasznos lenni Kulusevski egy kontracsapatnál. Egy szóval sem mondtam, hogy nem. De pont Allegri a gátja, hogy megvalósuljon az, amit felvázoltál.
JuventusFanatikus 2024.03.14 16:05:56
@rockitbaby: Allegri témában természetesen egyetértünk, úgyhogy abba már nem is akarok belemenni.
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
JuventusFanatikus 2024.01.16 13:30:21
@Drughi Di Bianconeri: Jól esnek a szavaid. Idő kell ehhez, most más, sokkal fontosabb dolgok kötnek le az életben. De a lehetőségét nem zárom ki, természetesen. Remélem egyszer magamtól fogok érezni indíttatást erre.

Van eléggé sok videóm (nem épp a legjobb minőségűek :D), de, ha érdekel, szívesen átküldöm neked, ha adsz elérhetőséget.:D
JuventusFanatikus 2024.01.16 19:50:38
@Drughi Di Bianconeri: Már ment is az e-mail, Te pandatojás.
Mint ismert, az elmúlt hetek rossz eredményei miatt ismét felmerült Massimiliano Allegri távozása, lévén, hogy a mester kontraktusa már csak egy évig, 2025 nyaráig érvényes az Öreg Hölgynél, a Juventus pedig sosem kezdett meg egy szezon úgy, hogy a csapat aktuális vezetőedzője kifutó szerződéssel…..
JuventusFanatikus 2024.03.08 15:26:26
@Drughi Di Bianconeri: Ha már itt próbálnak lebeszélni a további kommentelésről, akkor jöttem bíztatni, hogy ne hagyd abba :D Én szívesen olvasom a meglátásaidat, és tisztelem, hogy egyedül Te rukkolsz elő kézzelfogható érvekkel, amik nem légből kapottak, hanem utána is jársz ezeknek, időt, energiát nem spórolva. Ha más értelme nincs is, engem jó érzéssel tölt el, hogy vannak azért még olyan emberkék, akik átlátják a dolgokat (nem csak a futballra értve), továbbá jó érzékkel beszélnek és szeretik is ezt a sportágat. Na, meg igazából így nekem nem kell leírni ugyanezeket az érveket, mert különben már én is felhergelődtem itt olvasva a kommenteket, aztán azt hiszem én kevésbé lennék most higgadt:D
JuventusFanatikus 2024.03.08 17:26:45
@Rikoo: Irigykedsz, mi? :D
Veronában újabb pontvesztés következett a Juventus számára, méghozzá úgy, hogy két alkalommal is nekik kellett az eredmény után futniuk. Ha a Milan holnap este győzelmet arat, felléphet a második helyre a Juventus elé, azok után, hogy a zebra mezesek pár hete még az Interre tapadtak. A csalódást…..
JuventusFanatikus 2024.02.18 16:01:12
@Drughi Di Bianconeri: "ismerjék már be a fanatikus szerelmesei"

Na, Szerelmeim, írjátok! :D
Immár negyedik éve, hogy a PannonZebra Szerkesztősége együtt örülhet a szeretet ünnepének oldalunk, blogunk közösségével. Még belegondolni is ijesztő, hogy mennyi víz csorgott le a Dunán – és persze a Pó folyón – 2020 decembere óta, ám a kisebb-nagyobb viharoktól, változásoktól eltekintve egyvalami…..
JuventusFanatikus 2023.12.24 13:59:29
A mai nap folyamán több olasz hírforrás és újságíró is arról számolt be, hogy a Juventus legendája, az MLS fináléját a napokba elveszítő Giorgio Chiellini harminckilenc éves korában bejelentheti visszavonulását, melyet a veterán védő 16 óra körül meg is tett. A közleményt követően a Bianconeri…..
JuventusFanatikus 2023.12.13 18:53:19
@rockitbaby: Alapvetően Chiellini nem tűnik olyan személyiségnek a való életben, mint a pályán. Gondolok itt arra, hogy Ő nem olyan, mint Bonucci, aki előszeretettel foglalkozik csapattársaival, önön magát a többi felé helyezve. Az Öreg Giorgio ilyen szempontból nem egy kifejezett vezér típus, és úgy gondolom, hogy egy alelnöknek azért nem árt ilyen személyiségjeggyel rendelkeznie. Én úgy gondolom, hogy amennyiben majd tud valamit felmutatni a szakmájában, akkor kaphat pozíciót ilyen téren. De alelnöknek nem gondolom, hogy kapásból pont Őt kellene kinevezni. Alapvetően tenni kell ezen téren is azért, hogy valaki betöltse ezt a tisztséget, Pavel se kapásból így kezdte.
JuventusFanatikus 2023.12.13 18:55:49
@dns79: Utólag értékelődött fel, hogy láthattad azt a robotmozgású, kegyetlen nagy orral rendelkező srácot, aki senkivel sem volt jóban a pályán, különösképp a labdával nem :D
Az Öreg Hölgy egykori ikonikus középhátvédje, az idén nyáron a csapatot viharos körülmények között elhagyó, majd az Union Berlinhez igazoló Leonardo Bonucci a minap a spanyol média megkeresésére adott hosszabb interjút, melyben karrierjének áttekintése mellett szót ejtett a német csapat rossz…..
JuventusFanatikus 2023.12.13 18:44:40
@rockitbaby: Szerintem eléggé jól kiolvasható ebből a nyilatkozatból is, hogy Ő nem a Juventusra neheztel, hanem Allegrire.
A Juventus és a Napoli egykori klasszis védője, a 2006-ban világbajnoki címet, majd ennek elismeréseképp Aranylabdát nyerő Fabio Cannavaro a két csapat holnapi mérkőzése előtt latolgatta az esélyeket a La Stampa felkérésére, leszögezve, hogy ha a torinóiak elég kitartóak maradnak, jó eséllyel…..
JuventusFanatikus 2023.12.07 13:53:07
@Mitya10: Szerintem alapvetően kell egy bajnokcsapatnak a szilárd védelem, mert anélkül tényleg nehéz. A Real Madridnak és a Citynek is ez pedig megvolt. De például a tavalyi Napolinak is. Én a Juventus védelmének már a szilárdságát is megkérdőjelezem igazából. Szerintem akkor jó egy védelem, ha az nem megy a támadás rovására, hanem megvan az egyensúly. Hogy is mondjam... Nem csúszik be a gyerek, ha nem baszunk :D
Itt található az éppen aktuális tippversenyek linkje, a komment szekcióban pedig nyugodtan lehet beszélni az adott fordulóról, a nagy meccsekről, a hatalmas meglepetésekről, és persze dicsekedni is lehet a rangsorban elfoglalt helyedről is. Ha lehetséges, akkor a blogon használt névvel játszatok, és…..
JuventusFanatikus 2023.06.10 22:58:11
Na, most van meg a győztes! Gratulálok @dns79:! Megérdemelt győzelem, de mrg kell jegyeznem, hogy @del pipi: is nagyot ment ebben a szezonban.
JuventusFanatikus 2023.06.12 15:03:21
@del pipi: Azt nem tudom, sajnos. Általában beletart pár hétbe. De igazából akkor sem fog látszódni a valós eredmény, mert én Osimhent tettem gólkirálynak, csak nincs benne a rendszerben. De, ha jól számolok, mindenféleképpen előttem végzel, amihez jár a gratuláció. :D

@Joseph Toser: Valószínű, de mindent a maga idejében :)
JuventusFanatikus 2023.12.05 14:30:20
@del pipi: Sajnos nem, mert nem válaszol semmire se a support. Úgyhogy kicsit várni kell, hogy jóvá írják a crediteket. A következő fordulóig szerintem megoldják, legalábbis eddig ebből nem volt probléma.
A Juventus egykori mestere, a csapat eddigi utolsó Scudetto-győzelmét megszerző Maurizio Sarri a napokban érdekesebb interjút adott az olasz sajtónak, melyben többek között a Torinóban töltött időszakáról is szót ejtett. A jelenleg a Lazio kispadját elfoglaló tréner kitért a Zebráknál uralkodó…..
A Juventus egykori vezető játékosmegfigyelője, a klubot október utolsó napjaiban elhagyó, azóta pedig a Granada sportigazgatójaként tevékenykedő Matteo Tognozzi a minap hosszabb interjút adott az olasz médiának, melyben távozásának okai mellett beszélt a Bianconeri belső struktúrájának működéséről,…..
Mint ismert, a Bianconeri egyik legfőbb téli kiszemeltje a Manchester Unitedhez annak idején nagy reményekkel érkező, ám a klubnál mára kegyvesztetté váló Jadon Sancho, akit a torinóiak illetékesei már hetek óta éles szemmel figyelnek, s aki állítólag maga is szívesen csatlakozna a Juventushoz.  Az…..
JuventusFanatikus 2023.11.17 12:48:17
@rockitbaby: Én nem gondolom, hogy ez meglepő lenne, vagy épp problémát jelentene. Egyszerűen szakítani kell a megszokott átigazoláspolitikával, mert az nem vezet előre, csupán tovább termeljük a veszteségeket. Okos és előremutató igazolásokra van szükség, ehhez pedig van egy kiváló szakember a csapatnál Giuntoli személyében. Csak hiába, ha nem hagyják kibontakozni...
JuventusFanatikus 2023.11.17 17:40:33
@Rikoo: Te is tudod erre a választ. Természetesen a vezetésre gondolok. Amíg az edzőnek nagyobb szava van, mint a vezérigazgatónak, addig ez így marad. Gondolom a következő kérdésed az lesz, hogy ezt honnan veszem, mert ez nem tudhatjuk, de a hírekből és a történésekből ez egész egyértelműnek tűnik számomra.

@rockitbaby: Tudod mi a baj? Hogy ehhez nem kell bajnoki cím se, különben már nem Massimiliano Allegrinek hívnák a vezetőedzőt. Ezt nem akarják megérteni emberek, hogy a többségnek nem az a baja, hogy kurva szarul játszunk, hanem, hogy ezzel nem lehet építeni semmit, csak kizsigerelés megy eredmények nélkül, vagy pillanatnyi jó eredményekkel, mint amilyen a jelenlegi helyzet.
A mai napon hivatalossá vált a már korábban is pletykált hír, ugyanis a Juventus saját oldalán és közösségi médiás felületein jelentette be, hogy a klub saját nevelésű középpályásának, Nicolò Fagiolinak a  szerződése 2028. június 30-ig meghosszabbításra került. Ezzel a történet Nicolòval tovább…..
Bár még javában tart a Serie A idei kiírásának első fele, sőt, a Juventus egyik legfontosabb találkozója, a Derby d'Italia csak nagyjából két és fél hét múlva kerül megrendezésre, a klub vezetősége már most javában dolgozik a januári mercato előkészítésén, mely átigazolási ablakkal kapcsolatban több…..
JuventusFanatikus 2023.11.07 20:35:00
@Andras74: John Charles volt az egyetlen, még az '50-es évek végén, '60-as évek elején. Igaz, nem sok brit játékosunk volt, én nyolcat tudtam összeszámolni. Remélem nem is lesz több.
Ötven nappal az után, hogy fény derült arra, hogy megbukott a doppingteszten, a Juventus középpályásának, Paul Pogbának ügye a jelek szerint sportbírósági tárgyaláson dőlhet majd el, mellyel két évre is eltilthatják a labdarúgástól. A La Gazzetta dello Sport a mai számában részletezi, hogy a 30…..
JuventusFanatikus 2023.11.02 18:23:44
@rockitbaby: Én ennél a klubnál már semmin nem lepődök meg.
JuventusFanatikus 2023.11.02 20:13:59
@MdewC: Nekem nem a csapattal van a bajom, hanem a döntéshozókkal. Mert azt nem tartom normális dolognak, hogy komoly szabályokat szegő játékosok tetteit gyakorlatilag legalizálják azzal, hogy fizetésemeléssel hosszabbítanak a végítéletet követően, vagy hogy Pogba esetében még mindig nem lépett semmit a klub. Mert, ha arra várnak, hogy milyen mértékű lesz a büntetés, akkor ismét arról van szó, hogy nem a tettet ítélik el, hanem taktikáznak, hogy akkor még maradhat, vagy sem. Ha van klub, aki múltjából adódóan nem engedheti meg magának ezt (legyenek azok éppen a legszebb, vagy pont a legsötétebb évek), az a Juventus. Ehhez képest pont azzá váltunk, amit az ellendrukkerek köpködtek ránk tisztességes éveinkben is. Ezt pedig pár gengszternek köszönhetően tényleg nem fogjuk tudni lemosni magunkról. De jelen helyzetben nincs is miért.

Tudom, hogy Te például Fagioli esetében máshogy vélekedsz, nekem nincs azzal bajom, csak számomra egyszerűen elvi okok miatt sehogy sem fér bele, pedig korábban kedveltem Fagyit. Még az, hogy marad, mert tehetséges, azt valahol megérteni meg tudom (elfogadni nem igazán, Pogba esetében ugyanezt gondolom), de, hogy ilyen feltételek mellett hosszabbítani vele, pont most... Az a tisztességesen és alázatosan futballozó játékosok meggyalázása. Most képzeld el, hogy Perin, aki sokkal többet tett ezért a mezért, fizetésének egy részéről lemondva, az indokolatlan padoztatását eltűrve teszi a dolgát balhéktól mentesen, addig Pogba a hátán a tízes mezzel meg a nagy fizuval játszik szezononként fél meccset extra fizetéssel, meg doppingolgat, Fagioli meg csapattársai pénzéből köt fogadásokat ligán belül, csoda, ha a saját csapata meccseit nem adta el, de legalább Tonaliékat is szépen bemártotta jó barát módjára.

Ezt gondolom a témáról, ha már így kérdezted:) Nem lett könnyebb, még jobban felidegesítettem magam azon, hogy mivé vált az a klub, amibe gyerekként teljesen beleszerettem, és amely időkre könnyes szemmel gondolok vissza.
JuventusFanatikus 2023.11.02 23:24:15
@MdewC: Nálam a bulizás, vagy a kurvázás már alapból messze elmarad egy szenvedélybetegségtől, különösen, hogy ezzel a bundázás gyanúját felkeltheti. Mert különben az se zavarna, ha kártyázna, de a saját ligája meccseire, ahol a játékosok többségét ismeri/találkozott velük, arra ne fogadjon már...

De nem akarlak egyáltalán meggyőzni, vagy vitázni erről, mert szubjektív, hogy ki mit tenne (én meg határozottan ezt gondolom), csak fura volt egy szinten olvasni a bulizást az illegális sportfogadással.

@ZecH: Buffonhoz annyit, hogy ugyan nem vagyok minden info birtokában, de legjobb tudomásom szerint nem bizonyították rá a vádakat, így pedig se a klub, se Mi jogosan szerintem nem ítélkezhet felette.

Az pedig, hogy a calciopoli-perről lemondtak... Becsicskulás a FIGC előtt, többszöri alkalommal. Nem kapott volna semmit se a klub kártérítésként, de legalább nem ismerte el bűnösségét mindeddig. Ahogy írtad is.
A Juventus egykori szélsője, a Los Angeles Galaxyt éppen elhagyni készülő Douglas Costa a csütörtöki interjúját követően, melyben elismerte, hogy vissza akar térni a Bianconerihez, a minap ismét megszólalt a témában, ezúttal Fabrizio Romanónak fejtve ki álláspontját, melynek keretében arról is…..
Az olasz sportsajtó nagyágyúi, egyebek mellett Gianluca Di Marzio és Romeo Agresti tegnap arról számoltak be, hogy a Juventus igazgatója, Cristiano Giuntoli találkozót tartott Federico Chiesa ügynökével, Fali Ramadanival, ahol kifejezte az Öreg Hölgy szerződéshosszabbítási szándékát a szélső…..
A Juventus korábbi brazil játékosa, Hernanes a TuttoJuve újságíróinak adott exluzív telefonos interjút, melyben kifejtette véleményét a Bianconeri jelenleg látható formáját illetően, továbbá beszámolt arról is, hogy igazak voltak azok a hírek, melyek arról szóltak, hogy visszatér a pályára…..
A Juventus egykori és az Inter jelenlegi vezérigazgatója, Giuseppe Marotta a minap a La Gazzetta dello Sport felkérésére adott hosszabb interjút, melyben szót ejtett a Scudettóért folyó versenyről, valamint a Nerazzurri aktuális ügyeiről is. A szakember kiejeltette, a bajnoki cím esélyese…..
A Juventus egykori mestere, Antonio Conte a minap Francesca Fagnani vendége volt az olasz közszolgálati televízión futó Belve című műsorban, a meglehetősen hosszú interjúban pedig számos témát érintve kitért a Bianconerinél töltött edzői időszakára is, leszögezve, hogy az Öreg Hölgy nem mindenkinek…..
Mint ismert, tegnapelőtt döntés szültetett Nicolò Fagioli fogadási botrányának ügyében, a játékos 7 hónapos eltiltást kapott a FIGC ügyészétől. Az ügy itt még nem ért véget, hiszen több olasz játékos is érintett még a fogadásokban és a gyanúsítottak listája még biztosan nem ért véget. A tegnapi nap…..
JuventusFanatikus 2023.10.19 19:20:23
Próbálja magát sajnáltatni a srác, de én egész biztos nem fogom. Én elhiszem, hogy ez a játékszenvedély egy "betegség" és meg van zuhanva, de eleve el se kellett volna kezdenie fogadni. Komoly fizetést tehet zsebre, tudta Ő maga is, hogy mekkora jövő állt előtte, erre belekezd egy ilyen faszságba... Mennyi esze van az ilyennek? Óriási szerencséje van, hogy megúszta hét hónappal, sokkal-sokkal többet érdemelne az olyan, aki a saját ligája meccseire fogad. Vagy egyáltalán tesz futballra.

Az a nagy bőgés már akkor gyanús volt. Sajnálta a Juventust a hibája miatt... Hogyne, nyakig volt a szarban, aztán ezzel tett rá még egy lapáttal. Azt csodálom, hogy a Juventus meccseire nem fogadott, de sose tudni. Az ilyentől kitelik.

Amúgy kicsit sántít nekem, hogy olyanoktól kért kölcsön, akik tőle is kevesebbet keresnek (eleve nem életszerű szerintem, hogy egy milliót kereső játékos 40 ezret kell kölcsönkérjen ajándékra, nem tudok, hogy ez a kölcsönadók fejében, hogy nem fordult meg, ha valós a sztori). De, ha a Juve-játékosokat nem is keverte bele, legalább azért nyíltan azt azért elmondta nyíltan is, hogy Tonali ajánlotta neki... Egy dél-amerikai országban, vagy a Balkánon ez a srác nem érte volna meg a reggel.

Az ítélet kihirdetése percétől kezdve szabadon igazolható játékosnak kell lennie. Ahogy Pogba, úgy az Ő esetében sem szabadna megengedni, hogy a jövőben bármi kapcsolódása legyen a klubhoz. Legalábbis ez így lett volna, amíg a Juventust olyan emberek irányították, akik a klubhoz illő értékrenddel rendelkeztek. A mai, J-logós fekete-fehér (még zebracsíkosnak se lehet őket mondani) banda viszont pont ilyen illegálba mozgó játékosokat érdemel. Mert összenő ami összetartozik.
Több forrás is arról számol be, hogy az Union Berlin védője, a Juventus egykori csapatkapitánya tudomással bírt volt csapattársának fogadási szenvedély-betegségéről, ami miatt a 36 esztendős játékos maga is komoly bajba keveredhet. A legfrissebb hírek szerint Fagioli már hónapokkal ezelőtt…..
JuventusFanatikus 2023.10.15 13:26:16
JuventusFanatikus 2023.10.15 21:21:02
@rockitbaby: Ez viszont azt jelentené, hogy a klub korábban tudott már erről a fogadási mizériáról, nem értesítve erről a hatóságokat.

Egyébként ez nekem is megfordult a fejemben, hogy köze lehet ennek a partvonalon kívül kerüléséhez. Bár, már azt is érdekesnek tartom, hogy mind Zaniolo, mind Tonali meglepő módon hagyták el Olaszországot, mondhatni mindkét esetben a fejük felett döntve sorsukról.
JuventusFanatikus 2023.10.16 08:37:32
@rockitbaby: Én nem is mondtam azt, hogy ezek téli történések, de amit leírtál, aszerint sem azonnal történt jelentés a liga felé, mint ahogy azt a klub a közleményében taglalja.
A La Repubblica jelentése szerint tovább bővülhet azon játékosok száma, akik érintettek lehetnek az újonnan kirobbant fogadási botrányban, sőt a lap szerint nem pusztán több, mint egy tucat Serie A-ban futballozó, de még egy másik Juventus játékos is gyanúba keveredhet. Csütörtökön először olyan…..
JuventusFanatikus 2023.10.14 22:47:17
@Sunny21: Egyetértek azzal, hogy ettől eltiltsák a játékosokat, mégha igazán észszerű és jogos érv talán nincs emellett, mert azzal, ha pókerezik, nem sok mindent befolyásol, amennyiben nem függ rá. De akkor például az alkoholnál is zero toleranciának kellene lennie. Talán annyit változtatnék, hogy liga szinten nem tiltanám ezt, hanem a klubokra bíznám. Ha mondjuk pókerért kapna valaki fél év eltiltást, azt annyira nem érezném jogosnak. Különösen, hogy egy időben focistákkal reklámozták az ilyen pókeroldalakat... Sőt, sok klub szponzori szerződést is köt fogadóirodákkal.
Romelu Lukaku kifakadt. A Roma támadója a belga válogatott edzőtáborából tartott sajtótájékoztatón beszélt többek között az Inter és a Juve között töltött nyárról. Ahogyan azt nálunk is olvashattátok a folyamatos átigazolási hírek között a nyáron, kis híja volt csupán annak, hogy a belga gólvágó a…..