Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greenscape

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lando Vannata, te őrült, gyönyörű ember...
Greenscape 2016.07.15 00:11:42
@chuck-d: Lattak benne fantaziat es ennel nagyobb reklamot nem is kaphatott volna. Ha siman kivegez egy masik, felig ismeretlen bunyost az early premlims-ben akkor semki sem emlekezett volna a nevere(eleinte). Igy meg mi is rola beszelunk. Inkabb igy kapjon ki az ember mint egy unalmas meccsen nyerjen. Minden tiszteletem a gyereke.
Fergusson meg nagyon sokaig lesz bajnok. Es legalabb megtudtuk, hogy nincs uveg alla.
  A meccset félnehézsúlyban rendezik, de DC bajnoki öve nem lesz terítéken...
Greenscape 2016.07.08 12:20:56
@d00m: Mutet ide vagy oda DC szet fogja tepni Silvat. Mar latom magam elott ahogy odaszoritja a ketrezhez, felemeli a feje fole es ugy foldhoz bassza, hogy Silva mozdulni sem tud majd. Ennyi erovel en is odaalhatnek DC-vel szemben mert en is ki tudok kapni az elso menetben.
Éjjel ment le a UFC Fight Night 90, melynek főmeccsén a könnyűsúlyú bajnok Rafael dos Anjos csapott össze Eddie Alvarez kihívóval, és ezen kívül további 11 páros is ketrecbe lépett. A meccsek eredményeit itt találjátok, magukat a bunyókat pedig itt és itt.  ..
  A gála új főmeccse a Brock Lesnar vs. Mark Hunt nehézsúlyú összecsapás lett...
Greenscape 2016.07.07 17:11:07
@d00m: Nem tudom elkepzelni, hogy a UFC meg akarna szabadulni a legjobb bunyosuktol. A PPV eladasokon biztos sokat buktak ezzel. Delutan (USA ido szerint)lesz valami sajtotajekoztato amiben bejelentik mi is tortent valojaban.
Ki ne emlékezne Gary "Big Daddy" Goodridge bunyóira? Talán ő maga már nem képes erre...
Greenscape 2016.06.12 14:40:45
@chuck-d: De gondolom nem egyszer vagtak pofan miota mma-zik. Labon kihordott mar par, atlag embernek akar halalos kimenetelu taslikat amitol biztosan nem lett tobb a percenkenti szotagszama. Most meg tartjak magukat mert fiatalok, de mikor abbahagyjak a versenyzest fel fog gyorsulni a hanyatlas. Ne legyen igazam.
Pedig nem érdemes piszkálni az öklöket, melyekben az anyaföld ereje lakozik...
Greenscape 2016.06.12 14:29:20
@papenDED: A UFC-nek kell a nepszerusites barmi aron es Lesnar rajongotabora ujabb embereket hoz a business-be. Nem csodalkoznek majd a kesobbiekben hires szineszek, enekesek vagy politikusok UFC-s egyszeri bunyos szereplesen sem.
Egy Woody Allen vs. Danny Devito meccsre sokan kivancsiak lennenek :D
Meg még ki is üt. "No Love" Garbrandt nagyot ment az éjjel...
Greenscape 2016.06.01 02:48:02
@papenDED: Megtort lelkileg mint Aldo annak idejen. Tul nagy teher volt a vallan a veretlenseg. Most vagy ugy jar mint Barao, hogy elverik sorozatosan vagy erot merit abbol, hogy mar nem hibatlan a merlege. Remelem az utobbi. A tetkos gyerek meg fantasztikus volt. Igy kell odaallni a masik ele nem szaros pontozasra menni. Szivesen latnek egy McGregor vs. Garbrandt meccset. Amugy is utaljak egymast miota osszeugrottak az Ultimate Fighterben. Aztan gyozzon a jobb.
A 2 csapattárs és barát egyazon súlycsoportban folytatja, mely akár kínos véget is érhet...
Greenscape 2016.05.31 01:27:27
@Greenscape: Nem egybe szaladt bele sajnos. Lelekben osszeomlott a bunyo elott mint Aldo. Arnyeka volt onlaganak.
Az ír a Facebookon öntött tiszta vizet a pohárba...
Greenscape 2016.04.23 01:38:52
@SeagalSteven: Szerencsere nekunk itt vagy te, mint feny az ejszakaban.
A „Jégember” egy beszélgetős műsor vendége volt, ahol komoly szöveg hagyta el az öreg ajkát...
Greenscape 2016.03.14 20:40:43
Az elmúlt napok sem múlhattak el Conor McGregor nélkül. Az UFC Hírességek Csarnokának tagja, a korábban úttörő szerepet játszó Bas Rutten, nemrégiben feltűnt a Submission Radio műsorában, ahol a műsorvezetők kérdéseire válaszolva, többek közt a kelta harcos neve is előkerült. Nem is húzom tovább az…..
Petrányi szerint minden menet ajándék volt ezen a meccsen. És valóban. ..
Greenscape 2016.01.11 04:11:31
Ez az arc most komolyan gondolkodóba esett Ezt nem mi mondjuk, hanem Joe Rogan és még sokan mások. Aki látta az UFC 195. sorszámot kapott gáláját annak biztos, hogy tátva maradt a szája. Sajnos nemcsak a harcosok teljesítménye miatt, de a pontozóbírók által hozott döntések…..
Bisping régi álma válik valóra, mi meg lassan foglalhatjuk a jegyeket Londonba. Tegnap este a bejgli-maraton közepette jelentette be Dana FCKN White, hogy a február 27-re tervezett UFC London főmeccse a Silva vs Bisping küzdelem lesz. Vagyis Anderson eltiltásának lejárta…..
Elfelejthetik a bunyósok a szaunát és a szobabiciklit. TDMG iPhone CaseHolnap délutántól elérhető a boltban és online is. Örülünk Vincent? Posted by TDMG on Monday, December 21, 2015 A ONE FC Ázsia vezető MMA szervezete, mely eddig sem volt rest a merész…..
Greenscape 2015.12.25 13:40:58
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: Nem is ertem miert nem kozvetlen a ketrecbe lepeskor ellenorzik a sulyukat!? Sokan majd szet csattannak mikor csak edzes van(Petis, Rousey) a merlegeles epp megvan majd a meccsre megint be van dagadva a fejuk.
Nekem nagyon nem tetszik az ilyen.
  Női MMA, itt az új szörnyeteged.   A női jitsu terminátora a női MMA terminátorával készül a szilveszteri Rizin FF-re, ahol végre maga is felhúzza a négyunciás kesztyűt. Az új japán szervezet debütáló gáláján az egymilliószoros bjj-világbajnok Gabi Garcia a…..
Greenscape 2015.12.25 03:02:29
Katt.   Szombat éjjel jön a UFC utolsó 2015-ös gálája, és az évzárón sem szenvedünk hiányt izgalmas párosításokban. A főmeccsen Rafael dos Anjos ad visszavágót Donald „Cowboy” Cerrone-nak, de a bunyó tétje most a könnyűsúlyú bajnoki öv. Az előmeccsen az évek óta…..