Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Apuci Wakillama

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MAI KEDVENC KÉP: 1967. Közlekedési rendőr átképzése Svédországban egy tanpályán, a jobb oldali közlekedésre való áttérés előtti napokban. A kaotikus napokról, remek képekkel egy korábbi bejegyzésünkben olvashattok..
Oldboy vs. Oldboy A bűncselekmény: A dél-koreai nemzet talán legemlékezetesebb (azóta persze jelentkeztek egy Élősködőkkel), atomvillanásszerű remekművét ennyire rosszul és (itt ez a jelző hatványozottan igaz) ennyire feleslegesen feldolgozni maga az emberiség ellen elkövetett bűntett. Mindenki…..
Apuci Wakillama 2021.03.03 13:17:40
Tegnap este bejelentették, hogy kik indulhatnak a 2021-es Grammy-díj adott kategóriájában a győzelemért. A millió és egy kategória közül a rock és a metal az, ami a mi szempontunkból érdekes, így csak azokat mutatjuk meg! Spoilerveszély: nem feltétlen egyértelmű neveket szedtek össze az illetékesek!..
Apuci Wakillama 2020.11.27 12:09:14
Ugyan 1995 óta már három Toy Story epizód készült, a legelső a legfontosabb és a legeredetibb. Kortársaim emlékeznek, hogy mekkora durranás volt egy animált mesét látni. Az új külcsínt még különlegesebbé tette, hogy a ,,Játékháború” kiegészítés mellett megmaradt az eredeti cím, így sokunk akkor…..
Van az a vicc a hurrikánról, hogy olyan mint a nő: mikor megy, akkor viszi a házat meg a kocsit. Az ex-dobos is ilyen, csak ő a zenekar hangzásából kanyarít ki magának egy szeletet ... már ha kellőképpen jellegzetes a játéka...
 No de hogyhogy "a MÁSIK" nap?... A grungeról és a segítségnyújtás szükségéről...
Apuci Wakillama 2020.02.25 14:11:37
21. századi fejjel szinte egyértelmű, hogy állandóan a kezünkben az okostelefonunk, ahogy az is evidens, hogy lassan már mindent azon keresztül csinálunk. Közösségi média, e-mailek, zenék, videók, banki utalások, repülőjegy foglalás, kaja rendelés, hírolvasás, ismerkedés… Ismerkedés? Bizony, még az…..
Eheti dalmegosztásunkban redneck muzsika, két betonkemény szögelés, szimfonikus metal és egy feltámasztott frontemberrel nyomuló banda. /Fotó: David E. Jackson/..
Magyarul is megjelenik Chris Ingham Metallica-könyve, a Metallica - Történelem a dalok mögött. Az eredeti nyelven 2009-ben megjelent, természetesen az új kiadásban az azóta eltelt időszakot is felölelő könyvet már elő lehet rendelni, a részletek lentebb olvashatók...
Facebookon jelentette be a Mercyful Fate, hogy 2020-ban feléled tetszhalott állapotából, és turnéba kezd. Egyelőre fesztiválturnéról van szó, de elég nagyszabásúnak harangozzák be a dolgot. A turnén kizárólag az 1984-ben megjelent Don't Break the Oath című második lemezig játszanak majd dalokat,…..
Apuci Wakillama 2019.08.02 11:33:02
@Eugene Horse: Tök igazad van, egyszerűen nem értem, hogyan tudta/tudja King D a zseniális zenészeket rábírni, hogy vele dolgozzanak...rejtély! :-)
Az utánzás a hízelgés legőszintébb formája: Charles Caleb Colton angol író ötlötte ki ezt az aforizmát valamikor a XIX. század legelején, mely tökéletesen igaz a rockzene esetére is. Ahogy Jack Black is látványosan mutatta be ezt a Rocksuli című örök filmklasszikusban, a bandaalapítás legelső fázisa…..
Apuci Wakillama 2019.06.27 11:10:20
@axolotl77: Elolvastam a cikket az ízlésbefagyásról, jót röhögtem! A végén írják, hogy a teszten az idősebbek képről többnyire felismerték Snoop Doggot, Kanye Westet meg nem, bakker, pont ez a helyzet velem is....

A poszthoz annyit, hogy simán beraktam volna az Omegát, amit Presser Pici távozása után műveltek..... hát az nyúlás, erre nincs jobb szó. Volt ott minden, Uriah Heep, Led Zep, később egy kis Pink Floyd, stb..
1920. Omar Lockyear légikaszkadőr és "pilóta fenegyerek" repül neki egy díszlettemplom tornyának - az azóta elveszett némafilm - a "The Skywayman" jelenetében. Nézzétek a két kaszkadőrt is, ahogy leugranak! Lockyear a következő filmjének forgatásán, alig néhány hónappal később lelte halálát..
Lépten-nyomon feltámad a az örök vita az én írásaim kommentjeiben is, hogy ki a jobb? A testépítők, vagy a harcművészek? Ki a gyorsabb, erősebb, lazább, stb. Mert hát hiába van kigyúrva, mint egy kétajtós szekrény, az ő haverjának az ismerősének a mestere egy ütéssel…..
Apuci Wakillama 2019.01.30 09:37:54
@balfaszokkal sáncoló: Bruce Lee vs. Kareem Abdul-Jabbar megvan ;-)
Apuci Wakillama 2019.01.30 09:41:49
@pacagánycsök: Sajnos, sosem tudhatjuk meg, mi lett volna egy ilyen harc vége, de gyanítom, nem lett volna időm megenni a két literes popcornt, ha a meccset ketrecben rendezik, nem pedig szabadtéren....
Apuci Wakillama 2019.02.04 13:24:18
@m.t.: Ezek szerint nem ismered a tényt, hogy ez egy összevágott anyag. Bruce belemarkolt Chuck mellszőrébe, és megtépte, mire Chuck viccesen megjegyezte, hogy még sosem látott szőrös kínait, ez az első alkalom. Mindenki elkezdett röhögni, kivéve a producert, Raymond Chow-t, aki azonnal átíratta forgatókönyvet, és Chuck karakterét ölte meg a macska és Bruce helyett! ;-)

ajemdibi.blog.hu/2014/09/12/15_erdekesseg_bruce_lee_es_chuck_norris_elethalalharcarol
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
Apuci Wakillama 2019.01.31 08:36:55
@Parasite: +1 ! Isten éltesse egészségben édesapádat!
1888. A befagyott Niagara-vízesés..
Apuci Wakillama 2019.01.14 10:51:44
@haromegesztizennegy: A kihajtott rabok fele a napot lopná, a másik fele a szenet, csillét, rabomobilt, és minden egyéb ellopható dolgot....
Olaszországban mindig is a nemzeti öntudat része volt a muzsika, és amikor már nem az operák áriái és kórusai voltak a popkultúra, akkor a Sanremói Dalfesztivál aktuális slágereit ontotta minden rádió, és fütyülte minden kőműves. Vannak olyan sztárok, akiket mindenki imád: Vasco Rossi, Fabrizo de…..
1982. március 13-14., a hónap második hétvégéje A héten Nemzetközi Nőnap, szeretettel köszöntjük Hölgy Olvasóinkat!..
Érdekes kategóriát jelentenek a filmvilágon belül a második világháborús alkotások, melyek hihetetlen sokszínűséggel mutatják be az 1939 és 1945 közti időszak történéseit, csatáit és különlegességeit. Ebbe a bizonyos sokszínűségbe beletartozik, hogy egyes filmek inkább vidám megközelítésben, mások a…..
Gottlieb Daimler és fia, Adolf a világ első benzinmotoros négykerekű gépkocsijában (1886)..
Az abszolút vitán felül áll, hogy a Redditen órákat el lehet tölteni céltalan böngészéssel, és soha nem érünk a végére. Vannak azonban olyan csodás kis subredditek, amik mellett vétek elmenni - ilyen az r/OldSchoolCool is, ahol a felhasználók saját régi családi fotóikat, érdekes történelmi képeket…..
Apuci Wakillama 2017.05.10 12:09:04
@shitgun: Van kohézió: jók a képek, érdekes sztorik fűződnek hozzájuk. Varietas delectat.
Tegnap volt 20 éve, hogy elhunyt Takács Marika, Magyarország egyik legnépszerűbb tévés bemondója. Ennek apropóján az Indexen is megosztottuk azt a 9 perces megemlékező videót, amit a híradós lánya, Kazamir Annamária töltött fel YouTube-ra. Takács Marikát posztumusz a Magyar Televízió örökös tagjává…..