Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liveyourlifeinspired

46 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amióta éppen ma egy hónapja, szeptember 11-én elstartolt a Pikrea, az Instagramra szakosodott projektem, természetesen a legtöbb figyelmem annak a blogjára irányul. Ugyanakkor minden személyes jellegű bejegyzésem terepe a Live Your Life Inspired blog lesz továbbra is. Ha belépek a blog.hu-ba,…..
Mert én azért vontam ki magam hónapokra a forgalomból, hogy a sajátomat megcsinálhassam. Nagyon örülök neki, hogy most már végre van időm és kedvem beszélni róla, ebben a mai posztban! :) Be kell valljam nektek, a nyomasztó gondolat, hogy "van egy szuper izgalmas ötletem, de mikorra jutunk már el a…..
Ha arról írnánk ki szavazást, melyik is Budapest leghangulatosabb utcája, a Gül Baba utca tuti dobogós helyet szerezne, többnyire csak az nincs odáig érte, aki még nem ismeri. Én a közelben lakom, szoktam erre sétálni sokat, és miután tegnap ezen fenti Instagramos képemre annyi kérdés érkezett, hol…..
  Sokan keresnek meg azzal, hogy ajánljak nekik olyan ajándékboltot, ahol valóban stílusos, egyedi és különleges Budapest-kötődésű szuveníreket lehet kapni - határtalan az örömöm, hogy egy olyan gyönyörű kollekcióra hívhatom fel ezentúl a figyelmüket, mint a Nemes Anita grafikus és a Magyar…..
Ti egy héten hány hétköznap reggel adjátok meg a módját a reggelinek? És hányszor van úgy, hogy csak menet közben, a kocsiban toltok be valamit? Hány reggel kéritek to-go a kávét? És, hányszor vagytok akkora rohanásban, hogy egyáltalán még időtök sincs beugrani valahova valami reggeliféléért? Ez…..
Érdekes, hány hosszú évet dolgoztam át anélkül, hogy rájöttem volna, mennyire érdemes időről időre megszakítani a hetet egy rögtönzött szabadnappal. A mindössze huszonennyimennyi kivehető napom igyekszem az év során pontosan és előre tervezve beosztani, de mostmár tudatosan hagyok pár napot arra a…..
Nem tudom, ki mennyire emlékszik rá: az idei tél nagyon hosszú volt és nagyon sötét. A hetekig tartó, egybefüggő napfénytelen időszakok nyomasztó hangulata idén valahogy jobban rámtelepedett. Még D-vitamint is vettem, hogy próbáljam ezt orvosolni :) Szóval, úgy kellett már nekem a márciusi…..
Na, már most tényleg nem kezdhetek minden bejegyzést azzal, hogy rossz blogger vagyok, de mégis milyen felütést válasszak, amikor egy, kettő és három évre a koreai útjaimra írom róluk a legelső blogpostot?! Mentségemre legyen mondva, a friss élmények mentek rendesen és instant az Instagramra, most…..
liveyourlifeinspired 2017.03.27 09:38:31
@std1200: én nem nagyon voltam vidéken, de nekem amit írsz róla, az érdekes módon Szöulban is átjött. főleg, ha természetközelibb helyre mentél a városon belül. szerintem ott is baromira nyugodtak voltak az emberek és kedvesek, lagalábbis nekem ehhez volt szerencsém. igen, azt lehagytam, mennyire olcsó a kaja, de lehet lesz majd még egy ilyen összeállítás, kedvet kaptam, annyira sokan olvastátok és írtatok :) remélem egyszer vidékre is eljutok :)
liveyourlifeinspired 2017.03.27 09:40:57
@Skankhunt42: örülök, hogy tetszett! :)
liveyourlifeinspired 2017.03.30 11:47:01
@Borogy: nem, nem élek kint, csak többször utaztam már, és jó lett volna egyszer összekötni Japánnal is, ha már a világ másik végén vagyok :)
Egyenesen imádtam gyerekkoromban a zsákbamacskát (bizonyára egy darabig arra számítottam, egyszer tényleg lesz benne egy igazi kismacska), de hát ki nem szeret játszani? Ezzel a gyerekkoromra emlékeztető örömmel bontogattam hétvégén Boxi kutyánknak a Goodieboxtól kapott meglepetéscsomagot. Egy…..
  Keveset írok blogot. Tudom, jól tudom én is. Pedig én olyan ember lennék, aki ha valamibe belekezd, azt csakis teljes gőzzel, jól megtolva, sokszor túl maximalistán csinálja. Aztán amint észreveszi, hogy valaminél esetleg ez így nem fog működni, ott is hagyja inkább az…..
  Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy elsődlegesen a Valentin-nap kedvéért készítettem el ezt a süteményt, ugyanis már igencsak valami vidám és kedves fotó után áhítozott az Instagramom is a sok komor, fénytelen téli képet követően. De ez már csak így van, ha rákapsz az Instagramra, egészen sok…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele – nekem a tél a kedvenc időszakom a sütögetésre, nem csak azért, mert a zord időben szeretem megédesíteni a napokat egy kis finomsággal, hanem valahogy lelkileg is igényem van egy jó lélekmelengető sütögetésre, miközben kint hideg van és sötét. Most hétvégén az alma,…..
Itt tudsz követni Instagramon / vagy a blogot Bloglovinon Idén decemberben azon kaptam magam, hogy minden bizonnyal elkezdtem felnőni, mert mindegy, mekkora az év végi hajtás a munkahelyemen, nem hagytam elmúlni ezeket a napokat anélkül, hogy kisütöttem volna pár száz saját mézeskalácsot. És…..
Bevallom, picit nehéz dolgom volt, amikor a címet kerestem ehhez a bejegyzéshez – olyan jelzőt kellett ugyanis találnom, ami nagyjából képes összefoglalni és előrevetíteni, mit is várok én el az arc- és testápolási szerektől, amiket nap mint nap használok. Alapvetően nyilván azt, hogy magas…..
liveyourlifeinspired 2016.11.28 10:37:27
@YenZen: Szia! Most egyébként, hogy ilyen hideg van már, én is váltani akarok egy táplálóbb arckrémre, lehet megpróbálom a gránátalmás Nonique-ot (tavasszal és nyáron körömvirágos Zelkát használok, de az kezd kevés lenni most). Sajnos nincs jelenleg olyan testápoló, amit teljes szívvel ajánlanék és megfelel a fentieknek. A tökéletes testápoló megtalálása még hosszú menet lesz nálam szerintem, már ha egyáltalán létezik :) Most argánolajat használok fürdés után, és ez az, ami nekem bevált, mert nagyon jól folyik és beszívódik, nem az a tömény kenhetetlen fajta (hajra is szuper, nekem): Organix / OGX Argan Oil of Morocco. És bocs, hogy csak most engedtem át a kommentet, trollok miatt szűrök, és vmiért nem jelezte, hogy van függőben komment :) ogxbeauty.com/hair/argan-oil-of-morocco/
liveyourlifeinspired 2016.11.30 10:52:36
@YenZen: tegnap beugrottam a dm-be, miután láttam a kommented és megijedtem, hogy már nem gyártják:) úgyhogy beszereztem még egy gránátalmás lemosót, plusz megvettem az arckrémjét is. elsőre jónak tűnik! dm-ben volt készlet még, csak lecserélték a csomagolását. remélem, nem tűnnek el...
liveyourlifeinspired 2016.12.02 13:19:06
@YenZen: nekem a hámlással nincs gondom, ellenben azzal nagyon is, hogy folyton lemarja az arcomat a hideg, tökmindegy, milyen krémmel van bekenve, van-e rajta plusz réteg alapozó, hogy védje :-/ ezért télen nekem még fontosabb, hogy tényleg eléggé tápláló legyen az arckrémem. továbbra is jók ezzel a tapasztalatok. jó ez a márka, na :)
Follow my blog with Bloglovin Parádfürdőn töltöttük az egyik novemberi hétvégét, és két wellnessezés között* végigmentünk az Ilona-völgyi geológiai tanösvényen Magyarország legnagyobb vízeséséhez, az Ilona-vízeséshez. Persze ezelőtt én is azt gondoltam, a lillafüredi lehet a legnagyobb, de mint…..
Már az idejét sem tudom, milyen régen szerettem volna eljutni Amerikába. Mindig is vonzott minden ami az országgal kapcslatos, és természetesen nem a kólára és a hamburgerre gondolok.:)De az ötlet, hogy végre tényleg el kéne menni két éve pattant ki a fejemből. Rengeteg utazós blogot olvastam.  De…..
Follow my blog with Bloglovin Mióta írni tudok, vagy inkább írásban kifejezni a gondolataim, mindig voltak naplóim, majd a naplóim mellett különféle füzeteim meg noteszeim, hogy legyen miben gyűjteni az inspirációkat (meg persze anno a tanulnivalót). Ahogy aztán velem együtt nőttek a…..
Follow my blog with Bloglovin Október 16-án tartották a Cosmopolitan Blogger Day rendezvényt, ami azt hiszem, egy valóban hiánypótló szakmai eseménye a hazai blogoszférának, hiszen lehetőséget biztosít arra, hogy találkozzanak egymással, influencerekkel, akár példaképeikkel is a kezdő és haladó…..
liveyourlifeinspired 2016.10.24 22:07:56
@Anita.T: igen, van ebben egy egészséges egyensúly, és a lájkold a FB oldalam felugró üzi már nekem is idegesítő túlzás. de szerintem mi vagyunk a kivétel. :D
liveyourlifeinspired 2016.10.26 09:27:41
@Anita.T: Te ott voltál egyébként? És mi a blogod? :)
liveyourlifeinspired 2016.10.26 13:49:01
@Anita.T: jaa, így már megvagy! :))
  Amikor anno telepítettem a telefonomra a Snapchatet, amit azóta jól lemásolt az Instagram az új Stories funkcióval, rá kellett jönnöm, hogy én már túl öreg vagyok ezekhez a dolgokhoz. És nem azért, mert nagyon nem érzem kényelmesnek az ott általános, sokszor nagyon személyes és spontán…..
Hihetetlen, hogy alig több, mint egy hónap telt el csupán a nyaralás óta. Azóta annyi minden történt velem, hogy a Wörthi-tavi emlékekre mintha hosszú-hosszú hónapok távlatából néznék vissza most. Talán emlékeztek még, hogy írtam, Bledből Karintiába vettük az irányt a nyaraláson múlt hónapban, és…..
Mióta az Instagram elstartolt 2010 őszén, a lelkes felhasználók kisebb-nagyobb csoportjai rendszeresen szerveznek találkozókat, azaz InstaMeeteket, hogy új ismeretségeket kössenek, együtt fotózzanak, beszélgessenek és tippeket osszannak meg egymással. Úgyhogy arra gondoltam, miért ne csatlakoznánk…..
liveyourlifeinspired 2016.09.26 11:50:45
@Brigitta Varga: Szia, igen, létrejött :) Azt hiszem, ideje lenne update-elnem ezt a bejegyzést.. Kérlek, addig is nézd meg ezt a linket, mert ez alatt a hashtag alatt gyűjtöttük az instameet alatt készült fotókat: www.instagram.com/explore/tags/wwim13_budapest/ Egyébként egész sokan voltunk ahhoz képest, hogy előtte kb. egyikőnk sem ismerte a másikat személyesen, meg hogy csak az én csatornámon hirdettük kb. És tényleg szuperül sikerült, akkor meg is beszéltük, hogy mielőbb legyen újabb találkozó. Ez eddig elmaradt, de sztem lesz majd :)
Colorcam Prés – Tiszta szívvel 2016.09.21 10:33:22
Túl az Óperencián és a kommersz gyümölcsleveken, végre született egy olyan márka, amit bármikor szívesen ajánlunk és fogyasztunk. Elég in medias res a kezdés tudom, de végre az egészséges életmód rózsaszín ködjéből megláttam a fényt...
Follow my blog with Bloglovin Bledben alig több, mint 24 órát töltöttünk a nyaralás alatt, szóval leginkább csak benyomásaim vannak a helyről, meg egy lista, ami magamnak is szól, legközelebb mit ne hagyjak ki. Mivel egy 2-3 napos hétvégére is kiváló választás a környék, gondoltam, veletek is…..
liveyourlifeinspired 2016.09.16 09:31:44
@DonnaQ: köszi a tippet, képekről nagyon szép, meg mellette Lesce is, ahogy látom :)
liveyourlifeinspired 2016.09.22 10:01:48
@Angyal Márta: köszönöm a tippeket :)
Follow my blog with Bloglovin Ősz van – végre, ez a kedvenc évszakom. Ősszel születtem, igazi ősz-típus vagyok külsőleg-belsőleg, ráadásul, vidéken felnőve az ősz minden arca közelről hatott az érzékeimre, és alig várom évről évre, hogy beköszöntsön a szeptember...
  Több fronton is említettem már, hogy Rovinj-ból alig győztük szedni a sátorfánkat. Ugyanakkor voltak előjelek, amiket ha korábban tudatosítok, megóvhattam volna magam a csalódástól...