Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janotyik Évi

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különösen Karácsony után, elő-előkerülnek olyan tárgyak, amikre nekünk nincsen szükség, esetleg kaptál még egy ugyanolyan kenyérpiritót valamelyik rokontól... Nem használt eszközeid sokféleképpen hasznosíthatod a Miutcánkon, ezeket a megoldásokat vettük sorra. Egyszerű bejegyzés Használd ki a…..
A Miutcánk.hu egy nyitott, megbízható és segítőkész közösséget alakított ki, ahol a hozzáférésnek sokkal nagyobb értéke van, mint a birtoklásnak. Együtt, apró össszefogásokkal ugyanis nagy dologkat tudunk elérni! Ezért létrehoztunk Magyarország legnagyobb lokális raktárát, amihez most Te is…..
Számos sikersztori született már a Miutcánk felületén, de az egyik legkedvesebb Lilla és Dóri története, akik egy kölcsön-széknek köszönhetően ismerték meg egymást és azóta is legjobb szomszédok...
10 szomszéd, akik tulajdonképp már nem is szomszédok, sokkal inkább barátok. Mindig örülünk, mikor megírjátok nekünk a történeteiteket a szomszédaitokkal, de így karácsony környékén különösen szívmelengető volt olvasni a Baross utca lakónaik levelét. Lilutól érkezett egy levél a Miutcánk.hu…..
Kürtőskalács illat a tereken, mérhetetlen mennyiségű szaloncukor a boltokban és otthon, égősorok mindenütt. A karácsonyi forgatagban mindenkinek előkerül a kicsit érzelgősebb énje és a legtöbbünket megmagyarázhatatlanul hajt valami belülrő, hogy az ünnepek környékén minél több alkalommal csaljunk…..
  Már több, mint 150 új tárgyat és érdeklődési kört adhatsz meg a profiloldaladon! Rotációskapa?! GoPro?! Egérfogó?! Tengerimalac?! Add kölcsön, ha van!..
És még sorolhatnánk, hogy mennyi minden történt velünk az elmúlt időszakban, hiszen a nyáron több száz emberrel piknikeztünk együtt, nemrég pedig a legelhivatottabb szomszédokkal ünnepeltük a szülinapunkat az Anker'tben. A szülinapról most részletesen nem számolunk be, meséljenek a képek az alábbi…..
Emlékeztek még a Hősök tere 30 napos kihívására? Harcsa Veronika vállalta, hogy 30 napon keresztül minden nap megszólít egy idegent az utcán - élményeit a Facebook oldalán dokumentálta. Zimbardo június elején Magyarországra érkezett a Hősök Tere meghívására azért, hogy arra buzdítson minket, álljunk…..
Már több, mint 30 ezren használjátok a Miutcánk.hu-t és mindannyian másra. Legtöbbször tanácsot kértek a helyi kávézókról, éttermekről vagy épp szakembert kerestek az elromlott mosógépetekhez, de van, hogy eladni, venni próbáltok valamit és sokan kerestek társat, mielőtt fejest ugrotok egy…..
Filmklub, éjszakai túrák, piknikek és hosszú beszélgetések, sörözések a környező kávézókban, bárokban. Ha valaki költözik, a szomszédok segítenek a pakolásban, ha pedig a környéket frissen sült csokis muffin illata lengi be, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az illető dupla adagot készít és visz…..