Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukacponthu

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig vicces olvasni a Ryanair magyarázatait akkor, amikor utasszívató-bevételnövelő intézkedést hoznak, amelyeket aztán megpróbálnak úgy beállítani, mintha örülnünk kéne nekik. A legfrissebb döntés és a hozzá kapcsolódó duma alapján ezek tényleg keményebbek, mint a fagyott kutyaszar. De legalább…..
Van az úgy, hogy valami elromlik. Például tönkremegy a csap, zárlatos lesz egy vezeték, vagy eltömődik a budi lefolyója. Persze vannak olyan elvetemültek, akik azt gondolják, hogy ezermestereknek születtek és hozzálátnak barkácsolni az otthoni szerszámos láda segítségével, aztán vagy bejön nekik a…..
Kukacponthu 2016.09.27 10:05:50
@Ahasverus: Tévedtél, nem bölcsész vagyok, műszaki végzettségem van. Repülő üzemmérnöki diplomám van, de hát nem részletezem, hogy az miről szól, gondolom a műszaki talentumod addig terjed, hogy bekapcsolod a távirányítóval a tv-t. A Mestergyilkos JÓ FILM VOLT. Te pont az az ostoba, vezethető, irányítható bértollnok vagy, aki ezt a cikket írta. Nem vitatkozom olyan sötét emberekkel, akiknek a szájában világít a negró. Ne add fel, lesz még jó film, írhatsz marhaságokat majd azokról is.
Nem rasszista, csak az iszlámot, a fanatizmust nem bírja. Mentségére legyen mondva, hogy ő két dologról beszélt a ma reggeli Mokkában - arról, hogy a nyaralása alatt kirabolták, illetve arról a reptérről jött haza, ahol másnap öngyilkos merénylők robbantottak, de Demcsák és Szebeni a török kalandra…..
Őszintén szólva már az első A függetlenség napja filmtől sem estem hanyatt, de az legalább szórakoztató volt a maga primitív és ostoba módján. Roland Emmerich ugyanis egyáltalán nem rendezői zsenialitásáról híres, hanem maximum arról, hogy több száz zsillió dollár értékű szídzsíáj effekttel…..
Ha jönnek az oroszok, meg ha BL-döntő van, illetve lesz, akkor a miniszterelnök nem tud elég beteg lenni. De legalább nem a mi pénzükből utazik. Bár az "önerő" kicsit olyan, mint a saját láb, meg a saját erő...
Kukacponthu 2016.05.27 21:21:39
Filmbook Spectre 2015.11.09 06:00:00
Végre egy olyan Craig-féle Bond, amely tisztességesen a gunbarrellel kezdődik. Más kérdés, hogy majdnemhogy ez az egyetlen pozitívuma ennek a filmnek. SPOILER! Spoileres az egész széltében-hosszában, van ahol kevésbé, van ahol nagyon, de összességében mindenhol. A nyitójelenet…..