Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna Manufaktúra A.K.

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Ne add fel!" "Ne hagyd magad elbizonytalanítani!" "Küzdj az álmaidért!" "Tarts ki!" "Légy egyedi!" "Légy önmagad!" Sok-sok biztató, pozitív szó, ám mégis csak klisék...
Anna Manufaktúra Félelmeim 2018.03.27 12:17:19
Elképesztően érdekes dolog a kifogás-keresés és az időhúzás. Amikor az ember nagyon vágyik valamire, elkezdi építeni, dolgozik vele agyban, és amikor minden összeáll, amikor már csak neki kell állni fizikailag, akkor van valami, ami visszatartja. Felettébb különös és jóformán…..
Tegnap felkerült egy újabb videóm YouTube-ra, mely a szilárd habfürdőm kipróbálását mutatja be. Nagyon élveztem ezt a projektet. És ami még különlegesebbé teszi az az, hogy egy gyerekkori osztálytársam zenekara biztosítja a zenét. Nagyon boldog vagyok, hogy létrejött ez a kollaboráció. Szerintem…..
Az egész konyha illatozik. Tropicana. Egzotikus világba varázsol, teljesen elbódít az illat. Azon kapom magam, hogy repülőjegyet és szállást keresgélek Rio de Janeiroba.  Persze gyorsan visszatérek a valóságba. Mégis ezek a csodák, amiket alkottam, levesznek a lábamról. Fáradságos munka volt. Egy…..
A netet bújva rátaláltam egy könyvajánlásra, ami nagyon megfogott, ezért meg is rendeltem Wolf Gábor könyvét gyorsan. A Kisvállalati marketing Biblia címe, meg a borítója is mindent elárul. Pontosan ilyen információ gyűjteményre van szükségem ahhoz, hogy az Anna Manufaktúra igazán beinduljon. Ti…..
Írd a költéseidet! Ezt a tanácsot érdemes megfogadnod, ha kezdő szappanos vagy kézműves vagy. Nagyon jó lesz visszanézni, hogy hogyan indultál, miket vettél az elején és hogy mennyibe kerültek a dolgok. De amellett, hogy érdekes vissza tekinteni a kezdetekre, praktikus okai is vannak. Segít a…..
Így kell ezt csinálni 2018-ban! Az első hét már el is repült! Csak vidáman!..
Ne kifogásokat keress, hanem megoldásokat! A mindennapi életünk nagyon is valós problémája a kifogások keresése meg a negativitás.Úgy érzed bármibe is kezdesz, nem jöhet össze, mert te ebbe születtél bele, nem tudsz kitörni! Ha valaki így nő fel, akkor nagy valószínűséggel ő is csak ezeket a…..
Ha már az előző posztban az inspirációról volt szó, akkor tovább haladnék ezen a vonalon és megosztanám veletek a kedvenc YouTube csatornáimat. A következő listán olyan emberek szerepelnek, akiktől sokat tanultam az elmúlt években. 1., Ariane Arsenault (EN): ő volt az első, akit megtaláltam. Egy…..
Pontosan nem tudom, hogy hány éve történt, hogy besétáltam Angliában egy LUSH! boltba. Van az tán 20 éve is. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy milyen hatást tett rám az a színvilág és azok az illatok. Akkor nem vásároltam még semmit, hiszen drágák is voltak, meg fogalmam sem volt róla, hogy mit…..
Anna Manufaktúra 2018-as célok 2018.01.01 22:47:09
Sokan úgy tartják, hogy az új év nem csak egy egyszerű nap, hanem fordulópont. Mindenki új lappal kezdhet. Most van esély belevágni abba, amit mindig csak halogatunk. Nos, ez nem feltétlenül igaz, hiszen elkezdeni bármikor lehet bármit, viszont az új év szellemisége mégis csak ad egy kis extra erőt…..