Regisztráció Blogot indítok
Adatok
o_tee

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer az azóta megszűnt Nyugati tér Griff öltönyházában jártam úgy mint Réka édesanyja, így aztán két másik boltban költöttük el az alkalmi ruhákra való nem kevés félretett pénzünket. Utólag bánom, hogy végül nem mentem vissza és toltam le a blokkot az arrogáns eladó…..
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
A Kettős Mércén már tavaly októberben felbukkant a Köblös Attila lakásfelújítót ellenreklámozó falragacs, tegnap pedig zipi találkozott vele a 73-as trolin. Ha feltételezzük, hogy nem sokáig maradnak kint az ilyen és ehhez hasonló matricák a BKV járművein, akkor egy friss…..
o_tee 2009.06.11 20:02:51
@Dulifuliokoska:
Én se vagyok egy asztalborogatós típus, de velünk az történt, hogy az asztalosunk "csuda-munkát" végzett: beállította 3 éve az új faablakokat (azokat is ő készítette, és nem olcsón!), amik később beáztak. Hímezett-hámozott, kicsit bütykölt is, érdemi változás nélkül. Mostanra meguntuk, kicseréltük, és megkerestük, hogy ha már ilyen sikeresen elbuszta, akkor talán segítsen eladni. A válaszon majd' összekarmoltam magam: abban nem tud segíteni, de most már (!) van olyan szerszáma, amivel úgy megcsinálja az ablakot a beázás 100%- ban kizárható! - és? - kérdeztük mi. - Hát, ha gondoljuk, ő megcsinálja az ablakot.
Mivel senkivel nem akarunk kitolni, gondoltuk, csinálja meg. Megcsinálta, és azt mondta: "3 órát dolgoztam vele, 1500 Ft/óra, az annyi, mint..."
A párom csitított, hogy azért ne harapjam át a torkát, mert ugyanannyit kapok érte, mint egy rendes emberért.

Szerinted az ilyen kontárokkal mit lehet csinálni? Szerintem ez a legjobb módszer, előbb-utóbb elfogynak a megrendelők.
Egyébként irigylem a béketűrésed! Alapvetően engem is nehezen lehet kihozni a sodromból, de itt elszakadt a cérna...
Váratlan fordulat! A bankok nem arra vannak, hogy az ember félretegye a megtakarított pénzét, vagy hitelt vegyen fel, hanemhogy jól megszedjék magukat! A fájdalmas igazságra mai versenyzőnk egy svejci frank alapú lakáshitelen okosodott ki. A bank szerződésben kötötte ki a…..
Vagy egy mohó kétfülű? Esetleg egy telhetetlen egyfülű férfi? Ki tudja, Sanyinak mindenesetre 3 pár fülbevalójából 2 pár eltünt a Postán. Óriási meglepetés, ugye? A sztori - sajnos - hétköznapi, viszont ebből a levélből tanultam meg a fülgő szót, amit, bevallom, soha…..
Sz. József tajtékzik, szegény Naiv Ügyfél a Nordtelekom ADSL-ére szavazott, aztán csúnyán rajtavesztett. A mérleg: az utóbbi 3 hónapból úgy 10 napig működött a szolgáltatás, a többin szívatták, majd az egész végén természetesen neki kéne egy rakás pénzt fizetnie. Levél…..
o_tee 2009.05.13 18:08:33
@Stranger79:
igen, ahol van. nálunk a közös képviselő próbálta elintézni (mármint azt, hogy a mi tömbünkben is legyen), de már lassan az ügyfélszolgákkal is tegező viszonyban van, mivel az illetékes b.szik felvenni a telefonját...
A karácsonyi felárazás már olyannyira közismert tény, hogy a Tesco már arra sem veszi a fáradtságot, hogy kigyomlálja reklámújságjából a bizonyítékokat. TT néhány oldalon belül megtalálta a 203 forintról leárazott ívólevet egy hónappal ezelőtti állapotában, éppen…..
Indexen futott egy izgalmas teszt: szabálytalanul feladtak tíz mezei borítékban 1000 forintot belföldre, amiből hét megékezett, hármat elloptak. "Három levél, a miskolci, a szentesi, és az újpesti - aminek elvileg a legkevesebb esélye lett volna eltűnni - sosem jutott el a…..
László olyan varázsszalámit vett a Hülye Márkák Mekkájában, amihez egy nagyon erős hentes vasmarkával úgy gyúrt össze 68 gramm pulykahúst és 66 sertést, hogy abból 100 grammnyi szalámi jött ki, pedig a fűszereket és tartósítókat még bele sem rakta. László levele a…..
autózz! A fagyi visszanyal 2008.06.30 11:33:00
Kezdek éhes lenni, nem csak azért mert lassan közeleg az ebédidő, meg mert fagyit emlegetünk a címben, de még a lenti levelet is Lecsó írta nekünk, nekem meg mindjárt kifolyik a nyál a számból. A következő sztori roppant vicces lesz, és talán tanulságos is. Szóval a szituáció…..
Mókás szembesülni azzal, hogyan próbálják instruálni a tanárok az érettségizőket, hogy szegény diákok félreértésből ne rombolják le a szoba berendezését. És legfőképpen véletlenül se adjanak ki állathangokat. A képeket BKV Figyelő lőtte Budapesten, a Trefort Ágoston 2…..
Igazából rohadtul képmutató dolog azért pellengérre állítani egy hivatalt, mert lopnak ott. Mindenhol lopnak, az Indexben is, kajajegyet, fülhallgatót, ilyesmit, de itt legalább újságírók egymástól, nem pedig egy állami szolgáltató monopólium alkalmazottai a kuncsaftoktól.…..
A Homár nem egészen érti, mit vártak az emberek egy olyan hipermarketlánctól, amelyik a termelői árak alatt vásárolt cuccokból saját noname márkákkal felvértezett Lidlnek illetve a kínai piacoknak állít konkurenciát. A Velvet jól kioknyomozta, hogy szinte minden kizárólag…..
Zseniális turistaszopató megoldást fedezett fel Ákos a Várban. Épp csak a panorámát nem takarták le vászonnal a felújítás idejére:Itt voltak vidéki barátaink a hétvégén. Felvittük őket a Várba... Ugyebár turistaszezonban pénzt szednek a Halász Bástyánál... ok,…..
 Úgy látszik létezik valami titokzatos erő, ami a magyar tévébiznisz közepesnél nagyobb kutyáit ellenállhatatlanul vonzza a vendéglátás felé. Nem elég nekik tulajdonolni, élőben is imádják játszani a vendéglőst. Az online táskaipar, illetve a kamera előtti zavart…..
Ember és ember között legrövidebb út a backdoor, bizonyította a fenti, kedélyes üzenet buszvezető szerzője. Ezzel a nyelvtanilag nem legmegfelelőbben fogalmazott, de kellemes hangulatú backdoor üzenettel kezdődött a hétvégi esztergomi kirándulásunk a helyi közlekedési…..
Az ötlet már a sztrájk előtt felmerült, de mostanra a jó Index ki is nyomozta, hogy tényleg perelhető a BKV, amiért nem biztosított elégséges szolgáltatást a hétfői sztrájk 24 órájára, illetve nem hajlandó egy nappal meghosszabbítani a bérletek érvényességét. "A…..
Igazi össznépi poszt következik, mert többeket megihletett az "emberszeretet gazdag érclelőhely" kifejezés illetve a körülette látható levél. Persze nehéz ellenállni egy "SZERENCSEKÍVÁNAT -A ELEKTRONIKUS LEVÉL NYERT LOTTÓ" kezdetű emailnek, a Homár sem tett…..
Zavarban vagyok, mert ilyesmit nem szoktam meg a tömegközlekedésben. A sztori úgy indult, hogy voltak a BKV jól (rosszul) megszokott, százasgyűlölő, állandóan elromló jegyautomatái, aztán pár hónapja lecserélték a szoftvert egy akkora marhaságra, hogy ahhoz képest Karsai Zita a…..
Van, aki csak most vette észre, hogy a Pannon mostanában értesítés nélkül emelgeti tarifáit. Nem is került volna be a levél, ha nem 100%-os lenne a meglepetés:Jómagam több, mint 10 éve vagyok (voltam) a Pannon GSM hűséges, és elégedett előfizetője. Az elégedettségemnek az évek…..