Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stámusz Gabriella

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy port kavart szőkítés bejegyzésem nyomán ezzel a bejegyzéssel pótlom a kimaradt információkat. A színtelenítés (értsd: szőkítés) a hajszál második rétegében, a cortexben játszódik le. A cortexben lévő melaninokat oxidáljuk, aminek eredménye a színt adó melanin…..
Stámusz Gabriella 2016.12.23 10:33:29
@yenidevid: Engedd meg, ha még nem késő, hogy én válaszoljak a kérdésedre. A legjobb pakolószer az olivaolaj. Törölközőszáraz hajra ecsettel, mint a festéket vidd fel, jól masszírozd, oszlasd el a hajadon, majd tekerd be törölközővel és hagyd rajta kb fél órát. gyönyörű lesz a hajad, mert az oliva nagyon hasonló az emberi faggyúhoz, ami lezárja a hajszálakat, nem engedi a vizet kipárologni belőle, ezzel megőrzi a rugalmasságát, lágyságát, színét. A haj teltebbé válik, nem gubancosodik és süthető, ha arra van igény. Ezt nem fogja a fodrászok nagy része propagálni, mert termékérdekelt, abból pénz van. Nyugodtan használd ezt a módszert! Minden jót! Egy fodrász.
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Kedves Praxis Blog!   Egy…..
Stámusz Gabriella 2016.09.07 17:29:04
@gelsystem: ez egy igen jó üzlet. A gyógyszeriparnak igen sokat hoz. A lobbicsoportok miatt nem írtanak, sehol. Én németországban várom a teszteredményt, ami ugyanolyan szar laborteszt, mint othon. Itt is van Lyme-központ, megyek oda, hogy végérejárjak. Csak az első beszélgetés 50Euro, a vizsgálatok 100 fölött vannak. Gondolj bele, micsoda iparág épült a kullancsra. Az állatokról nem beszélve, a cseppek stb.
Különös levelet kaptam a minap. Olyan levelet, amelynek története gondolkodásra késztetett. Köztudott rólam ismerőseim körében, hogy a sci-fi az életem, s magam is írok történeteket. Az UFO-s és Charles Berlitz-es időszakomon régen túl vagyok, és bizony vannak kétségeim a…..