Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megmondó kapitány

18 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Közmunkás veretés 2017.06.13 21:28:02
Yaaaaaas!..
Kicsit savanyú, kicsit furcsa, de a miénk. Miért mondom ezt? Hamarosan kiderül, vágjunk bele! Budakalászon az áruháznál elkészült egy jó alapokon nyugvó "turbó-körforgalom", amely arra lenne hivatott, hogy a mindenhonnan érkező forgalmat mindenhová továbbirányítsa gond nélkül...
Kérem szépen, jövőre az RTL tavaszát A farm, az őszét az új Való Világ határozza majd meg, megint lesz két reality egy évben, örülhetnek a hogyvoltolvasók és a műfaj rajongói, akiknek jó, ha 5 valóságshowmentes hónapjuk lesz 2016-ban. A mai bejelentés mögött az állhat,…..
Múlt vasárnap azon töprengtem, hogy honnan rendeljünk gyorsan valami kaját, és az a - teljesen kifacsart - dolog jutott eszembe, hogy mennyivel könnyebb lett volna gyerekkoromban a Netpincéren választani, hiszen alig ismertünk más konyhát a sajátunkon kívül :) Pedig nem volt az olyan nagyon régen,…..
Hello Magyarok! Furcsa svédségek 2015.11.27 08:31:11
Szabó Vivien Kevés olyan ember van a Földön, aki nálam elfogultabban szemlélné a svédeket. Valóban azt gondolom, hogy összességében jóindulatú és vicces népről beszélhetünk, de azért fel tudok sorolni pár olyan apróságot, amitől még az én liberális és elfogadó lelkem is összezavarodik. Jöjjenek…..
A film bő évszázados történetében számtalan alkalommal történt meg, hogy bizonyos kellékek, tárgyak elhomályosították a főszereplőket. Többek között ez az autóknak is sikerült, amik közül számos legendás státuszt vívott ki magának. Rengeteg példány volt képes hatást…..
A nyitott égésterű tüzelőberendezéseknél a CO-visszaáramlás veszélye mindenhol fennáll, gyakorlatilag függetlenül a gépészeti berendezések állapotától. A hatósági eljárásokban sokszor indokoltan, néhol indokolatlanul zárják ki a fogyasztókat a gázszolgáltatásból, a CO-visszaáramlást okozó…..
A régi Matáv-Telekom dizájnnal nyomuló Telefonkönyv Magyarország Kft. munkásságát egyetlen homárosnak sem kell bemutatni, és valószínűleg az sem lep meg senkit, hogy nem csak ők próbálkoznak ezzel a típusú üzletszerzéssel. Olvasónk, Aliza szintén eléggé képben van az…..
megmondó kapitány 2015.10.28 18:27:00
@RedWing: ezt amúgy minden hívóval csináljátok? Ügyfeleitek vannak-e még?
Elég sokat örömködtünk az elmúlt hetekben az olcsó jegyek miatt, megmutattuk, hogy tényleg fillérekért lehet foglalni igazán zsír helyekre is, itt az ideje a kockázatok és mellékhatások bemutatásának. Főleg, hogy a Wizznél már beindult a téli fűnyíró, jönnek a szokásos…..
örömterv Hogyan mondj nemet? 2015.08.29 16:53:18
Miért olyan nehéz nemet mondani? Mindenkinek és minden helyzetben másért - de a nemet nem mondás hátterében gyakran egyszerűen csak az áll, hogy nem tudjuk, hogyan mondjuk nemet. Így aztán túlvállaljuk magunkat, olyan feladatot is elvégzünk, ami más dolga lenne vagy azért mondunk…..
megmondó kapitány 2015.08.31 23:26:02
@Phteven: igen, nekem viszont kedvenceim azok az ügyfelek, akik a nem-et meg sem hallják. Hiába mondom így-úgy amúgy, nyomja tovább a magáét, mintha nem mondtam volna semmit :D imádom :D
Egy repjegyfoglalás két perc, szállás három, tudjuk, mikor hova nyúljunk. Több száz utazás után az ember hajlamos rutinból szervezni a következő kiruccanást. Aztán jól ráfázik. Persze jó, hogy ha feltűnnek az olcsó jegyek, tíz perc alatt kész a londoni kanyar repjeggyel,…..
Amióta az autók szélesebb körben elérhetőek a nagyközönség számára, mindig is léteztek autós kiegészítő termékek. Gondoljunk csak a szőrkormányra, a műanyaggal körbeöntött automobil figura ami a Lada váltójába van építve, vagy a Wunderbaum rengetegre. Sok hasznos…..
Nem szeretnék politizálni, próbálom tárgyilagosan megközelíteni a témát. Azt mondja ma Tasó László: új kategóriát vezet be a kormány. Ez az új kategória valahol az autópálya és a gyorsforgalmi út között lesz. Mit is jelent ez pontosan? 2020-ig 515 kilométer gyorsforgalmi…..
megmondó kapitány 2015.08.29 08:26:45
@toodark: igen, a 8-as remek lett. a 76-ost is így csinálják Zalaegerszegig. Az M6 akár lehetett volna ilyen is. Viszont Békéscsabáig számomra egy kicsit erős :D Oda én mindenképp pályát tennék. Nekem a szintbeli kereszteződésekkel van a legnagyobb bajom, mert azt tartom a leginkább balesetveszélyes területnek, illetve attól tartok, hogy sok utat egyszerűen átminősítenek.
megmondó kapitány 2015.08.29 10:46:25
@¿Qué tapas hay?: szívemből szólsz. Alapból nem lenne gond, de a 4-es út tökéletes példa erre. A szabályok betartása esetén nem lenne gond, mégis van. A 76-os úton nincs, az is ilyen. Ezért nem javasolnám ezt az út típust. Csak és kizárólag a vezetők viselkedése miatt.
Vége a nyárnak. Ez már hivatalos. Lőrinc belepisilt a dinnyébe, a pedagógusok elkezdik a "bejárós hetet", augusztus 20 is elmúlt, szar lesz az idő (vagy nem), és készülhetünk az őszre. Az ősz korábban minden évben rossz volt. Ilyenkor, ha lemész a Balaton partra csak néhány…..
A hosszú hétvége alatt egy sokkoló hír járta be a sajtót. Elvesztett egy házaspár egy kislányt, az autópálya pihenőben felejtették. Csak éppen az volt a gond, hogy nem tudják melyikben. Szerencsére pozitív végkifejlete volt a történetnek, egy másik család felvette, elvitték egész Triesztig,…..
megmondó kapitány 2015.08.24 14:22:40
@mézeskalácshorror: ne haragudj, de nem.
megmondó kapitány 2015.08.24 14:23:30
@mézeskalácshorror: szükséged van arra, hogy emberekkel beszélgess :D
Ki ne gondolkodna azon, milyen lenne az ideális autózás? Mégis ki mondhatja meg mi a jó és a mi a rossz? Ha össze kéne szedni 10 dolgot, amely megnehezíti az autózást, sokan hasonló véleményen volnának, illetve néhány eltérés lenne. Én összegyűjtöttem a kedvenceimet,…..
megmondó kapitány 2015.08.23 22:00:22
@morcos68: ne légy már ilyen morcos :D Ha valakinek idősebb autóra telik, legyen úgy. De amikor szarrá van spoilerezve, ültetve, matricázva és 90-el megy a pályán, mert gondolom 5000-ért tankolt az Audi A6-ba, akkor azért jót röhögök rajta. Miért? Mert vesz egy egyszerűbb autót (csak hogy egy példát mondjak, Opel Astra), és marad pénze (vagy nem). Ez a vicces, és mint írtam nem idegesítő, inkább vicces, mint taxis az autópályán (ha érted hogy értem)
megmondó kapitány 2015.08.23 22:40:58
@eff: egyszer megpróbáltam kerékpárral közlekedni a belvárosban, de féltem mint állat :D nem is tudom motorral mit csinálnék (szerintem meghalnék)
megmondó kapitány 2015.08.24 00:58:41
Egy nyaralást nem csak a gyorshajtási bírság tudja megkeseríteni, hanem a parkolási is. Ezért érdemes figyelni a táblákat, esetleg ha az adott városban szálltunk meg, akkor a recepción megkérdezni a…..
Nem ritka az ilyen erős forgalom a pályán (forrás: hír24.hu)   Több észrevétel érkezett a tegnapi poszt után, hogy a nyaralók nem feltétlenül az M7-en közlekednek, hanem az M1-en is. Abszolút…..