Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dupeit

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iszonyatosan nehéz tíz kedvencet összeszedni. Nem azért, mert nincs ennyi, azért inkább, mert sokkal több van. Azt számolgattam, hogy autógyártó országonként is össze tudnék szedni jóval több mint tíz kívánatos dögöt, sőt, talán még autógyárakként is. Igen, talán a 100…..
dupeit 2010.02.12 08:14:22
@Tie: ez mind szép, de mit változtat azon a tényen, hogy nehezebben kap mint a csirkéhez?:)
Inda gépház Indamail problémák 2009.10.26 15:34:00
Kedves Indamailesek!Előfordulhat, hogy a postafiókok elérésében - jellemzően 17-23h között - lassulást tapasztaltok. Ennek oka, hogy a rendszerben néhány felhasználó intenzív, nem rendeltetésszerű használatot kísérel meg. Aggodalomra természetesen semmi ok, a postafiókok…..
Történt egyszer az Úr 2009-ik – Ford után 101 – évében, hogy Sanyiéknak megadatott hogy új lakásba, mit lakásba házba, birtokra költözhettek. ez persze nem ment probléma mentesen. Erről eszembe is jutott egy réges-régen hallott vers. Megkerestem nektek, fogadjátok…..
dupeit 2009.11.09 11:18:30
@szatyi: ez csak azért van, mert messze vagyunk egymástól és valójában mindenki tudott eddig is inni a mikrokörnyezetében, így nem annyira sürgető a dolog, hogy a nagyobb projekteket már 4-5 hozzászólás távlatában szervezni kezdjük:)

most miért, nem kapott jó tanácsot?:)
 Rengeteget olvasok mióta ismét álláskereső lettem. Szerencsémre édesapám már 5 éves koromban megtanított olvasni, hogy minél előbb megismerjem a könyv adta tudást, szórakozást és azt a fantázia dús világot, amit a könyv nyújt. Találkoztam Teréz anya: Az élet himnusza…..