Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyulika

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a szeánszot Lilu vezeti fel ismét, bűrgatya, szürke bokacsizma, és aszongya, hogy betlehemi prömier lesz, mintha a Gerbeaud teraszán ülne valami havernővel, és a Madách műsoráról beszélgetnének. Az összefoglaló első részében a betlehemezésre készülő lakókat látjuk,…..
gyulika 2014.12.26 11:22:55
Múlthéten írta meg a Blikk, hogy a kormánytisztviselőknek kedvezményesen (16 ezer helyett 60 ezres állami támogatás) igénybe vehető külön óvodát hoztak létre, három budai ingatlanban, ahol nyelvoktatás van, külön gyerekorvos, logopédus, és pszichológus vigyáz a gyerekekre.…..
Tegnap délelőtt és késő délután néhány percre megálltak a tollak a kezekben a Bank Centerben, abbahagyták az elemzéseket a Nemzeti Bankban, és kis híján kiköpték kávéjukat a turisták a Szabadság tér éttermeiben. Egy 5 tonnás ezüst monstrum ereszkedett alá óvatosan…..
Budapesten négy olyan polgármester volt, aki kirobbanthatatlannak tűnt a kerülete éléről. Mindegyikük közös tulajdonsága, hogy az első ciklusban, tehát 1990-től (Csécsei '92-től) és az egykor dicsőbb napokat is megélt SZDSZ színeiben lettek városvezetők.Természetesen a…..
Vicces műcsókot detektáltunk tegnapelőtt a Barátok köztben Claudia és Valter között. A jelenetben a táskás szemű szőke asszony háttal állt a kamerának, a pasija meg kissé félretartott fejjel behajolt elé és... és úgy maradt kb. 4 mp-ig . Oké, végül is ki mondta, hogy izzó…..
gyulika 2010.06.26 20:00:13
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
gyulika 2010.05.16 01:15:51
Share | Te is a lakásban tartod a bringád? Éjszaka kibotorkálás közben (fájdalmas) nekimenés, (magad összekoszolás), felborítás, más dolog összetörés, anyázás... Hogyan tárolod? Miért úgy? Hol lehet kapni? És megannyi praktikus válaszért kiáltó kínzó kérdés.…..
Idős embert csúnyán megvezetni és szarul végzett munkáért horror összegre lehúzni különösen ízléstelen dolog. A lenti levél szerint így járt alkotasu apja, akitől egy új boiler árát kérték el a tisztításért, amit ráadásul szakszerűtlenül is végzett el Gázcsőmester,…..
gyulika 2010.02.15 16:07:45
@Ben Zinkoot: ÉN TUDNI AKARTAM ELÖRE MENNYIBE FOG KERÜLNI A JAVITÁS MIVEL 7800 FT VOLT OTTHON DE MEG NYUGTATOTT KICSI HIBA KICSI ÁR .MAJD A VÉGÉN KÖZÖLTE 12000 MONDTAM VAN 7800 FT ERRE Ö OK AKKOR MENNYIBE KERÜLHETETT A JAVITÁS HA NEM VOLT PROBLÉMA .HOGY KEVESEBB VAN ? A SZÁMLA TÖMB A KOCSIBA MINDJÁRT JÖN AZOTA SEM LÁTTUK A NETTEN TALÁLTUK A SZERELÖT
comment:com Magdi anyus feltámadt 2009.12.02 11:30:00
Talán már behegedtek a sebek, letelt a gyász, júliusban történt ugyanis, hogy Magdi anyus távozott közülünk. Ha az a fránya lépcső nincs a történetben, akkor ma is köztünk lehetne, remélem, felelősségre vonták a forgatókönyvírókat gondatlanságból elkövetett…..
Miután grichie, olvasónk rákérdezett arra előző posztunknál, hogy milyen színű lesz vajon a felújított Margit híd, minket is izgatni kezdett a kérdés. Olyannyira, hogy elkezdett szárnyalni photoshopos fantáziánk, és láss csodát újraszíneztük a rozsdás szerkezetet és…..
A legutolsó adás legfontosabb eseménye nem is az volt, hogy kiesett Csősz Bogi, hanem az, hogy Kovács Áron szerint Csősz Bogi népszerűsége azután kezdett csökkenni, hogy megkapta a 'Rambóné' titulust Bódiéktól. Innentől pontokba szedjük a véleményünket. Egy: Bódiék elvileg…..
gyulika 2008.11.16 13:52:03
Horrorisztikus élményben lehetett része Zoltánnak alábbi levele alapján a megakínaipiacon. Egy összetört öv miatt állítólag késsel fenyegette egy boltos, ha nem fizet neki legalább 1500 forint kártérítést: Tisztelt Sárkány Center! Vasárnap esett meg velem a következő…..