Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csenge2000

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félve rendeletem meg ezt a szemceruzát mert nekem még sosem jött be egyik Colortrendes termék sem . Egyszer rendeltem belőle egy fekete szemceruzát ami valami borzalmas volt nagyon puha volt és krémes szóval  elég szar minőség.De ez ez valami nagyon jóó .:))A színe élénk és matt…..
mindenamiszépségápolás 2015.06.16 13:55:48
A megvalósítás útján az első lépés,hogy konkrét célod van egy jövőbeni álom,amit meg szeretnél valósítani...
Ezt a csodát ajándékba kaptam .Ez a cucc  hát ez valami csodálatos . A dizájnja is nagyon nőies akár az illata.Reggel szoktam egy kettőt fújni belőle magamra és még este is ugyan olyan intenzív az illata mint reggel . Az ára nem a legolcsóbb,4000-5000 Ft körül van .Viszont van…..
Régóta használt abszolút kedvencem :) Dúsít ,ível és nem ragadnak össze a pilláim.A végeredmény csodás . Nem a legtartósabb mert ha egy picike víz is éri akkor kampec és úgy nézel ki mint egy zombi de ettől függetlenül ÍMÁDOM !!!! az ára olyan:1500; körül van .Szerintem…..
Imádom már bánom hogy csak mintát rendeltem belőle :) Én creamy melon árnyalatba rendeltem ez egy gyönyörű paszteles szín tényleg nagyon szép én nem vagyok nagy rúzsimádó de ezt imádoom !!!  nagyon jó hidratáló is C- és E-vitamin tartalma miatt.Elég tartós és mint mondtam…..
A blogomat szépségápolási  dolgok bemutatására értékelésére és személyes tapasztalataim megosztására hoztam létre remélem néhány dologban tudok segíteni. BEMUTATKOZÁS: Csenge vagyok .Imádok sminkelni ,rajzolni ,motorozni,sportolni De ami a kedvencem közülük a sminkelés…..