Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Demo

11 bejegyzést írt és 478 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem állunk be azoknak a sorába, akik hisztériakeltésre használják fel a tegnap éjjel a West Balkánban történt tragédiát. Meg kell várni, hogy a felelős szervek pontosan megállapítsák, hogy egyáltalán mi történt, mi vezetett három fiatal lány szörnyű halálához, és ezért…..
Budapest, 1992. Tizenkilenc éves vagyok. Májusban Tibi felvetette, hogy a telefonokból húzott pénzt kiegészíthetnénk némi legális munkával. Összefutott egy régi ismerősével, akinél pár éve tetőfedőként dolgozott, és kapott tőle egy egész jó ajánlatot. Napi ezer forintért…..
Demo 2010.11.14 18:25:12
Ahogy azt már egy régebbi, nagy sikert aratott cikkünkben kifejtettük, az Internet a vidéki internetpenetráció óta gyakorlatilag folyamatosan válságban van. Nagyon nehéz dolgunk van, hiszen amikor egy-egy téma megjegyzései között úriemberként megpróbálunk alapesetben észérveket…..
(Van olyan, hogy olvasol valamit az Indexen, és elönti az agyadat a lila düh? Na ez a poszt pont így született.) Megdöbbenve olvastam Szlankó Bálint elemzését az Index címlapján az afganisztáni helyzetről. Ezt a szöveget azért nagyon nehéz lenyelni. Reméljük, hogy a szerző nem…..
Demo 2010.08.25 12:37:01
@ZX:
www.nytimes.com/2010/06/14/world/asia/14minerals.html?_r=1
www.businessinsider.com/afghanistan-may-have-disco-2010-8

ülj le, egyes.

@Mayday:
Ha ilyen egyszerű lenne a kép, akkor még hasból is két tucat másik állam van, ahova a NATO jótét ökle odabaszhatott volna.

A huszadik század után nem lettünk sokkal civilizáltabbak, csak korrektebb a retorika. A lényeg még mindig ugyanaz.

Nekem még afgán nem ártott. Kifelé Afganisztánból!

(az iszlám radikálisokat az iszlámhoz mérni meg olyan, mint a KKK alapján megítélni a protestantizmust.)
Demo 2010.08.25 13:11:59
@ZX: Most nem tudom előásni a linket, de ha jól rémlik, az ott kutató amerikaiak a szovjetek munkáját folytatták, akik feltehetőleg szintén találtak már lithiumot, csak akkoriban nem volt annyira értékes, mert nem volt meg hozzá a megfelelő technológia. Ezzel együtt attól az országtól, aki bizonyítottan hamis casus bellivel indít hadjáratot (milyen iraki WMD-k?), nehezen hiszem el, hogy ne tudtak volna róla korábban, főleg annak fényében, hogy a CIA-nek már az oroszok ottjárta óta is voltak ott folyó műveletei.

@genyamagyar:
bits.blogs.nytimes.com/2010/08/18/visualizing-the-wikileaks-war-logs/
Elég szarul csinálják.

@qwertzu: A szövetségeseinket egy olyan szervezet támadta meg, akiknek a know-howt pont ugyanez a szövetséges adta. Hogy ezért miért több százezer civilnek kell megfizetnie az árat, azt ne tőlem kérdezd meg.

Arról most ne szóljunk, hogy pár évvel ezelőtt sikeresen elment a radar alatt az a balhé, hogy az alulfelszerelt magyar kontingens tul. képp. értelmetlenül furikázik le-fel a sivatagban.
Volt már olyan korábban is, hogy egy párt szervezett magának egy magánhadsereget. Az is kiderült a múltban, hogy alapvetően meghatározta az események kimenetelét az, hogyan volt megszervezve a párt és a paramilitárisok kapcsolata. Tartsunk most egy kis történelemórát, hogy…..
Demo 2010.06.07 14:17:31
@mérien: Ez a poszt egy olyan szót sem tartalmaz, ami Vona Gábort vagy a gárdistákat mint személyeket jellemezné.

A párt és a gárda viszonyáról szól, a felépítésről.

A kommunista sejtek működéséről meg 'how-to' felépítéséről találhatsz millió oldalnyi szakirodalmat.
 Picsázmány:  „A házasságot, családot nem azért támogatja az állam jelképes és anyagi módon, hogy az állampolgárok szexuális önmegvalósítását finanszírozza, hanem azért, mert gyerekek születnek, akik fenntartják a nemzetet és eltartják az idősebb…..
Demo 2010.05.27 17:46:20
@bastian: és a nap eltékozolt érettségije díj pedig az öné!

Semjén meg egy állat. De legalább kurva vicces állat!
killtheradical Viza, viza, deviza! 2010.05.12 09:15:00
„Természetesen nem tehetjük kötelezővé, hogy bárki átváltsa a devizahitelét.” – Szijjártó Péter Azért jó a kormányváltás, mert bár Nyakó István ment, ezt csak az veszi észre, aki tévében látja a szóvivést. Persze, nem teszik kötelezővé, csak erősen ajánlottá.…..
Attention internet. This isn't a joke.The good folks at a local magazine are hosting a contest titled 'Internet Prime Minister'. Out of hundreds of entries, ten made the finals. People with high hopes and hippy goals entered. Some want free internet everywhere. Others would have laptops in public…..
Évek óta itt van a szemünk előtt és nem vesszük észre. Pedig a napnál is világosabb, a kristálynál is tisztább.Maesteur küldte be az alábbi fotót és fejtette meg az összeesküvést. Nem csak Debrecen főtere rejt magában titkos szimbólumokat, hanem a legnagyobb pártok logói is.…..
Demo 2010.03.23 17:13:36
Rendkívül figyelemreméltó készségre bukkantunk a minap. Nem lehet tudni, hogy a zsidó szabadkőműves hálózat tolja-e a Jobbikot, vagy a Jobbik belülről kezdte erjeszteni a nemzetközi nagytőkét. Az biztos, létezik közös pont, ennek eredményeképpen megszületett a Google, és a…..
Demo 2010.03.11 00:22:25
@FaTraktor: pedig egyszerű. minden ilyen akkor van az Ő kezükben, amikor azon keresztül eszményellentétes dolgok szűrődnek le.

az a zsidó, amire én azt mondom. update he.
 ..
Demo 2010.02.24 15:48:54
Április 22: "Tisztelt szülők! L'eau fasse nem figyel az órán, sőt társait is zavarja a tanulásban galacsindobálással. Megintem." valamint"Tisztelt szülők! L'eau fasse csak ritkán készít házi feladatot. Kérem ellenőrizzék!"majdMájus 5: "Tisztelt…..
Van Norvégiában, egész pontosan Bergenben a Bergen Gay Galla nevű díjátadó, ami minden évben elismeréseket oszt azok között, akik a legtöbbet tettek a homoszexuálisokért. A legnevesebb ezek között az Év homoszexuálisa kitüntetés, amit idén Kristian Espedal, azaz Gaahl kapott.…..
Demo 2010.02.09 00:29:01
@hammerengő:

maga meglehetősen ostoba elvtárs, elvtárs.
Az Új Magyar Népköztársaság program már csak merészségénél fogva sem egy olyan feladat, amit egyedül meg lehet valósítani. Az Eszme győzelméért vívott harcban a következő elvtársak lesznek segítségemre:A NetFőtitkár elvtárs a Központi Bizottság belső …..
Az Új Magyar Népköztársaságot! program a Heti Válasz Legyél Te Magyarország NetMiniszterelnöke! versenyre készült. Most kiszivárogtatjuk a blog olvasóinak az eredeti pályázatot és a takarékossági megfontolásokból elvetett eredeti kampánytervezetet.A PályázatA…..
A NetFőtitkár blogja A Program 2010.02.01 01:22:27
Új Magyar Népköztársaságot! Húsz évvel a rendszerváltás után ki kell mondani, hogy Magyarország a kapitalista demokrácia vesztese. A magyar néplélek igénye a rend, a fegyelem és a létbiztonság, amit az előző rendszer néhány szabadságjog árán kielégített. Tennünk kell…..
1989, Budapest. Tizenhat éves vagyok. Nyolcvankilencben elköltöztünk a Práter utcába, és még ugyanabban az évben elkaptam valami vesegyulladás-szerű betegséget. Arra ébredtem egy reggel, hogy kétszeresére dagadt a fejem, bezöldültem, szóval mindenféle smink nélkül…..
A fekvőtámasszal sokaknak az volt az utolsó találkozása, amikor a tornatanár büntetésből kiosztott nekik tízet, mert késtek az óráról. Pedig hihetetlenül hasznos gyakorlat, ahogy azt sok sportoló, harcművész meg is tudja erősíteni, csak az ilyen-olyan edzőgépek világában…..
Demo 2010.01.27 22:13:40
@Iron:

hogyajókurvaélet. erre ráállunk, úgy is az volt eddig a kifogásom, hogy nincs itthon semmi cucc, de ehhez csak a fal kell, aztán meg az se.
Demo 2010.01.27 22:34:34
@standup: most ahogy próbálgatom, inkább az alsó hátat húzza, aztán reggelre lehet noszálysándoros lesz minden alkatrész. szvsz könnyebb mint a mezei fekvő (már ha a videóban mutatott elsővel kezded), de megjegyzendő, hogy nekem a szorosan test mellett ököllel is könnyebben ment mindig.

szóval nem kell tőle félni, a betonlapátoló tiborok is sok évig szenvednek mire bedöglik a szerkezet. (:
Az ember, aki sose volt ott a séta 2010.01.26 22:59:00
1986, Budapest. 13 éves vagyok. Sokat gondolkoztam azon, honnan is kezdjem a mesélést. Az ovis kalandjaim nem hiszem, hogy bárkit is érdekelnének (pedig annyi menyasszonyom volt, hogy be is hívták anyámat beszélgetni), ha meg a 2003-as, első blogbejegyzésemnél kezdem, kimarad a…..
Demo 2010.01.27 12:37:21
Az alábbiakban megkísérlem összefoglalni az egykori állambiztonsági szolgálat gépi nyilvántartását tartalmazó 18 mágnesszalag lementésének technikai történetét, tehát azt a 8 hónapos projektet, aminek a feladata egész pontosan az volt, hogy a szalagokon található még…..
A most következő történetek, helyszínek és emberek nem a képzelet szüleményei. Valóban megtörtént minden, amit itt leírok. Igyekszem a legkevesebbet torzítani (a magam javára biztos nem fogok), de előfordulhat, hogy valamire nem emlékszem pontosan, ill. akad néhány személy,…..
Demo 2010.01.25 02:52:40
Nemteg egy olyan figura, aki nem fél kimondani a véleményét.Sem szóban, sem az utcán.             - Kérlek mutasd be magad, és írd körül mivel foglalkozol.Nemteg Karcsi vagyok, és szeretek grefitibe firkálni, meg…..
 BKV-pótló Mozgalmat indít a 4K!, azaz a Negyedik Köztársaság. A lényeg, hogy az iránymegjelöléssel közlekedő autósok vegyék fel a buszmegállókban várakozó embertársaikat: A BKV-pótló Mozgalom 3 szabálya az autósoknak: 1. Írd fel egy A4-es lapra melyik városrészbe…..
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
Demo 2010.01.14 02:44:58
@Forest: tüntetés? Itthon? A BKV ellen? (((:

Nem kaptad meg az elmúlt négy év memóját, hogy megunják és hazamennek?

Dobj egy működő, erős alternatívát, az beszaratja őket. Elapad a pénzcsap, aztán meg lesnek.

Aztán elviszik a felét a jagellók, a másik felét meg leváltják az elvtársak.

Aztán... aztán, talán jön helyettük más, aki leül tárgyalni, de nem a végkielégítésről, hanem a szolgáltatásról.

Ahogy azt illik a szolgáltatótól.