Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borso0905

90 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ági és Gábor esküvője Budán, az erdő közepén, egy rendezvényhelyszínen volt. Nem volt véletlen a választás, hiszen mind a ketten szeretik a természetet és az egyszerűséget. A helyszín megközelítése egy kicsit problémás volt, az erdő közepére ugyanis nem vitt fel a busz.…..
 Már-már bizakodó vagyok abban a dologban, hogy kisüt a Nap :) Eléggé ráülepszik a hangulatomra ez a borszató idő. De nézzük a jó oldalát :) Van mihez mérlegelni a jó dolgot, hiszen nem annyira becsülnénk meg a napsütéssel teli napokat ha ne lennének ilyen rossz…..
 Hát gyerköcök idee ujra életet lehelni a blogomba.Annyi minden történt h az hihetetlen :)Árpival már a 7hót tapossuk és annyi mindne történt a nyáron h ihaj csuhaj, voltunk soltvadkerten, gárdonyban, szabadkán, szentesen, viziturázni a mosoni-dunán, mátrában és huuh asszem…..
 na máűr annyi minden történt h fel sem tudom sorolni. :)tegnap árpival elmentünk moziva a francia filmhetek egyikét néztük meg.. közben az 5csillagos hovogatott majd smseztünk.. így lett 4 orás állásom másnapra...tehát.. fél 5kor kelés. 6-10ig tesco.. majd az elhuzodo…..
 Árpival elhatároztuk, hogy elmegyünk Szabadkára egy htvgere a nagyszüleihez :)eleinte ugy volt h biciklivel vágunk neki, de végül az esös elörejelzések miatt nem vágtunk bele és elindultunk busszal. a 10órási röszkei busszal gyorsan a határhoz értünk majd szépen…..
 Lassan eltelt egy hét Békejel óta és azóta eléggé izgalmas és érdekes dolgok történtek velem, amiröl álmodni sem mertem volna soha.Tudom h voltam már Boldog, nem is egyszer kijelentettem, sőőőt. nagyon de nagyon sok esetbenmegtörtént h kijelentettem azt is h lelkileg off…..
 Felkellek, de ez megy kb péntek óta mióta kitettem a hideg türö képességemet.. v kedd? na akkor is kizettem.. :S ugy fujjom  a hajam helyett az orrom és tüsszögök h hijnye.. de sebaj!!! ez még nem veszi kedvemet az egésztől:)Ma BÉKEJEEELLL!!! Ha beledöglök akkor is…..
Panka blogja Az első 2009.03.23 00:18:00
Hát igen, igen ezt is megéltük. Elkezdtem. Ez a hétvége több szempontból is érdekes és más volt, mint az eddig megszokottak. Az első olyan hétvégénk volt Picurral és Babuval amikor itthon voltunk csak hármasban és be kell vallanom egész jól sikerült. Aki ismer nagyon jól tudja,…..
 Huha gyerköcök az tény h baromi rég írtam a blogomba :)Mostanság elhagyott a depis korszak és történtek olyanok h huuuuuuuuuuuuuuuu. teljesen pörgök. megismertem egy két jo embert az elmult idöszakomban, aminek baromira hálás vagyok :) mert télleg van olyan akinek baromi szép…..
egy csepp a tengerben... Zsófinak 2009.03.03 01:09:12
 Na szóval közkivánatra irok a blogba, Beköszönök és Zsófinak egy nagy nagy virtuális integetést küldök.Sztem ez a blogpangás, mint Dávidnál is mint nálam is talán azért lehet, mert még nincs egészében tavasz és nyár?nincs elég ösztönzés és liget h irjon vmit az…..
 Ich habe in szeged meine erste Deutschkurs......szoval ma volt az első német kurzusom:)ugy volt h holnap lesz de az közép lenne és ize átmehettem a haladoba és így is a második legjobb vagyok (igaz csak a 7ből) tökre jo h nem egy hülyének érzem magam mint a gimiben.. és igy…..
egy csepp a tengerben... Január 29 2009.01.29 21:36:44
 BOLDOOG VAGYOOOK!!!!!!!!:)..
A betegek szentsége (kenete) a betegeknek a vigasztalás és megtisztulás kegyelmét adja; egyesít Jézussal az ő húsvéti misztériumában, hogy betegségét, mint a lélek-gazdagodását fogja fel, amint Szent Pál írja: „Testemben kiegészítem azt, ami Krisztus szenvedéséből…..
 :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):) :):):):)kb ilyen a hanguatom a mult heti szomabti jate óta :) holnap SZEZSOKLUUU:) ma huh annak ellenére h szétrpedt a fejem, jol iskerült mindnen :)…..
 Mattafix - Living Darfur ..
no comment ennyi :)..
 Megszoktuk.. no commant.. néha ápolni kell az egot. főleg ha a videoban jol áll az illetőnek a kapucni, a fekete szín.. mert eleg sötét.. nem ugy mint a labdái. nézzétek és ...lássátok. :) ..
Gondolom ezt megosztom Veletek, Geri írománya, olvassátok: „Vagy most legyél ember, vagy soha!!! „ Címmel pályázatot írt ki a Csillagközi mindenbolygótelpusztító Erősen Hadipari Közhasznú társaság(továbbiakban CEH. Kht.). A Pályázat szövege a következő:…..
Ez a második napom amit végig éjszakázok. az előzőn aluszkáltam félálom szerűségben de ma éjjel gar nicht...kiszelektáltam a cd-dvdimet, renegeteg a kukába landolt, viszont rengeteg olyat is megláltam amit régóta kerestem. tehát most mindnet feliratoztam, meg papirtokokba helyeztem…..
  Hát legszivesebben most körveültetnék mindnekit a SzeZsoKlu-ban, törökülésben figyelnénk egymásra és salalala. Megnéztem a Dávidtól kapott videófelvételt és teljesen másképpen láttam így az egészet mint azon a pénteken ahol G-ME, Gosti meg én nagyban metáloztunk…..
ma babáztam anitáéknál. Balázska 1,5 hónapos és egy tündér baba. azt hittem csak a látványától elolvadok :) olyan pici kis csöppség és annyira édes.. kis védelen és olyan jó érzéssel tölti el az embert.:)büfiztettem agyon dajkáltam meg pelenkáztam.. meg mosolygott és…..
hát igenn..   na de.. uj kowalsky album és baromi jó.. nagyon ott van. itt egy ajánló:  ..
Reggel Dorka persze bejelntette h a havi feladványát vmi nem tom miből ma kell feladni. rohanasok közepette, anyam is kibukva h jókor kell ezt megoldani. Bob és Bobekről szólt a történet.. vmi 10éve ez volt a kedvencem ugyh be lettem avatva a cuccba.. anyam olvasta én válaszoltam,…..
egy csepp a tengerben... 7 dolog 2008.12.07 22:59:00
a 7 dolgot nem tudom h felsorolásszerüen v h is irjam le.akkor pozsi mintájára1 dolog:az amikor a dolgok nagyon a padlóra kerülnek és minden összejön. smikor nem elég h egy problémád van hanem az összeset azonnal kell az ember nyakába szakitani és kezdjen és küzdjön vele azt amit…..
borso0905 2008.12.08 22:19:03
egy csepp a tengerben... Haza ertem 2008.12.05 22:46:00
Haza értem. asszem hulla vagyok es nem tudok mindent rendesen kontrolálni. majd szepen pótolgatom a bejegyzeseket de amin atmentem kint azt nem igazan kivánom senkinek. de azt sem ami itthon van. es a nehez kerdes. melyik a jobb helyzet? fogalmam sincs... de a lehető legjobb lett volna ha egyik…..