Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pez

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A wellness szállodák körében az egyedi interior design térnyerése figyelhető meg. Ennek ékes példája a portugáliában található The Vine Hotel a maga könnyed, modern-, kényelmet szolgáló eleganciájával. A Madeira szigetének fővárosában, Funchal központjában található hotel…..
Nagy vágyam eljutni a milánói divathétre, vagy akár csak egy designer kollekció bemutatóra... A beszámoló alapján a Gucci január 18-ai bemutatója is egy "kihagyhatatlan" élmény volt. A Frida Giannini által tervezett kollekció égkövei az öltönyök, melyek különleges…..
Megjelent. Érdekes. Talán olvasásra és könnyed netezésre lehet majd alkalmas.. Meg utazások során vagy a kádban videózni? Nem tudom és úgy gondolom, hitelesebb forrásokból lehet tájékozódni, ezért összegyűjtöttem néhányat a teljesség igénye nélkül: Beszeljukmac.com…..
My Name Is Masszív kis lexikon... 2010.01.27 12:40:00
Különleges köntösbe öltöztethetjük Macbookunk a TwelveSouth BookBook tokjával. Összefogva úgy néz ki, mint egy szép régi lexikon, közben meg a legmodernebb vasat öleli körül. Akár a könyvespolcon elrejteni vagy a városban sétálva el is hitetheted: egy Corvina könyveit hordod…..
Akiket érdekel a divatos és különleges interior design, az a Swipelife -on remek gyöngyszemekre és ötletekre akadhat. Ilyen a Laidley ház is: A San Francisco-ban található ház - Jim Zack és Lise de Vito munkája - teljes látvány nyújt a város szűk utcáira, a hegyekre, és még…..
Nehéz megtalálni és még nehezebb elkészíteni. Ha létezik is tökéletes nyakkendő csomó, sok minden befolyásolja: egyéni ízlésünk, stílusunk, alkalom, az inge nyaka, stb. Cikkünk azért a 2-es jelzőt kapta, mert rögtön az elején - részletesebb ismerető nélkül - a döntést…..
Egy autó amely nem foglalkozik az olajárakkal, mely igazi játékszer és amit a tengerentúlon régóta várták: A Cadillac 2011 CTS-V Coupe brutális 556 lóerős, 6.2 literes, 8 hengeres motorral érkezik. Opcionálisan választható manuális vagy automata váltó, mindkettő 6 fokozatos.…..
Fanatikus gyűjtőknél vagy könyvtárakban fellelhető archívként a NG számai, azonban még sosem volt egyben elérhető a 120 év anyaga - mindez digitálisan egy 160Gb-s pendrive-on! A teljes National Geographic sorozat 1888-2008 közötti számait fedi a klasszikus fotóktól térképektől,…..
My Name Is My Name Is... 2010.01.04 18:33:00
Üdvözlünk a My Name Is blogon, mely a stílus, divat, személysiég fejlődésének gyakorlati oldalával foglalkozik. Célunk, hogy a világ legjobb férfi stílus blogjainak üzenetét eljuttassuk hazánkba, sőt, ötleteinkkel a My Name Is legyen a hely ahol mindent megtalálsz ha a self…..