Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krio.Me.Tu (törölt)

0 bejegyzést írt és 267 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelek szerint véget ér Simon Danczuk brit munkáspárti képviselő házassága, a politikus ugyanis a napokban elköltözött otthonról. Az okok között nyilván szerepel az is, hogy felesége lelkesen posztolgatott magáról szexi képeket a Twitteren. (fotó: twitter.com/KarenDanczuk) A…..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.03 12:13:35
@DieNanny *ISTJ* [SZ,CH]: a mai nyugati nő semmire nem gondol, a nők 99%-a pont úgy képtelen a gondolkodásra, mint 100 éve volt, csak felpattant a csipájuk, megjött a féktelen és teljesen alaptalan önbizalmuk, kinyílt a pofájuk. Buták, de hatalmas mellénnyel nyomják a semmit.
Megvalósítja magát mind. Csak az a baj, hogy a 99%-uknak annyi esze van, mint egy pohár szénsavmentes ásványvíznek, úgyhogy az önmegvalósítást nem tudják mondjuk egy magas presztizsű szakmai karrierben megvalósítani, helyette twitter, insta, tumblr rib@ncok, attention whore-ok lesznek, pasiznak, házipornót forgatnak, kiposztolják, nemi erőszakot, nehéz gyerekkort hazudnak maguknak, ezoterikus zombik, Karib-szigetekre csokif@szért utazó, négergec!ért sorban álló geciputtonyok. Az apuci, vagy a férj bankszámláján élősködő kapcarongyok.
Gyereket csak azért szül, hogy a bepalizott apa eltartsa utána egy életen át.
Az elmúlt napokban több forrás szerint a török Nemzetbiztonsági Tanács napirendre vette a szíriai beavatkozás kérdését. A terv látszólag egyszerre szolgálhatja Erdogan török elnök belpolitikai érdekeit és a kurdok előretörésének megakadályozását, megvalósulása azonban…..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.03 10:33:09
@raz sierpem raz mlotem czerwona holote: az, hogy a nemzeti önrendelkezes, felszabadítás anno a kommunista ideológiával keveredett, az nem annyira szokatlan. A hidegháború alatt sok szabadságharcot, gyarmati sorból függetlenedést kezdtek a kommunisták vagy telepedtek rá az eseményekre később. Egyszerűen akkoriban két forrásból jöhetett fegyver: NATO vagy szovjetek.
Kuba... Nemzetinek indult, majd kommunista lett a harc, mert az USA ellen csak a szovjetek támogatták Castroékat. Vietnam... a franciák elleni harcot a kommunisták vezették. Nem ördögtől való, hogy a függetlenségi törekvések balos, forradalmi mozgalommal keverednek. A kurd kommunista gerillák ma csak egy csoportot alkotnak a sok közül. Az iraki kurdok kifejezetten nyugatiasak, nem komcsik. A PKK egy őskövület, az ideológiáját nem is nagyon hangoztatják mostanában a kurdok, mert a nyugati támogatás reményében új imázst akarnak kialakítani. Ha létrejönne egy kurd állam, az semmiképpen se hasonlítana egy kommunista Kubához vagy Vietnamhoz.
A törökök nem csak a PKK-t gyűlölik, hanem minden kurdot, most, hogy a nyugati médiában a kurdok az IS elleni ellenállás utolsó bástyájaként jelennek meg, ráadásul nők is harcolnak a fronton, közben a törökökről egyre-másra derül ki, hogy az IS-t felfegyverzik, pénzelik, az IS terroristák közt rengeteg török harcol, a török közvélemény Izraelt gyűlöli meg a kurdokat, az iszlámistáknak meg tapsikolnak (a kurdok a halott terroristáknál talált török igazolványokat közzéteszik a neten, a török fiatalok tömegesen csatlakoztak az IS-hez, de a török kormány szerint az nem gond, ha IS terroristák lesznek a török fiatalok, csak a kurdok a terroristák)... nem egyszerű jót lépni. Most ha rátámadnak a szíriai kurdokra, akkor az egész világ felhördül majd.
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.03 10:54:16
@Muad\\\'Dib: egyelőre ezrével mennek török fiatalok Szíriába és Irakba az Iszlám Államért terroristaként harcolni. Törökországban fegyverkeznek fel az iszlámisták, onnan jön a pénzük, oda mennek, ha megsebesülnek. Kvázi hátországként funkcionál. Ez úgy látszik nem zavarja a törököket. Csak a kurdok, akik most nagyon vigyáznak a renoméjukra, nehogy megint terroristának bélyegezzék őket. A PKK-ról hallani se lehet, ami maradt a kommunista retorikából az valami feminista amazon virtus, amit a nyugat kifejezetten imád, ezért ma a kurdok nagyon jó nemzetközi megítéléssel rendelkeznek. Irakban az egyetlen élhető terület ahol kurdok önkormányzattal bírnak. A török kettős játszma viszont nagyon visszatetsző nyugaton. Ehhez jön Erdogan illiberális hülyesége. A kurdok rövidtávon nem tudnak kiszakadni Törökországból, terroristáskodni se éri meg nekik ott. Most nem baltázhatják el a nemzetközi közvélemény bizalmát. Egyszerűen jobb barátai akarnak lenni az USA-nak és az EU-nak, mint a törökök. Vérükkel bizonyítják a nyugati elkötelezettségüket. Átállítják a nyugati közvéleményt lassan a maguk oldalára, és ezt elég jól csinálják. Ha ma kurdokról beszélnek nyugaton, akkor egy toleráns, nyugatias, nyugati értékekért harcoló nép jut eszükbe. Nem a PKK. A törökökre meg legyint mindenki: hátbaszúró, alattomos, EU-t fenyegető, illiberális, ottomán és ifjútörök nosztalgiában tobzódó, genocídiumot letagadó banda. (pedig az örmények irtásában anno a kurdok is benne voltak)

Megjegyzem a nyugaton élő kurdok sem angyalok, ahogy a török szervezett bűnözés, úgy a kurd maffia is erős német nyelvterületen.

Ebből rövidtávon nem lesz a törökországi kurdoknak függetlensége (egy nagyon erős NATO tagállamban nem kezdenek el egy kilátástalan harcot), de már nagyon kevesen látják őket terroristának.
Lámaszeme Sportosak a lányok 2015.03.27 14:00:00
..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.03 07:36:53
.
Szalman szaúdi király az utolsó pillanatban mondta le részvételét a pénteken Camp Davidben megrendezendő találkozón, melyet éppen az arab uralkodókkal való megegyezés végett hívott össze Barack Obama amerikai elnök. A szaúdi példát követve (Kuvait és Katar kivételével) az…..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.03 07:14:44
...
A XI. kerületi jegyző olyan cinikus, hogy noreply@-os e-mail címről küd leveleket. Azt állítja, ők nem hajlandók válaszolni a Jarokelo.hu-n keresztül elküldött lakossági bejelentésekre, mert azok nem elektronikus úton lettek előterjesztve.  A XI. kerületből a…..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.03 07:13:13
..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.03 07:05:30
1967.01.01 - Surrey Marshe 1967.02.01 - Kim Farber 1967.03.01 - Fran Gerard 1967.04.01 - Gwen Wong 1967.05.01 - Anne Randall 1967.06.01 - Joey Gibson 1967.07.01 - Heather Ryan 1967.08.01 - DeDe Lind 1967.09.01 - Angela Dorian 1967.10.01 - Reagan Wilson 1967.11.01 - Kaya…..
Ma egy különleges fiút ismerhettek meg. A texasi David Vettert, aki rövid életét egy steril műanyag kórházi sátorban élte le...
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.02 06:44:13
@Péter Tóth: ha egy gyerek halála után nem vállaltak volna több utódot az őseid, akkor te lehet hogy nem lennél ma itt
Teljesen szokványos volt régen, mondjuk 150 éve, hogy 8 gyerekből 1-2 élte meg a serdülőkort.
Akkor még nem tudták mindig, hogy mibe hal bele a gyerekek többsége, David szülei tudták mi lehet a betegsége, de volt esély segíteni rajta. 12 évet élt, azalatt a tudomány sokat elért. Végülis majdnem túlélte, a mintái pedig mások gyógyításában segítettek.
Vérzékenységben szenvedők is születtek régen, holott a család tudta, hogy veteg lehet a gyerek. Pl az utolsó orosz cár fia. Mégis megszülte az anyja, majdnem felnevelték, nem is a betegségébe halt bele.
Néhány hónapja kezdtem egy sorozatot a német "retrofuturisták" rajzaiból, most folytatom. A mai témánk a jövő városa. Elsőként Klaus Bürgle képeit láthatjuk. 1959...
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.02 06:27:56
@enpera:
@kugi: ja, mind a közlekedésre koncentrál, de a kecskeméti Mercedes gyárat nem tudták megjósolni...

Meg sehol egy török bevándorló, mecset a képeken.
A KARD Fidesz a porcelánboltban 2015.06.26 06:30:00
Lassan kezdhetünk aggódni, a kormány ugyanis öles léptekkel halad afelé, hogy megmutassa Európának, milyen az, amikor egy magyarok mellébeszélnek. Volt már ilyen, az úgy történt, hogy mi elkezdtünk futni, és mikor futottak utánunk, mi hátrafelé nyilaztunk, lóháton, persze. Akkor…..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.02 06:06:51
@Diorella Queen: meg a gyíkemberekkel
Nem véletlen, hogy pont ugyanaz a retorikája az ellenzéknek, mint a kormánynak, csak inverzben. Egy társadalom termékei, ugyanazokat az agyhalott választókat akarják megszólítani, azonos politikai "kultúra", a szakértelem teljes hiánya, protekció, korrupció, döbrögi mentalitás... Ez mindig közös alap lesz.
Na, még kiderül, hogy a norvégok nem csak halat savanyítaniak, de sokat kupakolnak bareback is! Erre akarják felhívni a figyelmet egy rohangáló, csillámköpő fasszal: Figy. Ez van B)..
Oh jój, metrózás iszonyata filozófiai magaslatokból ordít vissza: BKV induló on the dancefloor B) Zol!!!!..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.02 05:46:16
Subba Gáspár Coelho 2015.07.01 16:32:31
  Buksi kutyát mégis kicsinálta, more..
Subba Főnököd főnöke 2015.07.01 12:37:00
A varjak szeretik basztatni ragadozó társaikat, itt épp repülőszőnyeggé gyalázta a sast: ..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.02 05:40:11
@dex.ion:
@sajtoskenyér: Elég homo gyanús a dolog. A fehérfejű sas Amerika szimbóluma, rászáll a hátára egy varjú és meghágja. Láthatólag a sas se tiltakozik. Ide jutottunk egy néger elnökkel!
Subba Cukiság: Rockcsimóták 2015.07.01 10:36:32
Jóój, milyen kis taknyok voltak már ők is csak, AWWWW: Nick Cave:     Diana Ross: GG Allin: Debbie Harry: David Bowie: Dolly Parton: Brian Eno:   John Lennon:   Sid Vicous: Brian Jones: Boy George: Patti Smith: Lemmy Kilmister: Jimi…..
Subba Ki mire veri? 2015.06.30 20:38:59
Te rájuk vered, ők meg...minden másra. Körkédés pornósoknak: mire pattintod ki magad?  ..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.02 05:27:44
Rendet bontanék egy angol menekülttáborban, ha  - ha a hazámban, Magyarországon háború törne ki és egy szál hátizsákkal kellene menekülnöm, hogy ne öljenek meg - ha a háborúban elveszteném egy pár családtagom - ha a hazámban üldöznének, kínoznának és emiatt kellene…..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.02 05:14:36
Érdekes személyiség az, ami mindenáron felmenteni akarja a

A magyarok nem nácik. Nem gyűlnek fehérjétől felfújt kopasz arcok az illegális bevándorlók elpusztítására. Illegálisok gyűlnek, tombolnak, gyújtogatnak, verekednek. A határon lekapcsolt szír kormányhivatalnok dícsérte a magyar rendőröket. Indexes hír. A magyar rendőr birkatürelemmel kísérgeti őket, csak nem látja a végét... A szerb pár száz euróért át is segíti az illegálist a zöldhatáron...
Az is eleve egy hazug szólam, hogy ezek az illegálisok mind menekültek lennének. Egyszerűen jobban akarnak élni egy olyan országban, ahol senki nem hívta őket, ahol mindent európaiak építettek fel, a szociálus ellátórendszert is, amiből pont maguk az európaiak kezdenek kiszorulni.

Közben az osztrákok náczi módon megkutatták a sok illegálus foglalkoztatásának lehetőségét és arra jutottak, hogy nem kellenek nekik... Úgy látszik mégse mind IT-mérnök meg szívsebész, aki a zöldhatáron át szökik az Unióba.
A dánok is náculnak, kerítést terveznek, határzárat.
A franciák fizikailag verik vissza Olaszországba a négereket. Az olaszoknak tele a tökük. A szerbek se auschwitzoznak már, pláne, hogy kiderült, hogy a szerb hatóságok aktívan segítik a határsértőket.

Javaslatom: azonnal hagyják abba az iszlámot, hagyják abba az erőszakot (ez sajnos azoknak is nehezen megy, akik Európába jönnek), dolgozzanak szorgalmasan, tanuljanak valami hasznosat (kulturális antropológia meg szabadbölcsészet, szociológia az nem hasznos!), vegyék emberszámba egymást, a gyerekeket és a nőket, először otthon nőjenek fel, jöjjön el ott is a felvilágosodás, tegyék rendbe a dolgaikat és máris nem lesz értelme eljönni onnan, ahonnan jöttek.
Először nekik kellene megtörni az erőszak körét.
Haza kell menniük, nem lehet őket befogadni. Európába vízummal tessék jönni, előre aláírt munkaszerződéssel, hiányszakmával. Ahogy Kanadába, Ausztráliába is.
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.02 05:19:00
@Krio.Me.Tu: Érdekes személyiség az, ami mindenáron felmenteni akarja a senki által nem hívott illegális bevándorlók tombolását. Biztos a tunéziai terrortámadás is magyarázható, megérthető, felmenthető. Meg a lefejezések a Közel-Keleten. Nekik ez a kultúrájuk, így oldják meg a dolgokat.
Van Magyarországon etnikai kisebbség, ami lincsel minden vélt sérelem esetén. Nem elég nekünk az ő civilizálásuk problémája?
Hivatalos közleményt adott ki a nemrég súlyos motorbalesetet szenvedő Rékasi Károly családja, írja a Bors. A közleményből kiderül, hogy Rékasi magához tért, nincs lélegeztetőgépen és a fejsérülése javulóban van. A színész a fejsérülése mellett eltörte a bokáját, a…..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.02 04:32:46
@De hová tűnt Columbo felesége?: nem, a magyar egészségügyet az mozgatja, hogy a beteg tudja, hogy meghal, ha nem fizet zsebbe. Ez az igazság, kurva kemény szelekció folyik és hatalmas pénzek mennek magánzsebekbe. De én a beteget nem hibáztatnám, mindenki élni akar. A tapasztalatom alapján pont a személyzet kufárkodik mindennel, bármivel, ami felett rendelkezési joga van: higiénia, férőhely, fájdalomcsillapító, időpont műtétekre. Aki fizet, azt ellátják (na nem lelkiismeretesen, csak úgy tessék lássék módon), aki nem tud fizetni, abba belerúgnak. Hűbéri rendszer van, orvosok a tetején, kegyeket gyakorolnak, nem dolgoznak, hanem kenőpénzekért kegyesen alászállnak a pórnép közé. Az ápolók is ezt teszik, minden lehetséges módon lehúzzák a beteget. Ha valaki szóvá teszi ezt, akkor bosszút állnak rajta, meg jön az ultima ratio: megemlíti az ápoló, hogy ő mehetne Ausztriába is dolgozni ötször ennyiért (mínusz a kenőpénz, mert az ott nincs). Ja, hogy oda nem alkalmas, még németül se tud. Erkölcsi nullák sajnos a mai egészségügyisek.

De Rékasinak minden esélye megvan a felépülésre, hiszen híres embert nem hagyhatnak meghalni.

@Veszéjes Tomi: nyugi, ne aggódfh, Rékasi "valaki", szappanopera celeb, akiről írnak, akinek a szavaira, állapotára most napi szinten figyel a média, vele nem merik eljátszani azt, amit veled
Vasárnap osztotta meg Apáti Bence neves balett táncos a Facebookon ezt a fotót, és ezt a szöveget -  most kedd este már 1300 megosztás felett jár. Mi viszont úgy gondoljuk, lehetne ez még több is. Mert vannak helyek, amik közelebb vannak, mint Amerika, és vannak emberek, akik mellett…..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.02 03:17:09
@♔bаtyu♔: @zsu80: ugyan, birca minden esetben, amikor egy ortodox nép áll szemben egy nem ortodox néppel, következetesen az ortodoxok mellé áll
van nála egy fontossági sorrend, Putyin+ortodox vallás+pánszláv felsőbbrendűség mindent üt.
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.07.02 03:24:37
@cardiobascuralis: mondjuk ez pont így történt, Horthyt románok segítették hatalomra, a vörösök voltak, akik harcoltak a csehek meg románok ellen. Na nem magyarságtudat hajtotta a kommunista vezetőket, inkább a forradalomuk, a tanácsköztársaság védelme. A tisztek, bakák viszont inkább a hazájukért harcoltak. A lényeg ugyanakkor az, hogy a jobboldal akkor pont az antant, kisantant bábja volt. Horthy alatt írták alá a békeszerződést is, hogy aztán évtizedekig annak revíziójával haknizzanak. 1920-ban Horthy örült, hogy egy ország élére került, nagyon nem harcolt azok ellen, akik hatalomra segítették.
Fél ötkor ébreszt a Határok nélkül. A Kossuth-rádió hullámhosszán sugárzott műsor ma hajnalban a nyári rendezvényekről adott hírt, a Kárpát-medencében várható „nemzetpolitikai” összejövetelekről. Fesztivál- és szabadegyetem-szervezők beszéltek a gombaszögi, a…..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.30 04:09:34
@Ad Dio: nana, a baloldali szavazó sose liberális. Nem akar piaci versenyt, SOKKAL kisebb államot, egykulcsos adót. Én liberálisnak tartom magam.
A balos szavazó inkább ballib, feminista, gobdoskodó államot akar, a tehetségesebbek, többet keresők többsávos adóval lehúzását.
Ezért is nagyon szépen átvándoroltak a baloldali szavazók a balos szólamokat hangoztató Jobbikhoz és örülnek a rezsicsökkentésnek is, mint majom a farkának, de azért antifasiszta tüntetésre alkalomadtán kimennek Gyurcsánnyal.
A nemzeti gondolatot elutasítják, de azt lényegében a FIDESZ is csak propagandacélokból hangoztatja, hogy ők nemzetiek. A nemzeti (fideszes) oligarcharéteg jár jól, ők a kicsit egyenlőbbek a nemzeten belül. Andy Vajnától kezdve Tiborcz család, Szíjjártóék és az összes pártközeli vállalkozó.
..
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.29 16:34:48
@Wilhelm_Tell: ja, barátságosak, most meg is mutatták mennyire
Pont egy egyetemista gyilkolt, akitől a felvilágosultság, nyugatosság várható lett volna.
Az irániakról van tapasztalatom, akik nagyon kedvesek, vendégszeretőek, csak néha homokosokat akasztanak meg folyton újraválasztanak egy vallási diktatúrát.
De amúgy az átlag iráni az kedves. Velem nagyon barátságosak voltak.
Beteg a muszlim világ.
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.29 17:09:09
@furo80: luxus lesz mostantól, mert aki ott nyaral annak vinnie kell egy private military contractort is magával, aki vigyáz rá és lelövöldözi a muszlimokat körülötte meg tartja a napernyőt és keni a hátát naptejjel

Eddig tényleg a legolcsóbbak közt volt. Kezdő magyar pedagógusok és közszolgák árszintje tudtommal.
Krio.Me.Tu (törölt) 2015.06.29 17:30:30
@Tronik: idős magyar pedagógus vastagbéltükrözésre van előjegyezve 6 hónapos várólistán vagy a műfogsorára gyűjt. Floridába az öreg new york-i meg chicagoi zsidók vonulnak le meghalni.