Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gull Wing

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak Szentgotthárd polgármestere ragadtatta el magát azzal, hogy Európa menekült- és biztonságpolitikájával kapcsolatban alaptalanul vádaskodjon és idegengyűlölő konteót terjesszen. Ahogy néhány napja már megírtam: Kovács Zoltán, az Orbán-kormány hivatalos…..
Legalábbis nehéz másként értelmezni azt, hogy a Fidesz nem zárta ki azt a fideszes alpolgármestert, aki azzal "poénkodott", hogy Hitler fűtene a menekültekkel. Sőt, a múlt hétvégén Remmert Ferenc hitlerező harkányi alpolgármesterrel együtt gyűjtött aláírást a menekültkvóta…..
"A falusi életforma egyáltalán nincs biztonságban, ha a jövőre nézünk. Persze a mi falunkban biztonságban van, de van jónéhány száz olyan falu Magyarországon, ahol nem." - mondta Orbán Viktor a minap a felcsúti óvoda hatvanadik születésnapján. És azt is mondta, hogy „minél…..
Gull Wing 2015.11.08 15:27:22
@maxval bircaman felelős szerkesztő: Te már tudsz valamit, de ez a Balázs gyerek igen csak ostoba.
Baloldali értelmiségiek nyilatkozatot tettek közzé a menekültekért. A szöveget teljes terjedelmében közöljük.   Nyugat-Ázsia és Észak-Afrika válsága egyre mélyül. A másfél évtizede zajló fegyveres konfliktussorozat amerikai, európai kulcsszereplői és térségbeli…..
Eltűnhet az öt–tíz falura eső egyetlen gépkocsis rendőr járőr is, ha a rendőri állomány hatodát a szerb határra vezénylik. Napsugaras hírnek örvendeztek ezen az esős napon a kisstílű bűnözők, s talán a magyar alvilág náluk masszívabb figurái is. A kormány ülésének…..
Gull Wing 2015.08.21 22:22:22
@csoio csagasz: Nagy szavak ezek egy kisembertől.