Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GOrsi (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, mekkora olvasottsága lesz egy ilyen rétegsorozat hogyvoltjának, még ha maga a széria mostanra kult státuszba is emelkedett, de már régóta szerettem volna belevágni, mert nekem az egyik kedvencem, még ilyen sok év után is. Remélem, azért lesz egy-két ember, aki erre téved,…..
Közeledik az ABC nyári scifi-minisorozatának premierje, augusztus 2. már a nyakunkon van, és valahogy nem bírom levetkőzni magamról azt az érzést, hogy ez lesz az év gagyija, a Grace klinikás picsogásba, dugásba és tetrális szakításokba öltött sablon űr-thriller, amiben…..
GOrsi (törölt) 2009.07.23 01:39:09
Senkit nem fárasztanék összefoglalóval, zavaros az egész, egy hat részből álló izét kell ellopni, aztán meg betörni valahová, ahol le lehet olvasni a rajta található infót, ennyi. Sara és Michael ismét a kikötőben romantikáznak, get a fucking room. Kár, hogy a két színészt…..
Nincs is jobb kezdés annál, amikor a féregjárat jól megrágva kiköpi magából kedvenc csapatunkat. Ugyanis Carter a kapcsolat létrejöttének érdekében áthágott pár jelentéktelen biztonsági protokollt, mert minek azok oda. Szépen süt a helyi nap, kissé közel van a bolygóhoz, de…..
Az Indanet fejlesztőcsapatának háló mostantól a Comment:comot is elfoglalhatják az avatarok, ezentúl keménykedő Jack Bauerek és bikinis Gabrielle Solisok anyázhatják együtt a Napkeltét. Az avatarok persze csak akkor jelennek meg a kommentek mellett, ha azt a kommentelők beállítják.…..
GOrsi (törölt) 2009.04.17 13:37:12
comment:com Hírek kávé mellé 2009.03.03 09:23:00
A Lifetime megújította Rita Rocks című sitcomot, amiről nem nagyon tudunk véleményt nyilvánítani, hiszen egy percet nem láttunk belőle. Egy kanadai online újság szerint az egész talkshow-háború egy baromság, hiszen alig nézi valaki ezeket az éjfél környékén látható…..
Clark már napok óta Swann naplóit bújja, melyekben egyre újabb és újabb sürgető üzeneteket talál Karától. A lány a Kripton pusztulásának idejébe ment vissza Brainiackel, a szuper-számítógép bármelyik pillanatban megölheti baba-Kal-Elt, de Clark egyre csak tököl. Most éppen…..
Az RTL-en most induló új nyomozós sorozat kerül itt kivesézésre, olvassátok egészséggel. Nézni is érdemes, mert bár "mégegy nyomozós"-nak tűnik, igazából jobb az átlagnál. Hogy mivel, azt fedezzétek fel ti is!Úgy látszik a sorozat készítőjének és nekem is ugyanaz…..
 Árpád apánk ugyan olasz, de lobogó kék szemeivel, amellyel a magyar pusztát szántotta fel beírta magát a filmtörténelembe. Mai sztárunk a 60 darab statisztával (amiből 10 besenyő) hont foglaló Franco Nero, aki máig az egyetlen spagetti zabáló nindzsa. A kis Franco nagy…..
Egy hónap telt el a legutóbbi sajnálatos események óta, és Lee már szexuálterápiával gyógyítja az elmúlt időszakban összeszedett sérüléseit Dee segítségével. A Pegasus jelenlegi parancsnoka egy Garner nevű ürge, akit a gépházból helyeztek a vezérlőbe, és a jelek szerint…..
A jövőben nyitunk Emóval, a látványból egyértelmű, hogy először a köztisztasági hivatal alkalmazottait vitte el a kór, tiszta kosz minden. Emó egy szórólapon olvas éppen valamit, és közben azt látja, hogy őt magát és a csaját viszik el a biohazard ruhás csávók, szóval…..
hogyvolt Smallville 6x20 - Noir 2008.07.07 16:37:44
Chloénak sokáig bent kell maradnia a Planetben egy szenátor látogatása miatt, ezért Jimmy meglepetés randit rendez neki. Éppen belekezdenének a bekészített régi detektívfilmnek, mikor az előtérben lövés dörren. A páros kirohan, de már csak egy elmenekülő férfit látnak, akit…..
hogyvolt Smallville 6x11 - Justice 2008.05.06 12:50:00
A Smallville-t magyarul élvezők is eljutottak végre ahhoz a részhez, ami a maga idején a legnagyobb izgalommal várt epizód volt, s amelyről azóta is a legtöbb szó esik. Nem csoda, hiszen ebben a részben fordulóponthoz ér Clark a Supermanné válás rögös útján: megalakul az a…..
Jó hírünk van, a TV2 végre nyilatkozott a tavaszi műsorrend változása miatt halálra ítélt sorozatairól. A Miért pont Brian? és a Szellemekkel suttogó című sorozatok rajongói szerencsére nem jutnak a Jericho-fanok sorsára. Mint tudjuk, ez utóbbit az első évad vége előtt úgy,…..