Regisztráció Blogot indítok
Adatok
test subject #28

0 bejegyzést írt és 1869 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kis megrökönyödést keltett az IMF delegációban, amikor az amúgy unortodox megoldásairól híres Orbán Viktor a mintegy 20 milliárd eurós IMF-hitelt egy lyukas gumicsónakkal kívánta visszafizetni. Az ügyben természetesen nyomozás indult, és a következőket állapították…..
Eszem megáll Kurva anyád!!! 2012.09.09 09:09:00
Jó dolog a sokadik Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.Rengeteg embert megmozgat, éjszaka még a budapesti Belváros is tele volt talpas borospoharat szorongató, jókedvű fazonokkal. Jó dolog a BKV gyönyörűen felújított cabrió busza is. 200 Ft-ért bárki mehet egy nosztalgia kört a…..
Az év vicckiállítása nyílt a Szépművészetiben címmel jelent meg az Indexen Földes András kritikája a még néhány napig látható kínai kiállításról, amely szándéka szerint a kínai képzőművészet 1978 utáni fejlődésébe ad betekintést. Mivel a szerző már cikke elején…..
Válogathatnánk a veretes okosságok között, ha az elmúlt napok eseményeit akarnánk összefoglalni. Itt van mindjárt az egy üstben nem lehet két fejet főzni kezdetű azeri közmondás, vagy az a Nap előtt nem marad felhő kezdetű örmény bölcsesség. Mégis, az elmúlt napok…..
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
test subject #28 2012.08.23 23:31:42
@valasz a KE-nek: persze amikor istvan felvette a keresztenyseget az nem a nemzet szembekopesenek bizonyult...

ne legyunk mar ennyire hulyek kerem. en magyar vagyok, tagja a nemzetnek. akarmit csinalok, azzal nem kopok szembe semmit, hanem a nemzetem reszeve teszem.
 A DopeManTV stábja ott járt a világ egyik legnagyobb szórakozóhely láncolatának, a Hard Rock Cafe pesti üzletének szezonnyitó ünnepségén. A buli egy hagyományszámba menő gitártöréssel kezdődött, amit a világon mindenhol egy rákenroll életérzést képviselő figura…..
test subject #28 2012.05.24 23:45:57
sorok között Ülj le Feri, egyes 2012.05.01 12:25:00
Őszintén szólva egyre jobban szórakoztat a nagy magyar szakdolgozat-háború, és kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő bukó. Balegyenes-Jobbhorog. A helyzet viszonylag egyértelműnek tűnik. A KISZ-es megbizatása miatt elfoglalt Gyurcsány Ferencnek nem volt ideje holmi…..
test subject #28 2012.05.01 19:44:20
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):

"Kéjes élvezettel figyelem, ahogy a gyurcsányista nyomorékok elkeseredett harcot vívnak a tények kíméletlen ostromával.
Főleg ez a Mária nevű szerencsétlen vén kurva tetszik nekem"

tehat a kereszteny magyar ember:
- kejes elvezeteknek hodol
- karorvendo (termeszetesen honfitarsa karara)
- karomkodik
- tiszteletlen az idosekkel szemben

:DDD
Akadozva beszélt, furcsán hangsúlyozott, újrakezdte a szöveget, ráadásul amit egy rádióstúdióban tilos: kommentálta a hibáját, nyugtatgatta a technikusokat, megbicsaklott a hangja, nem tudott artikuláltan beszélni. Sokaknak úgy tűnhetett, részeg volt, ivott. El is terjedt gyorsan…..
  Sokak előzetes várakozására cáfolt rá a Milla március 15-i tüntetése. Egyrészt a szervezet nem túl sikeres Alternatív Köztársasági Elnök-választása és az Orbán-kormány korábbiaknál konszolidáltabb politikája ellenére is a tavalyival nagyjából megegyező, több…..
test subject #28 2012.03.19 17:50:49
Nagyon hálás, felkapott téma lett ez, hogy havi 42-50 ezer forintból meg lehet-e élni. Ti azt állítjátok, nem - Nemzetgazdasági Miniszter Úr és mi viszont azt állítjuk, hogy igenis lehetséges. Hogy ne csaljunk az amúgy rendkívül rokonszenves Nívóékkal ellentétben, mi…..
A plagizálás ténye nem csak egy személy elmarasztalását jelenti, hanem annak a közösségét is, amelyben ez a munka elvégeztetett – állítja Bazsa György. A MAB elnöke szerint egy ilyen eset miatt az illetékes intézmény nemzetközi megítélésén is csorba eshet. A…..
Kelly Madison nem lehet friss húsnak nevezni, ugyanis 1967. augusztus 26-án született, így bőven túl van a negyvenen. Talán mondanunk sem kell, hogy élete jelentős részét a szexiparban töltötte és tölti mind a mai napig is. Kelly nem csak szerepel a filmjeiben, hanem írja és rendezi…..
test subject #28 2011.12.31 17:35:55
Subba Szeksz újság 2011.12.28 23:36:51
Tipikus kultúrák közötti párbeszéd. A berlini főpolgármester, aki mintegy teljesen mellékesen homoszexuális, és egyáltalán nem mellékesen ezt nyíltan felvállalja, szóval ez a Klaus Wowereit levelet írt Tarlós Istvánnak. Eddig tart a közös értelmezési keret. Innen már…..
test subject #28 2011.12.30 00:44:33
@Paszternak: nem kell atengedned termeszetesen. a korulotted levo vilag figyelmen kivul hagyasa jellegzetes fideszes mentalitas es senki sem akadalyozhat meg abban, hogy gyakorold. nem tiltja meg senki hogy ne ertsd meg ha azt mondjak neked pl. "meghivhatom egy kavera a kozeli melegbarban?" erre te nyugodtan igent mondhatsz, hiszen az utcan hideg van, a barban pedig meleg. de ha visszakerdezel hogy "buzibarra gondol uram?" mar sajnos vesztettel, mert megertetted mit mondott.

erdekes modon en siman hasznalom a meleg szot anelkul hogy kozben akar egyszer is eszembe jutananak a buzik. mi van veled akkor paszternak?
test subject #28 2011.12.30 00:49:57
@Flúgatlan: megszavaztattad a budapestieket? nem? akkor mirol beszelsz? ja hogy te fejben mar eldontotted es akkor az ugy is van, a szavazast mar felesleges is volna megtartani? beloled is akkor ilyen jo kis foldesur szintu vezeto valna, sikerult megerositened a poszt allitasait.
test subject #28 2011.12.30 03:16:23
@Flúgatlan: hat ez a te kisse elfogult ertelmezesed nem pedig a cikk allitasa. szoval ha az a velemenyed h senki ne allitson semmit amig nincs megszavaztatva a nep, akkor tarlosnak miert nezed el? a kritikad a posztra nezve tehat eleg gyenge labakon all, kozonseges duhonges. tarlos fopolgarmester, nem pedig a pista aki a szemlyes gondolatait eloterbe helyezve diplomaciai kapcsolatokat tehet tonkre. nem azert ul ott hogy most jol elmondja mi a velemenye. az ilyen parasztank meg kell mondani hogy, pista, paraszt vagy bazdmeg, fogd vissza magadat, nem otthon vagy a szarkupacban.

@Paszternak: hat. szeretnek megkerdezni egy orvost hanyszor hallotta mar ezt az eletszeru mondatot. persze aki hulyet akar csinalni magabol azt nem szabad akadalyozni ebben, hadd mulasson a nep. :)

a masik, koszonom meleg hangu uzenetet. ne haragudj meg ram, de en ezt nem latom ketertelmunek. ez egyertelmuen buzis, de nem azert mert a meleget homokosnak ertem, hanem mert az ilyen kedveskedo uzenetek akkor is buzisak ha azt irja, koszonom barsonyos hangvetelu uzenetet. ezt mondjuk egy no irta a ferfinak. ha a melegeket meleg helyett kocsogoknek hivnank akkor sem irnam azt Wowereit urnak, hogy koszonom a meleghangu uzenetet...

persze van aki meg minden bokor mogott zsidot lat.

mellesleg. mi van a kocsoggel? mi van a homokossal? ezt mar mind a hetero nepseg aggatta rajuk. amugy a melegnek nem hetero eredete van-e? szoval a sok kis naci fidesznyik, ahogy nagyon szepen megfogalmaztad, ugyan milyen alapon tett tonkre ket remek szot? peldaul a gyerekkel a tengerparton hulyulsz mikor az asszony megcsorget hogy kihozta a pincer a kaviart. te erre azt mondanad hogy "mindjart megyek csak homokos lettem. sot a fiad is." persze az is lehet hogy teged nem erdeklne es homokos maradnal. felvallalnad.

a lenyeg hogy egy pillanatra sem kell magyaraznod semmit, mikozben ezeket a szavakat hasznalod, mert nyilvanvalova teszi a kontextus, a testbeszeded a hangsuly, stb.

szoval igazam van vagy igazam van? annyiszor van igazam kerem ahanyszor csak akarom. nem? de! na ugye! megint!
A Magyar Hírlap erkölcsi magaslatának tényszerű problémájáról már korábban értekeztünk. Ma ismét nehéz ügyben kellett kormánypárti véleményt nyilvánítani az Orbánt Kossuth reinkarnációjának tartó Széles Gábor lapjának.Nehéz a híreket továbbra is folyamatosan…..
test subject #28 2011.12.29 10:57:55
@anyadmajma: jaaaa, en meg total abban a hitben eltem h azt a rendorseg allitotta fel...
test subject #28 2011.12.29 11:25:22
@malacz69 rezignált: nem mondtam. csak azt, h a kordont nem a gyurcsany kormany allitotta fel, hanem a rendorseg, ami kb olyan jol mukodik mint barmely mas allami szerv. szarul, es azota sem lett jobb, eleg csak a tibeti tuntetokre gondolni, ami mellekszal, de kibaszott nagy szegyen magyarorszagra nezve, foleg egy ilyen multu orszagnak, de ez a magyaroknak ma mar semmit sem jelent. sajnos. koszonhetoen az elmult evek jobboldali nepbutito propagandajanak, aminek az lett az eredmenye, h ha vmi barmilyen szinten is kotheto liberlais ideologiahoz akkor az eleve csak rossz lehet, amit nem szabad sajnalni, illetve minden eszkoz megengedett ellene.
es itt visszaterunk ehhez az ehsegsztrajkolos esethez mert itt tetten erheto ez a mentalitas, emberek egyenesen orulnek, hogy olyanokat rugtak ki akiknek nem tetszett a orban fele hirhamisitas.
test subject #28 2011.12.29 11:59:54
@malacz69 rezignált: hat, navarro akarki es tarsai nem az en kutyam kolke ennyit elarulhatok. meg csak balos sem vagyok. azt sem ertem miert retusalt a kis fasz es utana miert probalja hitelesen adni a martirt. elotte kellett volna, de akkor viszont nem hisz neki senki, szoval nehez ugy ez.
na de ki mondta hogy hagyni kene ha torvenyt sert? azert rugtak ki mert torvenyt sertett? azt hittem azert, hogy torvenysertes legyen belole.
nem mas ez mint hatalmi arrogancia, a 2/3adtol megreszegult parasztok amokfutasa. mert azert nagy teljesitmeny kell ahhoz, hogy a gyurcsany korszakot demokratikusnak lattassak magukhoz kepest, kiegyensulyozott mediaval...
Manapság divatba jött, hogy cikkeket vagy blogbejegyzéseket Facebookon keresztül is lehet kommentelni, és ez bizony időnként furcsa helyzeteket szül.Nemrég egyik "nagy blogunk" posztja alatti Facebook kommentek között találtam egy olyan kommentet, melyben a hozzászóló…..
1. Nehezen vitatható, hogy helyes döntés volt a mostani kormány részéről az államadósság csökkentésére irányuló politikai szándékot - valamilyen formában - alkotmányos szinten megfogalmazni. 2. Vitatható, hogy helyes döntés volt-e a mostani kormány részéről az…..
test subject #28 2011.12.05 17:19:01
Az állítás meredek, de egy tucat kérdés és öt szempont vizsgálata alapján a Newsweek ezt állítja. 165 országban kutattak. Izlandi nőnek lenni a legjobb, csádinak a legrosszabb. Magyarországnál 111 jobb hely van a nőknek!  Öt szempont köré csoportosították az adatokat,…..
w A Nemzeti Ügyek Bolygója 2011.08.10 05:30:00
A következő bolygón a Nemzeti Ügyek Kormánya lakott. - Lám, lám! Meglátogat egy csodálóm! – kiabálta messziről a Nemzeti Ügyek Kormánya. Ahogy a kis herceg közelebb vitorlázott, már azt kurjongatta: Hohó, itt egy alattvaló! A kis herceg óvatosan leszállt. Körülnézett,…..
test subject #28 2011.08.13 18:53:08
@a szív fészkei:

ezt nem hiszem el, te mindent komolyan veszel? elmentek nalad fejben otthonrol, vagy mi van?

Arpi bacsi, lelepsz az orszagbol? Nem csodalom, inkabb azt furcsallom ha vki megtehetne de nem teszi.
São Paulo egyik szofisztikáltabb, kertvárosi kerületében, egészséges távolságra a belváros burjánzó felhőkarcolóinak monolitjaitól építette fel saját álomkunyhóját a venezuelai származású építész/designer Pedro Useche. A környék természetes vegetációja tálcán…..
test subject #28 2011.07.21 13:39:07
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
test subject #28 2011.07.12 16:26:10
@szorokin: miert kertek ilyen hulyesegeket? valahogy el kell adni a hirdetesi feluletet ezen a nevetsegesen gyengen osszerakott blog.hu-n.

hogy venne ki magat hogy az egyik fomunkatars a wordpressre koltozott? :DDD
w Éljen és virágozzék 2011.06.27 06:30:00
Ven Csia-pao igazán elégedetten távozhatott Magyarországról. Tárgyalásai sikerrel jártak, és legalább annyira otthon érezhette magát, mint Csao Ce-jang 1987-ben. Igaz, hogy Magyarország azóta demokratikus ország lett, de megkíméltük Vent attól, hogy ezzel szembesülnie kelljen.…..
test subject #28 2011.07.01 11:24:08