Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marek Zoli

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marekzoli Mindennapi háborúk 2016.03.30 09:36:08
Kézzelfoghatatlan háborúk, nap mint nap. Közelebb hozzád, vagy hozzám, mint gondolnánk. Megannyi csatát kellett megnyernünk és talán ugyanennyit elveszítenünk, hogy megtaláljuk magunkat a másikban, hogy a végén rájöjjünk kik is vagyunk valójában. És hogy ki nélkül nem tudunk, vagy nem szeretnénk…..
Marekzoli Engedd el a múltat... 2016.01.05 10:19:45
  Mindenkinek van múltja, ami lehet jó és lehet rossz, de abban egyetértünk, hogy hatással van a jövőnkre. A kérdés már csak az, hogy mit kezdünk vele... Na de kezdjük ott, hogy nem indult el tegnap az új céges autóm, így ma volt a második reggelem, hogy gyalog voltam, de…..
Marekzoli Te csak menj tovább... 2015.12.11 09:22:15
Te csak mész az úton ezen a szürke, ködös, hideg reggelen is. Ki tudja rajtad kívül úgy igazán, hogy honnan jöttél és hová tartasz? Nem számít, csak az, hogy TE tudd, hogy jó irányba haladsz. Sokszor voltál egyedül, sokszor voltak körülötted, de igazából nem Veled. Nem…..
Marekzoli Csak egy nap... 2015.10.27 10:24:57
Nem kell velük foglalkoznod! - vágtam közbe, ezzel megszakítva 5 perce tartó szóáradatát. Csak a szokásos történetet hallottam, mint megannyiszor az utóbbi időben. Esetleg a szereplők, a helyszínek és néhány, a történet szempontjából teljesen lényegtelen dologban volt más ez…..
Marekzoli Te világod. 2015.09.02 16:30:04
Várj meg, segíts kérlek! - fogta meg ma reggel a kezem, miközben sétáltam a kávémmal a kezemben. Minden olyan nehéz, semmi sem sikerül és amikor reggel felébredek, már az egészhez nincs kedvem.- öntötte rám a negatív életérzéseket, mintha csak egy dézsából zúdította volna…..
Csak csendben sétáltunk ma délelött egymás mellett a tengerparton. Némán, hiszen szavak nélkül tudom, hogy mire gondolsz és melyik mondatomra mi lenne a válaszod. Mert mindenki tart valamerre, ahogy mi is már évek óta. Szóval csak sétáltunk egymás mellett, mert már nagyon régen…..
Marekzoli A boldogság nyomában. 2015.08.09 11:03:58
Sok mindenben lehetsz jó, de ebben nem, így a helyedben nem erőltetném - mondta az apa a fiának. Oké.- válaszolta a fiú és abbahagyta a kosárra dobást. Ne higgy annak, aki azt mondja nem vagy rá képes! - folytatta az apa. Még nekem se hidd el, mert ha van egy álmod, ne mondj le…..
Nincsenek véletlenek.- gondoltam ma délután a dugóban ülve, a kedvenc közösségi csatornánk hírfolyamát pörgetve. Régóta gondolkoztam arról, hogy leírjam e, hogy számomra mi is a szerelem,…..
    A legnagyobb kockázat, hogy nem vállalunk kockázatot...Egy olyan világban, ami ilyen gyorsan változik, az egyetlen olyan stratégia, ami garantáltan bukáshoz vezet az az, ha nem vállalunk kockázatokat. - Mark Zuckerberg -      "Légy őrült és ne kérj túl sok…..
Marekzoli Neked mi a bizalom? 2015.08.02 16:09:28
Kérdezte Tőlem, miután véget ért egy rendezvény, ahol voltunk. Amikor el tudom engedni magam elötte és nélküle is. - válaszoltam mindenféle tétovázás nélkül. Először nem igazán értette, ezért így folytattam: Tudod a bizalom olyan, mint amikor állsz a tengerparton, vagy a…..
Mi jár a fejedben? - kérdezte a lány. A feledés, és bár tudom, hogy gyerekes meg minden, de mindig is hős akartam lenni, véghezvinni valami nagy dolgot, amit aztán az újságok megírnak.. meg kiemelkedőnek kellett volna lennem. - válaszolta a fiú. Hiszen az vagy! - mondta a lány. De…..
Marekzoli Kérdezd meg tőle! 2015.07.17 09:43:02
Miért hiányzik ennyire, ha én már nem is érdeklem Őt? - állított meg ma reggel az utcán egy gyönyörű "idegen" nő, aki mint később kiderült, olvasta az összes írásom és ma jött el a pillanat, hogy nekem szegezze a világ összes pasijának szánt kérdését. Pedig annyira…..
Marekzoli Meg tudod csinálni! 2015.07.16 11:01:43
Nem, dehogyis tüntem el. Csak egy kicsit egyedül szerettem volna lenni, átgondolni az életemet és eltervezni a következő lépéseimet. - mondtam neki, miután felhívott, hogy hiányolja a blogjaimat. Tudod, az utóbbi időben nagyon sokan írtak nekem, hogy nincsenek megelégedve az…..
Marekzoli Lehet még nem késő... 2015.07.03 14:46:26
Csak tartsd a tenyeredben, ahogy az utolsó korty vizet tartanád. - írtam Nektek legutóbb... Ne nyomd össze, ne fojtsd meg, mert akkor kifolyik a kezeid közül. Ha Neked szánták, akkor Rádtalál, Melletted marad vagy úgyis visszajön. Ne eröltesd, hiszen akkor csak ideig óráig fog…..
Marekzoli Hinni Magadban. 2015.06.27 10:34:26
Nincsenek véletlenek. Megírtam a mai posztomat, átolvastam, elkészültem, már csak a mentés gomb megnyomása volt a feladat és rányomtam a bezárás gombra. Még jó, hogy ez a poszt a motivációról szól.    Valahogy így szólt az el nem mentett történetem:   Nekem semmi sem…..
Marekzoli Reggeli szösszenet. 2015.06.25 08:53:08
Ma reggel egy lány megkérdezte tőlem a sorban, miközben vártam a szokásos kávémat, hogy miért blogolok.   A válaszom nagyon egyszerű volt:   "Néha pedig csak segítenünk kell másoknak megmutatni, hogy már régen megtalálták a boldogságot."    Legyen szép napotok és ma…..
Marekzoli Elment. 2015.06.24 18:40:35
Elment. - szakította meg tegnap este a csendet a teraszomon, pedig még a bort sem bontottam ki. Csak úgy ömlött belőle a fájdalom, a keserűség, miközben szépen lassan tekertem be a dugúhúzót a parafába. Elmondta, hogy mennyit veszekedtek az utóbbi időben, hogy egyre többet voltak…..
Marekzoli Bizalom. 2015.06.22 14:55:29
Hogy érted azt, hogy nem bízol benne? - kérdeztem tőle a mai ebédnél. Eljár a barátaival, nagyon sokat dolgozik mostanában és szombaton is külön aludtunk. - válaszolta. Láttam már a szemén, hogy arra vár, hogy megerősítsem a gondolatát, de ehelyett megfordítottam a…..
Marekzoli Mindened megvan? 2015.06.17 10:55:25
"Nem értelek! " - mondtam neki ma reggel, miután összefutottunk és elmondta 2 percben, hogy mennyi problémája van az életben, nem szereti a munkáját, állandó rohanás az élete, az edzések alatt is rezeg a mobilja a zsebében, ráadásul így 30 és 40 között már egy két ránca is…..
Lehet, hogy most egyedül vagy, de csak azért, mert Ő is.    Hogyhogy nem érted? Azért találkoztunk és voltunk együtt eddig másokkal, hogy tanuljunk belőlük. Hiszen ha ott lesz az igazi, azt tényleg tudni és érezni fogjátok. Hogy honnan tudom? Mert én is már hittem azt, hogy…..
Marekzoli Fejlődés. 2015.06.12 15:19:51
“Egyetlen valódi hibát követhetünk el az életben, ha nem fejlődünk azoktól a dolgoktól, amiken keresztül megyünk..."  George Bernard Shaw.   Sokszor érezzük azt, hogy minden olyan nehéz és az egész világ összeesküdött ellenünk. Alig várjuk, hogy végre vége legyen a…..
Marekzoli Elengedés. 2015.06.12 12:23:21
Engedd el. Most van itt az ideje. Már nem a javadat szolgálja. Értem én, hogy szereted, de Ő már nem szeret Téged. Ha szívedre teszed a kezed, csak a gondolatát szereted. Hogy ott volt, amikor szükséged volt rá, hogy szeretett, amikor más nem, hogy hozzábújhattál, amikor magányos…..
Nem minden napunk vidám, nem minden napunk egyszerű, így a hét elejére gondoltam, hogy leírok nektek 7 olyan egyszerű pontot, amit a boldog emberek gyakrabban csinálnak:1. Kockázatot vállalunk, avagy nem várunk arra, hogy majd magától az ölünkbe hullik a boldogság vagy a siker, hanem…..
Marekzoli Mert megérdemled. 2015.06.12 12:21:19
Állj meg és figyelj rám egy percre. Igen, Te!! Hová rohansz? Nem az lenne a cél, hogy élvezd és átéld az utazást? Hogyhogy miért? Azért, mert megérdemled és neked is csak egy életed van. Én megértem, hogy ezer meg egy dolgod van, de elfelejted a lényeget. A lényeg Te magad…..
Marekzoli Legyél hű magadhoz. 2015.06.12 11:55:20
Legyél hű magadhoz. Éld meg a pillanatot. Akkor is ha fáj. Engedd meg magadnak, hogy sérülj. Legyél bizakodó. Ebben a pillanatban elérkeztél egy fordulóponthoz. Legyél őszinte. Leginkább magadhoz. Engedd el. Itt a változás ideje. Ez csak egy fázis, egy érzés, amit nem kell…..