Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Callie-comment

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
Callie-comment 2012.10.07 12:52:00
@AnnaKarenina:

Tény, hogy magyar szolgáltatói kártyával/előfizetéssel lehet csak szavazni. Attól, hogy te ezt "buta hazugságnak" nevezed, még tény marad.

Próbáltak a múltkor is kinti pénzgyűjtéssel-átküldéssel valamit behozni ezen a hátrányon Baricz esetében - össze is gyűlt kb. 20-30 ezer ft.
Callie-comment 2012.10.07 12:53:32
@Shopping:

ne delirálj arról, hogy én hol élek vagy hol nem. Maradj a műsornál.
Az internetet órák alatt bejárt protest-dal énekesnője, az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Mozgalom arca válaszolt a HírCsárda olvasóinak kérdéseire. Mi a kedvenc pozíciód? (Peti44) Amikor mindenki egyenlő:) Tudom, hogy lehetetlenül hangzik, de tényleg ez a legjobb. Ha…..
„Az X-Faktorban szereplő Mamah Marika is bizonyítja, hogy Bartók Béla néger volt” - állítja Keceli-Murat Árpád hungaro-antropológus. A szakértő szerint így végre belátják a Kodályt eddig lájtos nóta-karaokésnak tituláló liberális Bartók-fan sznobok, hogy a…..
Callie-comment 2011.10.04 20:02:54
A Szkeptikus Klub következő rendezvényén Fejes László nyelvész-újságíró (Nyelv és Tudomány), a Szkeptikus Társaság tagja előadását hallgathatjuk meg. A magyar történelem kevés pontja vált ki annyi vitát, mint éppen a kezdete – legalábbis ha a magyar nyelv származásának a kérdését a magyar nép…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
Arcátlan csalásra készül a keddi BL-elődöntőn José Mourinho. A portugál, miután ostoba módon a párharc első meccsén kiállíttatta magát, ma este nem ülhet ott a Camp Nou kispadján. Sőt, az UEFA szabályainak értelmében semmilyen módon nem is kommunikálhat a kispadon ülő…..
Lázár János cukisággal akarja feldobni Hódmezővásárhely önkormányzati portálját, ősztől hódokat nézhetünk online. A Hódmezővásárhely határában lévő, a Mártélyi-holtághoz közeli többágú csatornarendszerbe 2006-ban a Természetvédelmi Világalap (WWF) telepítette…..
Callie-comment 2011.04.24 18:38:20
A bíróság ítéletével nehéz egyetérteni: Szily és Bede cikke bőven belefér a szólásszabadság keretei közé. Heti szavazásaink. Szokásos hétvégi rovatunkban tegnapi cikkünk (Egymilliós ostorcsapás a felajzott hímvesszőn) szavazásának eredményét mutatjuk be. Pénteken a…..
ProgBlog Maat országa 2011.01.31 19:10:00
Maat: az ókori egyiptomi vallás szerint az igazság és a rend, valamint a törvény megszemélyesítője és istennője. Ő képviseli a teremtéskor felállított világrendet, melynek fenntartása a fáraó feladata. Ne legyenek „demokrata illúzióink”: amit most Egyiptomban…..
hogyvolt VV4 - 4X11 2010.12.25 11:40:00
Na hát remélem, mindenkinek tojt a Jézuska valami olyat, amit már rég szeretett volna (meg minimum egy pizsamát is) és mindenkit úgy szeretnek, ahogyan szeretné, hogy szeressék. Történelmi pillanatokat élhetünk át együtt, először fordul elő, hogy a karácsonyt a Villában töltik…..
Évek óta egyik kereskedelmi csatornának sem sikerült olyan műsort csinálnia, amiről nem csak a Barátok közt-függő zöldséges beszél, hanem az egész ország. Ami nem csak a Story Magazinban téma, de a kocsmákban is felhangosítják a tévét az adás alatt. A Megasztár és az…..
Ezt megkönnyeztem. Hoppácsak, a beküldő nevét kihagytam a posztból, ejnye. Meg6ónak köszönjük a találatot. ..
Varánusz A Király faktor 2010.12.19 08:00:00
Amíg a két vetélkedő egy időben zajlott nem néztem X faktort. Illetve de, videón az elsőt, amin a hallatlan spontaneitással előadott hálelújás magánszámmal jó időre le is írta magát előttem a formátum. Aztán Friderikusz hadjárata után elérkezettnek láttam az időt egy…..
Megdöbbent nevű olvasónk találatából kiderül, hogy ha az RTL már tényleg nem fogja alkalmazni Stohl Andrást, akkor sem kell kétségbe esnie, jósként kiváló karrier vár rá a Pax tévén. Az történt ugyanis, hogy még mielőtt a villába bekerült volna a műanyag alkatrészekből…..
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
  A cigány közösségekkel szemben hatósági eljárások határokat feszegetnek, amelyekre a gondolkodó Európa félelemmel reagál. Egyre több tagországban okoz gondot a cigányság és a többségi társadalom együttélése, amelyre a kormányok nagyon eltérő válaszokat…..
Az alábbiakban Kacsinecz Krisztián posztját olvashatjátok: Samo romantikus ábrázolásaA legelfogadottabb nézet szerint a szlávok őshazája valahol a Dnyeper és a Visztula folyók között terült el. Innen vándoroltak a különböző szláv törzsek…..
Callie-comment 2010.08.26 01:04:50
Az sumér áfium ellen való orvosság   A nyelvrokonságról. Az török, sumer és egyéb áfium ellen való orvosság A mindennapokban egyre inkább elterjedő alternatív nézetek úgy tűnik, átlépték a…..
Salvador Allende Gossens (jobbra) és Augusto Pinochet Ugarte (balra), a XX. század második felének két leginkább meghatározó chilei politikusa.A bevezetésben abbamaradt történetünket ott hagytuk abba chilei részről, hogy kialakult az elnöki köztársaság a 30-as évek végére, és a…..
Callie-comment 2010.08.01 01:11:41
@lécci:
Elfelejtetted megemlíteni a heteroszkedasztikus autokorrelációt. Igy nem is tudom, magyarázgassam-e, hogy a manipuláció eminens esete az, amikor rágalmat kész tényként állít a szerző, viszont nagy jelentőségű életrajzi tényeket meg sem említ egy történelmi személy bemutatásánál.
Callie-comment 2010.08.02 20:18:13
@hami:
Az írásod azt sugallja, mintha Allende valamiféle "idegenszívű" szovjet ügynök lett volna, aki külföldi érdekek miatt rossz útra igyekezett vinni Chilét. Ezért az eltávolítása szükséges és hasznos volt, ha a módjában voltak is túlzások. Nem?
Pedig évtizedek óta az egyik legtekintélyesebb hazai politikus volt, akit még a puccs előtt pár nappal is nagyon sokan tevőlegesen támogattak.

Ezért írtam a kommentet.
Különben a blognak erényei is vannak, informatív, érdekes témaválasztás - kár ilyen manipulációkkal rontani.
Callie-comment 2010.08.05 08:48:23
@hami:
Egyrészt tévedsz, másrészt sajnálattal látom, hogy a kritikus véleményt megfogalmazót "kommunistaszimpatizánsnak" minősíted.
Igazságszimpatizáns vagyok, basszus.

Erről ennyit.
Történelem mindenkinek Davout 2008.07.09 08:50:00
A következetes. Az járja róla, nem győzték le sosem, ill. nem vett részt vesztes csatában.(A végére meglátjuk)Szigorú következetessége miatt előljárói, társai, majd beosztottai által is erősen respektált, fegyelmezett katona, később…..
Callie-comment 2010.08.02 11:02:41