Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lattimer

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Megbolondult Gyurcsány? 2016.11.08 07:07:00
Sok ballib hívő mostanában nagyon meg van lepődve, hogy éppen Gyurcsány az, aki manapság lehetetlenné teszi a ballib összefogást Orbán ellen a 2018-as választásokra. Pont most, amikor már a Jobbik-ballib koalíció se számít szentségtörő ötletnek a ballib táborban. Persze…..
Múlt heti hír: megverték egy budapesti parkolóházban a 888.hu tulaját. Elemezzük az esetet gyorsan európai, haladó, liberális szempontból! Mert ez az egyetlen szempont! Minden más szempont klerikálmaradiantiszemitadiktátorság. Tehát kezdjük is el a független, civil elemzést! A…..
Lattimer 2016.09.29 08:08:05
@Húsleves: Így van. 4-5 éve még 800 embert tudtak utcára vinni, most meg már legfeljebb 800 lájkra futja nekik.
Ma reggel megjelent egy interjú a hvg.hu-n Szigetvári Viktorral, az Együtt elnökével. Szerintem sok fontos dolog elhangzik benne, érdemes elolvasni, de nem ezért kap külön posztot, hanem azért, mert ennek az interjúnak gyorsan utóélete lett. Szóba került ugyanis többek között a DK-val való viszony…..
Lattimer 2016.07.20 10:02:58
@Fedor: Pont ellenkezőleg. A libetalizmus mindig is ilyen volt, csak eddig az ellennel szemben, ezért nem tűnt fel az egyszeri libsinek. Most, hogy rajtuk csattant az ostor, máris nem tetszik nekik ez a módi.
bircahang Van-e ballib? 2016.07.18 07:07:00
Sokszor kapom a kérdést: mi az a balliba? Bár már írtam erről, íme egy új összefoglaló, kis nemzetközi kitekintéssel. A politikai nézeteket alapvetően 2 tengelyen lehet megállapítani: gazdasági és ideológiai. Az előbbi lehet bal és jobb, az utóbbi lehet konzervatív és…..
Lattimer 2016.07.18 17:27:37
@Mr. Hyde: Tulajdonképpen mit akarsz mondani? Először leírod, hogy a konzervativizmus és a liberalizmus között csak látszólagos az ellentét, majd azt, hogy feloldhatatlan az ellentmondás a kettő között. Ez utóbbiban igazad is van, de akkor az ellentét nem látszólagos, hanem valós.
Esterházy Péter csütörtöki halála nem volt váratlan, de ezzel együtt megrázta a magyar közéletet. Az irodalmi és kulturális élet elbúcsúzott tőle, részvétet nyilvánított a politika is: Gyurcsánytól az MSZP-én és Tarlóson át Áderig. Csak Orbán Viktor nem...
Érdekesek a liberálisok nézetei a demokráciáról. A szavazás csak addig számít, míg azon "helyes" eredmény születik. Ha nem, akkor baj van. Aki "rosszul" szavaz, az 50-es IQ-jú ostoba paraszt, s a legjobb lenne elvenni tőle a szavazati jogot. Esetleg minden szavazójelölt járuljon…..
„Hit és kétkedés arányait meglelni, kötöttségben a szabadságot, lázadásban a rendet, szabadságban a hitet, azt, amire szabadok volnánk - - - - gondolhattam volna az elején, hogy nem tudom befejezni (a mondatot). Vagy nincs ilyen arány, kushadás vagy hőbörgés csak? Idő nincs, az a baj. Minden…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Azt hiszem most érkezett el a pillanat,amikor kiadom magamból az évek során felgyülemlett keserűséget.És ami kiverte a biztosítékot?Íme:   Történt ugyanis,hogy elkezdtem…..
Lattimer 2016.07.14 08:12:41
@Jankove: Na, erről van szó!
Apám mindig azt mondta, hogy mire felnövök, szabadabb és igazságosabb világban fogok élni, és a diktatúra, amelynek gyermekként csak az árnyéka vetült rám, engem már nem fog nyomasztani. Nemrég a szemére vetettem, hogy ez az Európa egyáltalán nem olyan világ, mint amilyennek képzeltem az alapján,…..
Foci Eb ide, Brexit oda, szomszédunkban, Ukrajnában tovább folyik a háború. Május végén kiújultak a harcok Donyeck környékén, több tucat katona halt meg az utóbbi napokban. A kelet-ukrajnai háborúban eddig nyolc kárpátaljai magyar katona vesztette életét. A Donyeck közelében állomásozó 128-as…..
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
  Tévedésben vannak azok, akik szerint a demokrácia azt jelenti, hogy pár évenként a szavazólapon egy x-et húzunk az egyik rubrikába, akár választásokról, akár népszavazásról van szó. Ha ez így lenne, akkor Azerbajdzsán vagy Oroszország ugyanolyan demokratikus ország lenne mint Németország vagy…..
Csütörtökön eldőlt, a britek kilépnek az Európai Unióból, így valóra vált az EU rémálma, hiszen a brit szavazók szoros eredménnyel, de leszavazták az uniós tagságot. A referendum máris súlyos következményekkel járt, David Cameron brit miniszterelnök péntek reggel bejelentette lemondását,…..
Valamit valamiért. Ha az angolok így döntöttek, akkor menniük kell. Ami történt legyen figyelmeztetés Európa hazardőreinek, populistáinak és nemzetvesztőinek. Elsősorban Orbán Viktornak. Idevezet a hitványságuk: erősödő orosz befolyás, területi igények, zuhanő tőzsdei és valutaárfolyamok. Nem a…..
Lattimer 2016.06.25 17:08:49
Kőkemény ballib mítosz, hogy a kitántorgók az ő híveik. A szavazatok azonban ezt számokkal cáfolják. Normál parlamenti szavazás esetében nem tudható, hogy hogyan szavaztak a külképviseleteken szavazók, ugyanis a szavazatokat nem számolják meg helyben, azokat…..
bircahang Civil-e? 2016.06.20 07:07:00
Civil csak az lehet, aki független. Vigyázat: a függetlenség nem jelent semlegességet. Sőt az igazi civil nem semleges, hanem erősen részrehajló, hiszen kiáll valami mellett. Ez nem gond. A gond csak az, ha valakinek a léte attól függ, amit támogat. Ha ez a helyzet, az az ember nem…..
Lattimer 2016.06.20 13:28:18
@Sexual Harassment Panda: Pedig a munka szabaddá tesz - mondták egykor. Csak ez a mondat valamiért sokként hat a mi kedvenc civiljeinkre...
Rendkívül amerikai választ kínál a Pink Pistols nevű szervezet az orlandói terrorcselekményhez hasonló események megakadályozására: céljuk az LGBT-közösség felfegyverezése. Az Egyesült Államokban csak idén eddig 133, legalább négy halálos áldozatot követelő lövöldözés történt – a közvélemény…..
A szlovákok a statisztikát megnyerték, a meccset nem. Kár érte...
Magic 8 ball Orlando 2016.06.13 15:55:31
Nem egészen 24 órával azután, hogy egy Kevin James Loibl nevű férfi halálosan megsebesítette Christina Grimmie énekesnőt, újabb lövések dördültek Orlando városában. A célpont ezúttal a Pulse Club nevű melegbár volt, a támadó pedig Omar Mateen, aki a híresztelésekkkel ellentétben nem volt vallási…..
Lattimer 2016.06.14 15:41:38
@Medgar: Már miért ne lenne?
Combosodik a DK, a Jobbik metamorfózison megy át, az MSZP-t belső viták emésztik, az LMP elveszítette vezetőjét. Röviden így jellemezhetnénk a fontosabb ellenzéki erők helyzetét szűk két évvel a következő parlamenti választások előtt. Gyurcsány Ferenc pártja a jelenlegi folyamatok tükrében a legfőbb…..
Lattimer 2016.06.12 21:08:31
Öveket becsatolni! Kezdődik a foci Eb! Én amúgy még mindig azt emésztgetem vigyorogva, hogy ott vagyunk. Harminc év után azt is élvezni fogom, ha úgy lezakózunk, mint anno Mexikóban. Tőlem károghatnak az ellendrukkerek: kedden zászló kiterítve a nappaliban, himnusz énekelve, és minden perc…..
Lattimer 2016.06.12 15:22:48
Gyász: Rich Piana meghalt Aki egy kicsit is otthon van a testépítés és fitness világban, az minimum hallott már Rich Piana nevéről. „Bármi áron, bármibe is kerül.” Ez az ő mottója. Következésképp az életét tette fel erre a sportra és bizony nem is félti azt, amikor szteroidokkal és növekedési…..
Mélységes mély a múltnak kútja, különösen itt, a magyar földön, ahol a 20. századi történelmünk legsötétebb zugai tárulnak fel rendre a legváratlanabb helyzetekben. A legendás úszóedző, Kiss László nagy nyilvánosság elé került ügye, az eredeti történettel, a vádakkal,…..
Gyakori ballib érv, hogy a Fidesz többségének az oka a Fidesz által kialakított választási rendszer. Ez alapból hamis érv a 2010-es választásokkal kapcsolatban. Magyarországon az országgyűlési választások 1990-2010 között az 1989-es kerekasztal-tárgyalásokon kialakított…..
bircahang A kommentelés vége 2016.03.25 06:06:00
Március 25. az Örömhír ünnepe, ezen a napon tudta meg Szűz Mária egy angyaltól, hogy terhes lesz Jézus Krisztussal. Ez a nap számvetésre is okot ad. Nagyon régi internetes szereplő vagyok. Már a világháló megjelenése előtt is neteztem, ezt kevesen mondhatják el magukról. S…..