Regisztráció Blogot indítok
Adatok
weaver

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Orbán Viktor nyilatkozata 2010-ben:"A kormány mást sem tud, csak adókat emelni! Mást sem csinál nyolc éve, csak az emberekkel fizetteti meg a hazugsága árát! Elég volt! Mi megmutatjuk: lehet ezt másképp csinálni. Nem kérünk mást, csak minél nagyobb felhatalmazást!…..
Dél-Afrikában kardinális kérdés volt, hogy hordhatnak-e magukkal a zuluk lándzsát a tömegközlekedésben. Budapest zului a jelek szerint a korisok: bérlettel amúgy rendelkező Naiv Ügyfelünket állítása szerint testileg inzultálta két ellenőr, amiért a hátizsákjára kötve vitte…..
weaver 2008.02.20 14:32:28
Azt gondolom egyik vagy másik fél minősítése nélkül is lehetne elemezni a helyzetet kedves hozzászólok. Ellenőrök viselkedésének felmentését valaki komolyan gondolja? Képzeld el, hogy betelefonálsz a gázszolgáltatódhoz és panaszkodva, ingerült hangvétellel közlöd az ügyintézővel, hogy még mindig nincs rajta a számlán a szociális támogatásod pedig már kaptál határozatot. Válasz: "Most mit idegeskedsz, nem ráér? Majd megkapja. Ennek átfutási ideje van. Mért mondanám meg a nevem? Örülj neki hogy még nem zártuk el a gázt és fizesd be az eddigi számlákat" - gondolom panaszt tennél, a beszélgetést rögzítik, az ügyintézőt kirúgnák. Szomorú, hogy az ellenőrként nagyon sok olyan egyént alkalmaznak akinek az arcán látszik, hogy csak átmenetileg van szabadlábon. Valóban vannak kivételek és én tisztelem azokat akik ezt a "piszkos" munkát becsületesen végzik. Egyébként pedig a kontrollt nyilvánvalóan másképp, máshol is meg lehetne oldani. Gondolok itt arra amikor a Déliben a mozgólépcső tetején az ellenőr megállít és a jegyem felmutatásával nem elégszik meg, hanem a dátumbélyegző aprólékos vizsgálatába kezd (miért nem tud az automaták többsége olvasható számsort nyomtatni és a jegyen mért nincs üres hely ahova a számsor nyomtatva lesz???). Szóval ilyenkor az ellenőr vagy csak pillantásával vagy szóban is megjegyzi: "Hova siet?" - "Vonathoz, bazdmeg??? Ez egy pályaudvar."(és ilyen esetben már én sem tudom megállni kötöszó és esetleg jelző nélkül). Ellenőrzést lehetne az utazás közben is végezni, nem előtte és utána.