Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexdp

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Benevento elleni vereséghez hasonlóan a Juventusnak ismét kapitális hibával sikerült ellenfelét segíteni, ezúttal Dejan Kuluševski volt az elkövető. „Elégedett vagyok a válasszal, amivel a srácok szolgáltak a Benevento elleni vereség után, már ami a tartás részét illeti a dolognak: a srácok…..
Alexdp 2021.04.03 21:22:10
@venember83:
Rendben van , amit írsz. A mélypont nem abban áll, hogy nem leszünk bajnokok(egy igazán szar interrel szemben), hanem kilátástalan a helyzet. Nagyon az. És ez nem.volt jellemző...
Felgyorsultak az események a lehetséges Pjanić-Arthur csere ügyében, s úgy tűnik, hogy az utolsó akadály is elhárult, így a torinóiak bosnyák középpályása az FC Barcelonánál, míg a katalánok brazil játékosa, Arthur Melo a Juventusnál folytatja pályafutását. A Sky Sport Italia és Nicolo Schira kora…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus nagyszerű teljesítménye az Inter elleni Derby d’Italián meggyőzhette a torinói klub vezetőségét arról, hogy megváljon a csapat bosnyák középpályásától, Miralem Pjanićtól. Pjanić korábban a középpálya kihagyhatatlan tagja volt, az utóbbi hetek során…..
Ivan Rakitić az utóbbi időben kevés szerepet kap klubjánál. A Barcelona középpályása ennek kapcsán egy interjúban elmondta, nem elégedett helyzetével. "Mitől érezném jobban magam? Ha játszhatnék!" - nyilatkozta a 31 éves horvát futballista a Movistar+ számára. A válogatott labdarúgó így folytatta:…..
Alexdp 2019.11.13 22:13:25
@Juventino86:
Azt mi indokolja, hogy Khedira és Matu maradjon?
Dzsizöszz...
Az európai babérokról álmodozó Juventus ma este főpróbát tarthat a Bajnokok Ligája idei döntőjének helyszínén, a Wanda Metropolitanóban, ahol az az Atlético Madrid lesz a házigazda, amely a zebramezesekhez hasonlóan, az elmúlt évek során két alkalommal is fináléig jutott, s…..
Alexdp 2019.02.20 22:45:20
Alexdp 2019.02.20 22:54:27
@Apuleius:
De azért sokszor, sokan mondták már, hogy a kp harmatos.
Én is ezt gondolom.
Nincs ott igazi klasszisunk, és bocs de Pjanic sem az. Benta lehet...
De most...
A nyár egyik szomorú fejleménye volt, hogy a Juventus saját nevelésű középpályása, Claudio Marchiso érzékeny búcsút vett  a klubtól, s az orosz Zenit Szentpétervár szolgálatába lépett. "Nem sajnálkozunk." - mondta fia távozásáról Stefano Marchisio a Tuttosport…..
Az utóbbi időben gyakorlatilag mindenki arról beszélt, hogy a Juventus a idei Bajnokok Ligája egyik nagy-nagy esélyese, most Massimiliano Allegri is kifejtette erről a véleményét, mindemellett Paul Pogbáról is ejtett néhány szót.  A Juventus vezérkara, játékosai és szurkolói egyaránt ki vannak…..
A Juve a nyár talán legnagyobb és megleglepőbb húzását hajtotta végre Cristiano Ronaldo megszerzésével a Real Madridtól, a portugál futballista érkezésének pedig rendkívül örült az elmúlt szezon második felében húzóemberré vált Douglas Costa. „Szerintem a Juventus tisztában van azzal, hogyan lehet…..
Daniele Rugani ügynöke elmondta, hogy a Juventus mindenféle ajánlatot elutasított a fiatal védőjátékos tekintetében, és nem eladónak tekinti őt a klub. Daniele Rugani kapcsán folyamatosan felmerült a távozás lehetősége, és a pletykák szerint Maurizio Sarri szívesen vitte volna…..
Alexdp 2018.08.10 03:21:08
@GGábr81:

Lehet, hogy nem új ötlet, de Khedira pont az a játékos, aki miatt szerintem, a Juve imádóknak gyűjtést kellene szervezni!
Amint megvan a következő két évi fizujára való, megkérni hogy akkor dupla pénzért , mostmár, üjjön le a padra. Maximum...
Az eleinte kétséggel fogadott Massimiliano Allegri mostanra a klub történetének egyik legeredményesebb edzőjévé vált, s így nem meglepő, hogy a Zinédine Zidane lemondásával tréner nélkül maradt Real Madrid kísérletet tett a szakember megszerzésére. "Nemet mondtam a Real Madridnak, mert elköteleztem…..
A Chelsea megszerezheti Gonzalo Higuain játékjogát a Juventustól a következő hetekben, Calciomercato értesülései szerint az angol klub szívesen erősítene az argentin válogatottal, a játékos pedig nem ellenkezik a csatlakozás tekintetében. Fali Ramadani játékosügynök próbál segédkezni az ügylet tető…..
Alexdp 2018.07.13 22:30:17
@Paradigma:
És Zidane-t miért csábítaná?
A Chelsea-nak koncepció kellene, komoly taktikai, mentális felkészültség.
Ezekkel Zizu nem rendelkezik...
Amikor a kezébe adták a Madridot, az komoly roulette volt, ami bejött...
Azért nemár...
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..
Alexdp 2018.07.11 00:56:47
@epaska: jön Messi?
Alexdp 2018.07.11 01:05:27
@Bagg10:
De most tényleg azt gondolod, ez CR Juve iránti akármilyéről szól?
Nagyon okos döntés, részéről marketingben is.
Már tök sokat olvastam mennyire jó és hasznos ez nekünk meg a SerieA nak, de arról keveset, hogy ez neki is pont akkora haszon, minden téren.
Nyer plusz sokmillió rajongót, piacot, médiát.
Másfélszeres fizut mint eddig...
Mellesleg, én is örülök, és egyet értek a dolog hasznosságát illetően.
De ez nem arról szólt, hogy ő márpedig itt akar játszani.
Alexdp 2018.07.11 01:07:52
@Bagg10:
De most tényleg azt gondolod, ez CR Juve iránti akármilyéről szól?
Nagyon okos döntés, részéről marketingben is.
Már tök sokat olvastam mennyire jó és hasznos ez nekünk meg a SerieA nak, de arról keveset, hogy ez neki is pont akkora haszon, minden téren.
Nyer plusz sokmillió rajongót, piacot, médiát.
Olaszországban azért páváskodni is lehet(szereplés, divat, giccs ). Azt meg szereti...
Másfélszeres fizut mint eddig...
Mellesleg, én is örülök, és egyet értek a dolog hasznosságát illetően.
De ez nem arról szólt, hogy ő márpedig itt akar játszani.
A Sky Sport Italia munkatársa, Gianluca Di Marzio is megerősítette, Cristiano Ronaldo készen áll, hogy egyértelművé tegye a Real Madrid számára, hogy a Juventusnál tervezi a jövőt, s a torinói klub 100 millió körüli összeget fizethet a portugál klasszisért. A Marca este arról számolt be, hogy a…..
Alexdp 2018.07.05 08:21:17
Emre Can élete egyik legfontosabb napjaként beszélt a Juventushoz igazolás napjáról, majd elmondta, mennyire meglepő számára a klub óriási kiterjedése. A német válogatott szerződése lejárt a nyáron a Liverpoolnál, így átigazolási díj nélkül érkezett a Juventushoz, a mai napon pedig az orvosi…..
Több olasz forrás arról számolt be, hogy a Juventus kész eladni Gonzalo Higuaín játékjogát 55-60 millió euróért, miután az edző már nem tekint rá nélkülözhetetlen játékosként. A bianconero csapat 2016 nyarán 90 millió eurós kivásárlási ár kifizetésével jutott az argentin csatár játékjogához, miután…..
Alexdp 2018.05.30 19:03:52
@DrinkTeam:
Carrasco nagy fogás lenne!! Kb mint Costa...
Ezért gondolom hogy nem jön
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus legendája, Gigi Buffon nem fejezi még be pályafutását, s egyre közelebb a megállapodás a francia bajnok Paris Saint-Germainnel. A 40 esztendős klasszis szombaton, a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen játszotta utolsó mérkőzését a Juventus mezében,…..
A Juventus számára nagyszerűen alakult az előző forduló, hiszen a zebramezesek előbb emberelőnyben játszva, a sírból hozták vissza a mérkőzést és a három pontot az Inter otthonában, majd az üldöző Napoli másnap súlyos vereséggel távozott Firenzéből, így a két csapat…..
Massimiliano Allegri az Inter felett aratott felettébb izgalmas 3-2-es győzelem után magyarázatot adott a játékosválasztásra, és véleménye szerint az szombati győzelem nagy különbséget jelenthet a scudettóért zajló harcban. „Csodálatos este volt a futball számára, amely során a győzelemre szoruló…..
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
Egyes hírek szerint a Juventus és a Cagliari megegyezett a belga középpályás, Radja Nainggolan árának a tekintetében, így akár az is megtörténhet, hogy Sami Khedira mellett egy másik alapvetően védekező középpályással gazdagodik még a nyáron a Juventus kerete. A…..
Alexdp 2015.06.11 04:10:43
@KINGovHELL:

Hát azzal a részével, hogy "vidal jó volt amíg volt pirlo de a mester nélkül nincs szükség a játékára és ha marad többet árt mint használ." ,-ha ez Pirlo tudásával való összefüggésre is utal- nem értek egyet. azt viszont gondolom , hogy mélységi irányító mellet jobban érvényesül(t), ami nem baj, jácchatunk mi irányítóval, kell egy, aki nem Pirlo.