Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bronco

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ténytár.blog IMF hitel újra? 2011.10.17 09:30:00
Tavaly júliusban a „gazdasági szabadságharc” fennkölt eszméjének megfelelően, Orbán Viktor szó szerint kirúgta az IMF-t hazánkból. Figyelembe véve a magyar gazdaság jelenlegi állapotát, attól tartunk, hogy nem is olyan sokára a miniszterelnök maga kopogtathat a…..
Bronco 2011.10.17 21:19:41
Legyen köztársaság és ne legyen kiadatási egyezménye hazánkkal, ezek az egykori miniszterelnök alapvető elvárásai. A sajóbábonyi egészségnapon hirdetett programot a volt miniszterelnök. „Aszere he-ha…” – jegyezte meg vérpezsdítő beszédében a Las…..
A minap egy áruházlánc óriásplakátja mellett mentem el, amelyen szokás szerint egy hatalmas ár és egy rosszul befotózott termék szerepelt. Ezúttal nem tokaszalonna, tojás, sonka vagy tej figyelt a plakáton, hanem valami egészen szokatlan. Egy Csízió (uhh...) fantázianevű termék,…..
Úgy tűnik, hogy a reklámszavazás beindítása jó ötlet volt, mert nagyon sokan megmozdultatok, és vettétek magatoknak a fáradságot, hogy pöccintsetek egyet a szavazógombon, és sokan közületek még a véleményüket is hajlandóak voltak megosztani a közzel. A leadott szavazaokról…..
Akkor folytatódjon a múlt héten megkezdett reklámszavazás, amelynek során a hazai reklámokat vizsgáljuk meg közelebbről. A kezdeti kissé száraz, és logikailag is hibás Addict Reklámverseny elnevezést ezennel ünnepélyesen a kukába hajítjuk. Mivel ebben a rovatban a reklámokat…..
brief.blog béta Erste: Diploma 2008.04.08 18:57:00
Feltételezett ügyfél: Erste BankFeltételezett brief:Hellósztok! Mit is mondjak, nem akartam elküldeni ezt a brief-et, de van egy kis házon belüli villongás, és ha nem csináljuk meg, Termékfejlesztés Karcsiék megint bemorculnak, aztán az lesz a vége, hogy bemószerolnak a regionális…..
Ahogy nálunk az AXN csatornán, úgy Portugáliában a helyi Fox adón is április elején kezdték vetíteni a Lost 4. szezonját. Akinek volt türelme nem azonnal letorrentezni, és megnézni az új részeket, annak most lesz nagy boldogság, mert folytatódnak a repülőgépszerencsétlenség…..
Miután megszületett egy ígéretes reklámötlet, az ügynökség prezentálja azt az ügyfélnek. Az erre érkező visszajelzések, az egyre csak záporozó gyilkos kommentek és a teljesen félreértelmezett, csupán a felelősségáthárítást szolgáló kutatások után egy újszülött,…..
Emlékszem, amikor Gábor barátom az oviban azt mondta, hogy ha fekete-fehér zsizsegés látszik a képernyőn, igazából nem is adásszünet van, hanem a Hangyák háborúja című filmet vetítik. Ezt én akkor borzasztóan viccesnek találtam, és annyira kellett nevetem, hogy a csendes…..
Bronco 2008.03.11 18:40:24
Tisztelt Técsoport! Azonnal cseréljék le a három hangyát 3 ganajtúróra! Mindegyik begörget maga előtt vmi sz@r szolgáltatást, ahogy illik.
Narrátor: "Büdös parasztok vagyunk, drágák vagyunk, de legalább őszinték."
Én értékelném.
Egy fekete-szürkében tartott, az Index gazdasági rovatába író Magdinak címzett, titokzatos okból angol nyelvű levélből tudtuk meg, hogy lehúzta a rolót Geszti "Farosszéria" Péter csajának, Ditz Editnek az egyik vendéglátós cége, a Tuk-tuk. A linkre kattintva kiderül,…..
Úgy látszik, egy kolumbiai ügynökség elirigyelte a MÁV-Start-tól a zombikat, és megcsinálta a saját élőhalottas kampányát. A társadalmi célú hirdetéseken hamuszürke, foszladozó arcú hullákat látunk teljesen hétköznapi szituációkban, amint a munkahelyükön dolgoznak, vagy…..
Nem hiszem, hogy a közeljövőben akadna olyan komoly cég Magyarországon, amely szívesen keverné bele a politikát hirdetéseibe, olyan meg aztán végképp nem, amely a miniszterelnökkel vagy bármelyik parlamenti párt elnökével viccelődne. Még az Egyesült Államokban is kellett hozzá…..
addict Fény az alagút végén 2008.02.28 09:04:00
Álljunk meg egy kicsit, és érezzük át a pillanat jelentőségét. Végre sikerült választ találni a mindnyájunkat oly régóta foglalkoztató kérdésre, azaz hogy van-e fény az alagút végén. Igaz, nem pontosan erre az alagútra gondoltunk, amikor a világosság után kutattunk. A…..
Feltételezett ügyfél: Suzuki Ász Megbízó feltételezett SMS-e az ügynökséghez: GÁZ VAN GYULA! TUDOM H LEADÁS KB MOST, DE AKCIÓ LEFÚJVA, NEM TOM MI LEGYEN. FOGLALÁS MÁR BUKTA? GÁZ LENNE. D. Ügynökség feltételezett SMS-e a megbízónak: NO PARA! ÁTTÉVE FELTÉTELES MÓDBA. E...
brief.blog béta Puncs: fenékig 2008.02.13 19:06:00
Feltételezett ügyfél: Puncs Feltételezett brief: Szia Gyula! Akkor ahogy beszéltük, kéne egy reklámötlet a Puncshoz. A Puncs egy szórakoztató hetilap, amit olyanoknak szánunk, akiknek a Bors vagy a Blikk túl intellektuális, de azért tudnak olvasni, vagy ismernek valakit, aki feolvas…..