Regisztráció Blogot indítok
Adatok
little honey

5 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most nem az a fő kérdés, hogy szabályos-e. Nem az, mégis használják. Inkább lemértük, mit tud egy hagyományos halogénizzóhoz képest. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Na most végre egy olyan téma következik a blogon, ami még eddig nem volt. Bár nem csak autózásra vonatkoztatható a kérdés, de Pál közlekedési szabálysértésért kapott egy bírságot, most pedig azon gondolkodik, hogy közmunkára váltsa-e. Volt már közületek olyan, aki ezt a…..
little honey 2012.11.22 15:27:36
@zbzbzb: like
Naiv ügyfél még igen jól járt, hogy csak félmillióval került többe az interneten 2,5 millióért hirdetett Mazda, és csak kicsit volt törve az eleje egykoron. Persze utóbbit csak azután derítette ki, hogy megvette, de ez legyen a legdurvább lehúzás, ami valaha…..
little honey 2012.10.12 14:41:22
@Chapell: nem kell szerelőnek lenni, csak kell egy szemléletmód, és máris nem vernek át.
little honey 2012.10.15 16:28:13
@nezavarjmasokat:
Aki(?) új autót vesz számítson arra, hogy az ablakon lapátolja ki a pénzt:
- a pénze 10 százalékát abban a percben bukta el, amikor kigurult a szalonból
- a további 3 évben meg 50% ugrik

És az újautó kereskedők sem szentek, ott is van bőven átverés. Hallani szállítási sérült, újrafényezett elemekről, meg fél évet pihent autókról, meg 2-3 hónapig ingyen használt pénzről. Persze pár millió Ft nem nagy pénz:).

Kár ezen rugózni, drága, sok a pro és kontra érv is:)
Mónika újabb érdekes információkkal szolgál a fél éve megismert talányos belépőjű Dinoszaurusz Liveactnek. Ők ugyanis befizettek 60 perc hardcore akcióra, amiből azonban 20 perc hüllőkkel fotózkodással telt el. Dunaföldváron a mai napon megtartott hüllőshow (vagy inkább…..
Azt már tudjuk, hogy Írországban a Tescóban súlyosabb a helyzet, mint nálunk. Most az is kiderül, hogy ha a tévészerelő alvállalkozónak nincs elég hosszú létrája, akkor a tévét sem kötik be. Rew az arrafelé még mindig menő Skyra fizetett volna be, hogy az már olimpiát HD-ben…..
Laci elkövette azt a végzetes hibát, hogy 2,2 millió forint értékben előre fizetett építőanyagokért. Eleinte szállingóztak a teherautók, aztán elmaradtak, végül a céget is felszámolták. Meglepő módon nem a válság csapott be, azóta új helyen új Tüzéppel próbálkozik a…..
little honey 2012.05.31 13:44:12
@SvenH.: Ebből nagyon jól látszik a helyzet: valaki nem tud vigyázni magára, aztán elvárja, hogy az állam oldja meg a sz*rt, amit ő okozott.
Az ilyen vállalkozónak nem azért kéne éhen pusztulnia, mert börtönbe kerül, hanem mert senki nem ad neki pénzt!!!!
Nem is olyan régen még arról volt poszt, hogy az autósok nem használják a csepel-szigeti gerincutat. Már akkor is gondoltam, nem sokáig marad ez így, az autósok megszokják, aztán előbb-utóbb megjelennek itt is a hülyék. Heti rendszerességgel járok erre, és már többször láttam…..
little honey 2012.04.25 13:30:22
@dr. Bubó:

Remélem egyszer egy szembe jövő kamion ad Neked leckét arról, milyen rugalmas kell lenned. Gondolom után majd itt fogsz sírni.
Van, ahol sosem nézik meg a kéményeket, csak beszedik a védelmi pénzt. Veri a kaput, kiabál, dobálja a kutyát, hogy ugasson (csengő minálunk ugyanis nincsen, mert egyrészt azt szeretem beengedni, akit magamtól hívok, másrészt időnként úgyis kinézek), szóval zajong. Kimegyek,…..
Igazi jövőbemutató bravúrral egy chatbotot állított munkába az Ikea a honlapján érdeklődők segítségére. A jobb helyeken alkalmazott élő ügyfélszolgálatosoktól tényleg lehet hasznosat kérdezni, míg az amúgy az összes külföldi Ikea-oldalon is megtalálható Anna a…..
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
autózz! Levelek a gázolajról 2012.01.08 22:38:00
Így is nagyon drága már a gázolaj és a benzin is, ezért még bosszantóbb, ha lehúznak; kevesebb és rosszabb minőségű üzemanyagot kapunk. Árpád például így járt, de nem hagyta annyiban, panaszt tett az illetékes kúthálózatnál, leveleit és a kapott válaszokat nekünk is…..
Már bizonyára mindenki kiszámolta, mennyivel fog (a biztosítójának) kevesebbet fizetni jövőre a kötelezőre, hogy aztán majd az állam elvihesse a kedvezményt. Na de hagyjuk a létfontosságú államigazgatási feladatokat másra, az első bejelentkező, Gábor az Allianznál van 3 éve,…..
Tudom, tudom, Péter levele hangulatkeltésre kiválóan alkalmas, de olyan mély részletességgel ír az őt feltartóztató kerékpáros szőrös tomporáról, mint Tolsztoj Ivan Iljics állapotának romlásáról, vétek lenne nem elolvasnotok! Sokáig gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt az…..
autózz! A kamionok és a rendszám 2011.09.27 09:27:00
Jobb címet nem tudtam kitalálni, úgyhogy lehet rám mutogatni. Két egymástól teljesen független témáról írt Nekünk Tibi, aki mellesleg kicsit kopasz, fekete autóval és sötétített üveggel jár mint kiderült. Már előre érzem, hogy ugranak majd a trollok erre, és persze rám is,…..
Loretta egy már-már néphagyománynak számító lehúzást szopott be. A "kéne még X pénz, hogy hazajussak" metódus mára odáig fejlődött, hogy valódinak tűnő bankszámlakivonatot is photoshoppolnak az áldozatnak (hogy vissszautalták a kölcsönt), amin már csak a…..
little honey 2011.09.26 14:28:23
@vape: komoly. Nekem 13 éve nyomták ezt a szöveget. A kamionfagyasztósat. Azóta csinálja... Megérheti.
little honey 2011.09.26 14:30:11
@zanzibear: Amúgy meg aki az államvizsgája előtti napokat utazgatással tölti tanulás helyett, az meg is érdemli hogy megbukjon.

végülis igen.
Dóra fél éve várja, hogy meghibásodott cseresznyefája helyett bármit küldjön cserébe a Bakker:Másfél éve-tavasszal- rendeltem növényeket a Bakkertől, kis kertünk zöldítésére. Az ajándék csáberő egy törpe cseresznyefa volt. 5 év garancia van a növényekre. Az egyiket…..
little honey 2011.09.22 12:52:59
autózz! Vakegerek 2011.09.20 08:03:00
Tiborc rögtön három gyakori problémát is megpendít posztjában, valamennyihez hasonló eset többször szerepelt már itt a blogon is. Levélírónk gyakorlatilag külön rovat beindítását javasolja, mivel ezen három probléma egyaránt az oda nem figyelésre vezethető vissza. Egyesek…..
A győri VPOP sajátos működésébe tekinthetünk bele hazatelepülő ügyfél leveléből. Az 50%-os regadó-kedvezmény szerintük csak érvényes külföldi műszaki vizsgával adható meg, a friss törvény pedig nem átgondolt, ezért nem is érvényes. Hát már Schmitt Pál kézjegye sem…..
little honey 2011.09.06 13:35:46
Tegnap is sikerült egy pofonosztós sztorit kirakni, hát ne szakítsuk meg a sort, jöjjön ma is egy, ahol a szabálytalanságon kívül, kiosztanak egy maflást a biztonság kedvéért. A történet annyiban más, hogy nem férfi a férfival küzd, hanem a gyengébbik(?) nem két képviselője.…..
little honey 2011.07.07 16:06:44
@hawkeye:
pedig van valóságalapja.
néha átülök az 5-ös bmw-mből a feleségem kiskocsijába, és megváltoznak az emberek. eltűnnek a "csakazért is feltartalak az olcsósuzukimmal" tipusúak, és megjelnnek az agresszív mutogató arcok. szerintem sem jó ez így, és nem vagyok büszke rá, de akkor is ez a van.
Belsőség A tekerés vége? 2011.07.05 16:20:00
Ma kipattant hírünk azért nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen mindenfelé ezt kommunikáltuk, szakmai fórumokon egyértelműen állást foglaltunk és hangot is adtunk véleményünknek. Tárgyaltunk politikusokkal, importőrökkel, döngettünk zárt és nyitott kapukat. Úgy…..
Jó ideig a kisebb méretű áruszállítókra is ugyanazok a sebességkorlátozások voltak érvényesek, mint a nagyobb teherautókra. Végre megváltoztatták ezt a szabályt (szerintem helyesen), hiszen sokszor csak egy lefalazott/fóliázott ablak a különbség egy ugyanolyan típusú…..
Gábor ismerőse egy személyre szabott akció keretén belül hosszabb futamidőre variálta hitelét, viszont ezért aláírattak vele egy életbiztosítást is:Az egyik ismerősöm, bement az OTP-be Tatabányára, hogy nem tudja fizetni a hitelét, könnyítést szeretne. Erre azt mondta az…..
Kissé megdöbbenten olvastam Péter levelét, és jelenleg sem tudom hova tenni magamban. Igaz, nem ismerjük pontosan az előzményeket, mégpedig mi válthatta ki a Kia-s fickó reakcióját, de abban talán megegyezhetünk, hogy a dolgoknak nem ez az elintézési módja. A képen sajnos nem sok…..
Bevallom, nem teljesen véletlenül választottam ilyen hatásvadász címet, de el kell, hogy keserítsem azon kedves fröcskölő vérre szomjazó olvasóimat, akik azt várták, hogy egy csúnyán végződött baleset részleteit fogom bemutatni nagy érzékletességgel. A múlt heti Michelin…..