Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szakértő? Az nem volt...

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig nagyon bíztak benne...
Szakértő? Az nem volt... 2016.12.05 14:01:04
Tegnap éjszaka érkezett a hír: Meghalt Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer. Bevallom, egy fél percig azon tűnődtem, ki az a farok, aki már megint ezzel a hülyeséggel eteti a népet. Az öreg halálhírét az elmúlt öt évben négyszer lebegtették be, a legdurvább három éve volt, amikor KÉT teljes napig…..
Két egymást követő napon is tűnődtem a Katinka-jelenségről. A bejegyzéseket húszezren olvasták, két és félszáz komment érkezett hozzájuk. Negyvenben értesültem arról, hogy a világ legjobb úszónője és az edző-férje akár vissza is költözhet az Egyesült Államokba. Voltak, akik szerint azért, mert a…..
Szakértő? Az nem volt... 2016.02.16 12:29:26
@komisz_kölök: Megmondom miért nem jön haza egyenlőre. Mert Magyarországon nem tudna nyugodtan dolgozni, míg Németországban minden körülmény adott, hogy ezt tegye. Tanulni is többet tud, mint akár a válogatott élén. És akkor még nem beszéltünk az itthoni "szakemberekről" és megmondóemberekről, akik mindig tudják a tutit, de a mocsárból még nem sikerült kiemelni a magyar focit.
Valentin-napra nem feltétlenül remekbe szabott filmekre, mesterművekre vágyik az ember - eleve sokan utálják a kommerciális ünnepek csimborasszóját, de akik nem, és barátjukkal/barátnőjükkel a moziba vagy a képernyők elé vetődnek február 14-én, általában beérik azzal, ha feltűnik néhány szívecske,…..
A Magyar Kultúra Napja alkalmából emlékezzünk egy fiatalon kimúlt józsefvárosi Bárka színházra két éves haláltusájának felidézésével. Mit is csinált a Bárka Színház? A Bárkára alapítása, 1996 óta jellemző volt a másképp gondolkodás. Sok színházon kívüli funkciót is tűzött zászlajára például az…..
Szakértő? Az nem volt... 2016.01.22 12:13:01
2015-ben sem maradtunk le az érdekesebbnél érdekesebb filmekről. Együtt örülhettünk a jól sikerült, szórakoztató alkotásokon, és együtt sírhattunk a gyengébb műveken is. Ugyanakkor a nosztalgiázásra is volt lehetőségünk, hiszen jeles évfordulók alkalmából bemutatták a hazai mozik is a régen látott…..
Gyermekkoromban, alsós kisiskolásként utáltam olvasni, nem tetszett, hogy rám tukmáltak olyanokat, ami nem érdekelt. Aztán szép lassan behálózott a könyvek világa, igazából meg sem tudom mondani, mivel kezdődött. Sorban jöttek a fantasyk, aztán még több fantasy, az Alexandra…..
Varánusz Maffiózók a Fideszben 2015.06.26 09:27:54
Azon is szánakozva röhög az ember, mikor a nép egyszerű fideszhitű fiaitól hallja, hogy Viktor a zisten, a magyarok megmentője, a szabadságharcos, csak rossz emberek veszik körül és az összes lopás meg genyóság tőlük származik. Viktor meg nem tudja ezeket, mer'ha tudná, akkor…..
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem a zene kell a napi működéshez. Ébredéshez valami megnyugtató dallam a rádióból, városban barangoláshoz valami a kedvencek közül, sportoláshoz mindenképp felpörgetős számok, elmélyült munkálkodáshoz pedig komolyzenei vagy lágyabb…..
Nagyon nehéz lesz kordában tartani a miniszterelnökséget vezető Lázár Jánost, hiszen csak úgy árad belőle a sértettség. Székesfehérvári kormánybírálatát ugyan építészeknek tálalta, de nyilván tisztában volt azzal, hogy szavai eljutnak a keményen dolgozó kisemberekhez épp…..
Szakértő? Az nem volt... 2015.06.17 09:34:59
@♔batyu♔: Szerintem is kedden, de nem most. Batyu te is melegítsél, hogy el tudj szaladni a lámpavas elől. Mert téged is megtalálnak ám. Előtte azonban gyújts lámpát a fejedben, hátha sikerül neked is elmenekülni a süllyedő hajóról, kis édes pici patkányom.
Képzeljünk el egy lakatlan szigetet, ahová a 90-es évek legtúlértékeltebb zenekarait száműznék kulturális retorzió gyanánt! Lelki szemeinkkel máris látjuk, amint a Bush és az Blur tagjai alkut kötnek, hogy – az éhhalált elkerülendő – titokban megölik és megeszik H.P.…..