Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindenkibekaphassa:) (törölt)

5 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2011.08.26 12:36:16
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: ...tán a meleg miatt. most jövök az aldiból, ott van légkondi. bacccpapucsban voltam, hogy ne izzadjon a lábom.
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2011.08.26 12:37:30
@Nigab: én ingyé kapnék a hűtőmből - ha szeretném a sört. de nem szeretem.
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2011.08.26 12:44:32
@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?: LÉGY a kedvesem.. :)
Hepiendre ébredt tegnap Sándor, ugyanis a DHL megtalálta a raktárban eltűnt, véletlenül Ausztriába küldött fényképezőjét:Örömömre szolgál elmondani hogy meglett az elveszett gyermek, kit Nikonnak hívtak. Ebben vitathatatlan és elévülhetetlen érdeme van a Tékozló Homárnak.…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2011.05.20 10:16:11
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2011.05.20 11:19:42
@toi: háááát, van aki piára, cigire, drogra meg játékgépekre költi a pénzét - én meg ilyesmire.. :)
Naiv ügyfél meglepődött, hogy többet nem mehet nyelvtanárjával délelőtt a Mandragórába, pedig a hely kihasználtságán drasztikusan ront majd a hiányuk:Délelőtt 11órakor érkezem meg a II. kerületeben lévő, Kacsa utcai Mandragóra kávézó és étterembe - ahogyan ez lassan már…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2011.02.11 16:17:42
2?
Gabi dühöng, hogy átverték a Metro áruházban, mert lekaparta a 399 forintos olcsó DVD címkéjét, és kiderült, hogy a cucc eredetileg még olcsóbb volt. Ahogy a nagy-nagynéném mondta, skandallum! Az hiszem, ezt hívják olcsójánoskodásnak, főleg, ha tényleg átcímkéznek blikkes…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2010.11.18 10:07:30
?
Gábor tulajdonképpen olcsón megúszta, csak egy üveg parfüm tűnt el a feladott bőröndjéből, de bármennyire is megszokott, tökéletesen érthető és jogos a felháborodása. Kedves Homár, ha már a Budapest Airport válaszra sem méltat, akkor legalább szolgáljon tanulságul a…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2010.03.18 13:11:04
@kipe: így van, és ezekkel a cégekkel a Bp.Airport, vagy a Malév köt szerződést..

szóval abszolút jó helyre címezte a levelét emberünk.. aki fikázza, előbb olvasson + gondolkodjon...
Nem könnyű a Relay-nek megfelelni, volt már náluk baj a nagy címlettel is, most meg 600 Ft-nyi apró csapta ki a biztosítékot a kedves újságárusoknál. A mai este folyamán történt meg velem, hogy cigarettát szerettem volna vásárolni a Blaha Lujza téri aluljáróban található…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2010.02.26 10:45:48
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.09.22 13:25:45
@Netuddki!: ismerjük egymást..? nem..? akkor hányd le magad és szakadj le rólam.. nem írtam ilyet, hogy CSAK zabálástól leszel kövér, de minek magyarázzak olyannak, aki lehet, hogy olvasni tud, de értelmezni nem...
"az én zsírdisznóm" attól kövér, hogy egész nap zabál és vagy a számítógép, vagy a tv előtt döglik... és én ŐT neveztem el zsírdisznónak, nem téged...
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.09.22 13:27:17
@Koholmány: látom feladod, amikor már nem tudsz mit lépni... én attól tartok, ha személyesen beszélnénk, nagyon alul maradnál.... de maradj csak meg arctalannak :)
...hízott. határozottan zsírosabb lett - és büdösebb...valami iszonyatosan büdös, olcsó dezodort használ, bűzlik a folyosó, ha végiggurul rajta..... undorító egy tehén, kívül-belül.....
A tudomány és a technika vívmányainak köszönhetően mára senkinek nem kell többé monoton háztartásbeli munkával fárasztania magát, megteszi ezt helyettünk a robot. Süt, főz, fűt, takarít, bevásárol, és még a mobil parkolási díjat sem felejti el befizetni. Naiv olvasónk…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.07.22 07:40:46
mindenkibekaphassa:) hihi :) 2009.07.10 13:08:00
zsírdisznón egy eddig általam nem látott blúz van. nem szép, de talán új lehet. mindenesetre jobb, mint az izzadtságtól besárgult, ezer éves kollekció.. :) na, még egy kis fürdés, büdös és olcsó dezodor helyett egy finom parfüm - és máris volt értelme a blogomnak :)))) mert…..
...ez itt az enyém blogom, ami ugye a magánéletem része, tehát a magánügyem... senkinek nincs joga beleszólni, hogy mit írok, miért írok, stb.....senkit nem kényszerítenek fegyverrel, hogy olvassa :P tehát lehet leszakadni rólam annak, akinek nem tetszik! :)..
zsírdisznó megint alakított :)))másik irodába költözünk. kifejezetten kérték, hogy kevés bútormozgatással oldjuk meg. jó. megoldjuk. átsétáltam a leendő irodámba, a millió bútor közül kiválasztottam kettőt - nem voltam elragadtatva tőlük, de az ottlévők közül a…..
J. a banki termékmarketing extrém példájával találkozott. Vett egy autót, fizette a hitel részleteit az MKB Eurolízingnek, míg egy nap fel nem ajánlotta a pénzintézet, hogy vegyen hitelbiztosítás nevű terméket. Hogy miért? Arra célozgattak, hogy akkor nem is kéne olyan szigorúan…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.04.24 13:40:53
@i hate the police: itt most igazából a törvénysértés a lényeg, valamint az eljárás újraindítása is folyamatban van a túl enyhe büntetés miatt..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.04.24 13:42:43
@i hate the police: ja, kép az nincs, nem is volt soha! :DDD ezért sem értettem, hogy mi alapján nyertem... :P a többit ne itt, mert nem mindenkit érdekel, inkább a blogomon kérdezz....
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.04.24 13:51:47
@i hate the police: privátban elárulom a nevét, ha akarod, sőt, az iwiwen is megtekintheted, hogy mindenképpen el tudd kerülni.. :)
Zsuzsannát ez a filctollal kidekorált átfirkált Digis reklám győzte meg arról, hogy neki internetet kell rendelnie. Meg is tette ezt, majd megkapta a bekötési díjról szóló számlát. Most jócskán átverve érzi magát, amiért ugyan az ügyfélszolgálat elnézést kért, de ő…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.04.23 10:07:54
A mások által felállított szabályokat áthágni nem szép dolog, írta nekünk Balage, aki fiával a Jetix és a Lego közös játékán vett részt. Az épített teherautó képét beküldték, szavaztak magukra sokszor online, majd meglepődtek, hogy a szervezők a győztest nem a…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.04.22 14:11:19
mindenkibekaphassa:) index.hu 2009.04.22 14:01:00
valamikor, tavaly év vége felé megjelent egy cikk az indexen, hogy aki olyan ésszerűtlen pazarlásról tud a munkahelyén, melynek célja év végi bulik szervezése közpénzen, az írjon... én nem igazán foglalkoztam ezzel, hallottam, amikor az egyik kollégám mondta, de nem érdekelt,…..
Igazi backdoor-gyöngyszem ez a liftben elhelyezett szenvedélyes üzenet, amit TLT fotózott a saját házában, az Ifjúság útján. Komplex őrületre vagy extrém ízlésű lakókra utal a felvágottfélékkel történő madáretetés, aki találkozott hasonlóval, legyen szíves, mesélje el...
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.04.22 07:35:40
Már Susan Boyle esetében is felmerült a kérdés, hogy vajon mennyire spontán ez az egész, azaz a modern Hamupipőke-történet az egyszeri szegény asszonyról, aki elmegy szerencsét próbálni a nagyvárosba, batyujában csak három hamuban sült pogácsával, és mire magához tér, már…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.04.22 07:19:59
Egyfelől azt gondolná az ember, hogy egy akkora cég, mint az Auchan, minek követne el direkt olyan stikliket, mint amivel Longi meggyanúsítja őket. Akkor viszont miért szabályozzák ilyen bizarr módon az üvegvisszaváltást? Tényleg lehet törzsvendégeket szerezni kényszerítéssel?…..
Óvatos duhaj lett a Homár vissza-visszatérő sztárteása, Kozsó. Egyfelől elárulja az étlapon, hogy az ő teázójában találhatók a világ legdrágább kannái, másfelől annyira megijed önnön bátorságától, hogy azonnal bumfordi lopásgátlót erősít a hírbe hozott kannákra.…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.04.20 10:15:27
Les újfent csalódott a világ igazságtalanságán és a marketingesek hülyeségén. Remélte, hogy a Pöttyös Túrórudi nyereményjátékán nyer majd mindenféle értékes dolgot, de mivel a beküldendő kód a csomagolások külsején van, előfordult hogy hiába ő vette meg, azt már…..
A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.03.24 12:54:50
Zsolt sorain átjön az a feldúltság, amit a banki elszámolásán talált moderátori díj okozott. A banktól felhívták, hogy nem fizetett, pedig de, eztuán rávertek egy ezrest a hívás költségeként? Nem nagyon hisszük el, bankosok, segítsetek! Ugye a bankok lázadnak szent atyáink…..
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2009.03.18 13:45:41
Persze elképzelhető, hogy ez is csak egy helyi jelenség, mindenesetre Miklós szerint a XX. kerületben ritkán sikerül a postásoknak normálisan kézbesíteni bármilyen méretű csomagot: Másolatban küldöm a szerkesztett levelet (nevem, címem kiveszem belőle), talán megér egy postot.…..
mindenkibekaphassa:) (törölt) 2008.10.07 14:56:35