Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haziko

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma ismét egy európai, nagy hagyományokkal rendelkező céget mutatunk be Nektek, a németországi Reutter Porcelánt. Már több mint 60 éve gyártanak porcelán gyermek étkészleteket, babaházakba való miniatűröket, baba teáskészleteket. Titkuk a legapróbb részletekbe menő igényesség. Egy-egy darab 17…..
Legyen az idei ünnep pasztel? Vidám piros? Vagy egy erdei faház meghitt téli hangulatát megidéző? Kedvenc osztrák cégünk, a David Fussenegger idei karácsonyi kollekciójában mindenki talál kedvére valót! És igazi flanell zoknikat is találsz nálunk... Már csak meg kell tölteni…..
Karácsonykor a lakást is ünnepi díszbe öltöztetjük. Alább olyan lakástextileket mutatunk be, melyekkel az északi, skandináv telek üdeségét, letisztultságát varázsolhatjátok otthonaitokba. Mint ebben a csodálatos finn "házikóban" :)Forrás:…..
          Október 16. és 23. között kedvezményes áron vásárolhatjátok meg a neves osztrák cég, a David Fussenegger so-sok termékét webshop-unkban. A fázós reggelek és a hideg éjszakák beköszöntével egyre szívesebben burkolózunk puha takarókba, pihenünk meg…..
Nincs is annál kellemesebb, mint egy hűvös estén beburkolózni egy puha takaróba. Egy klasszikus otthonból nem is hiányozhatnak a praktikus és szép pamut takarók. A mindannapi (és éjszakai) használat során azonban természetes, hogy por és kosz kerül rájuk. Márpedig egy, a…..
    Megvetted álmaid ágytakaróját, mely hálószobád dísze lesz? Ráborítottad fekhelyedre, hátrébb lépsz és... és egyáltalán nem úgy néz ki mint a katalógusfotón! Ahhoz ugyanis, hogy ágyad hálószobád meghatározó stíluseleme legyen, nem elég csak úgy rádobni egy…..
  Őszi inspirációk a lakberendezésben című bejegyzéseinkben bemutattuk, milyen lakástextíliák segítenek a hideg napok otthonos interieur-einek megteremtésében. Most olyan apró ötleteket mutatunk be, melyek segítségével pillanatok alatt belophatjátok a napsütéses őszi napok…..
Pasztell: Rózsaszín-szürke nappali David Fussenegger-takaróval TAKARÓK Milyen is lenne egy kanapé puha, meleg takaró nélkül? Amibe jól esik beleburkolózni a délutáni szunyókálás vagy az esti tévénézés idején. Ami jólesően melegít, ha libabőrösek leszünk egy izgalmas…..
          Kint lassan hideggé és kellemetlenné válik az időjárás. Otthonunkban azonban igazán széppé varázsolhatjuk az őszi napokat! Eljött a pihe-puha párnák, melengető takarók, hangulatos gyertyák és a kandallóban pattogó tűz ideje... Forrás:…..
Bár ebben a hőségben nehéz elképzelni, de nemsokára beköszöntenek a hűvös őszi esték, amikor bizony jól esik betakarózni egy puha pléddel vagy épp ágytakaróval... Persze nem mindegy, milyen anyagot választasz: keresd a pamut, biopamut, újrafelhasznált pamut termékeket. Ezzel…..
A rózsaszín finom és nőies szín, különösen kedvelt lányszobákba, női hálókba, vendégszobákba. Nem mindegy azonban, mely árnyalatát választjuk ill. milyen színekkel kombináljuk. PASZTELL ÉS PÚDER Ha vidéki stílusú hálószobát szeretnénk, kerüljük az élénk, rikító…..
Ma egy nagyon egyszerűen elkészíthető, mégis mutatós ajtódísz készítését mutatjuk be, ami kiváló augusztusi dekoráció lehet minden "házikó"…..
          Ma egy olyan céget szeretnénk bemutatni Nektek, ami a közeli Ausztriában működik és több szempontból is lenyűgöző vállalkozás. Ez a textilmanufaktúra 1832 (!) óta…..
A country, vintage, shabby chic stílusban berendezett hálószobáknak egyaránt meghatározó elemei a steppelt patchwork ágytakarók. Ahhoz, hogy ezek a gyönyörűségek tényleg sokáig legyenek hálószobáink díszei, nem árt néhány dologra ügyelni: 1. Anyagösszetétel Érdemes 100 %…..
Házikó & Co. Indulunk! 2015.06.09 17:32:29
Ezen a blogon apró, könnyen megvalósítható ötleteket mutatunk be, melyek segítségével gyorsan hangulatos otthont teremthetsz magad körül.  Ha kedveled a country, vintage lakberendezési stílust, addig is körülnézhetsz webáruházunkban: ..