Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisbeus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi év 10 legfelkapottabb parfümjét mutatjuk be hölgyek (majd urak) számára. Nem mindegyik illat vadiúj, ugyanis sokan a régóta bevált parfümöket használják szívesen, de nem ritka az "illat-vadászó" típus sem, akik keresik a friss parfümöket.         Aquolina Pink Sugar Alábbi…..
kisbeus 2015.06.18 10:05:04
Kipróbáltam én is a Versace Bright Crystal parfümöt. Bár azért döntöttem mellette, mert amikor rendeltem a perfümotthon.hu
(
www.parfumotthon.hu/ ) oldalon akkor pont elfogyott a kedvencem, ezt pedig már úgyis szerettem volna kipróbálni. Azóta is rendszeresen rendelek tőlük, igaz a másik kedvencemet is :)
Naiv ügyfél most először találkozott kamu parfümmel a magyar interneten, és egyúttal azt is megtudta, hogy a garancia csak a bontatlan termékekre vonatkozik. Azt meg hogy? Én hosszú-hosszú évek óta a netről rendelem a parfümöket magamnak és a családomnak is, ezidáig nagy…..
kisbeus 2015.06.18 09:54:15
Ez annyira bosszantó tud lenni. Én is mindig ugyanattól a cégtől rendelek. ( www.parfumotthon.hu/ ) Ők mindig pontosan azt nyújtják, ami elvárható tőlük. A sztoridat olvasva meg sem próbálok elpártolni a parfümotthontól…
Az állásinterjúk kívánatos menetéről mindenkinek van egy kialakult képe, de az valahogy sosem egyezik a valósággal. Az álláskeresők időnként nem értik, miért az történt, ami, és ez vajon jót jelent-e számukra. Mindez arról jutott eszembe, hogy zsenge koromban, átlagos…..
Amikor végre megérkezik önéletrajzíró munkánk jól megérdemelt eredménye, az állásinterjú lehetőség, tapasztalatom szerint az első pár interjút „szétizgulják” a jelöltek, nem sikerül jól. Volt, amikor konkrét visszajelzést is kapott jelölt, azért nem rá esett a…..
kisbeus 2015.06.09 11:01:44
@maxval birca hozzászóló: Nagyon szuper a cikk. Sokat segített, hogy ne izguljak. Elolvastam még egy másikat is, hogy hogyan viselkedjünk. Ott is sok hasznos tanácsot adnak, illetve egy kis etikettet "tanítanak". Ha érdekel a másik cikk:
iqfactory.hu/blog/allasinterju-etikett/