Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fancsali Fanta

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Life in the Books ELKÖLTÖZÖK! 2017.03.15 10:00:24
Bizonyos okok miatt úgy határoztam, hogy a blogot "áthelyezem" a wordpressre. Mostantól itt találtok meg: https://szubjektivarchivum.wordpress.com/..
Sziasztok! Hát ez is eljött, az év utolsó hónapja a december. Nem tudom ki, hogy van vele de én ilyenkor mindig úgy érzem, hogy mintha csak most kezdődött volna ez az év és máris milyen hamar elment és ilyenkor mindig megpróbálom összegezni, hogy mik is voltak a fontosabb események amik ebben az…..
Bár idén a hónap a Dry November, azaz az alkoholmentes hónap mozgalmával is összefonódik, azért mindannyian tudjuk, hogy ha november, akkor bajuszokkal, szakállakkal és a legkülönlegesebb arcszőrzetet viselő fazonokkal találkozhatunk. Nem csak az utcán, hanem akár a tükörbe nézve is - utóbbi csak…..
Fancsali Fanta 2016.11.11 15:43:18
Anna's Books Hosszabb szünet... 2016.08.19 17:02:48
Sziasztok! A címből is kitűnik, a blog rövid történetében egy hosszabb szünet következik. Legutóbb szerettem volna kicsit átformálni az oldalt és a bejegyzéseket, de ez nem úgy ment, ahogy elképzeltem. A jövőben szeretnék egy szünetet, hogy átgondoljam, mi legyen a blog sorsa. Ennek több oka is van.…..
Könyvvilág Mesés könyvjelzők 2016.08.19 11:51:08
A következő bejegyzésnek nem véletlenül ez a címe, ugyanis olyan témában válogattam össze különféle könyvjelzőket, amelyek így vagy úgy, de valahogyan kapcsolódnak a mesék világához. Így tehát, most nem azért van ez a szép, hangzatos cím, mert lélegzetelállító könyvjelzőkből állítottam össze egy…..
Tudtad, hogy a Magyar népmesék sorozat 1977-ben született meg? A Kecskeméti Filmstúdió vezetőjének, Mikulás Ferencnek a fejéből pattant ki az ötlet, majd a tervező, rendező Jankovics Marcellel végzett közös munkából született meg a televíziós rajzfilmsorozat. Ezek a kis rövid epizódok kedves és…..
Ez most kissé rendhagyó bejegyzés lesz, de úgy éreztem, ki kell írnom magamból a gondolataimat. Szerintem minden olvasó ember tisztában van vele, hogy milyen könyveket szeret, legyen ez tágabb (szépirodalom, szakkönyvek, stb.) vagy szűkebb műfajok (fantasy, romantikus, dráma, stb.). Van aki kevés…..
Fancsali Fanta 2016.03.29 14:14:09
@Wolfy27: Pedig a Gaboval nem szokott ilyen probléma lenni, nem mintha meg akarnám venni a könyvet, de azért böki a csőrömet :D
Fancsali Fanta 2016.03.29 14:22:52
@Wolfy27: Sajnos, de a kiadóknál is emberek dolgoznak, el kell nézni nekik. Egyébként te sem vagy oda Adyért? Hát én sem! Egy tehetségtelen, bunkó f#sz, akinek a verseinek a füstje nagyobb volt, mint a lángja. Hogy minek maradt meg az emlékezetben nem értem. Semmi tartalmasat vagy érdekes mondanivalóval rendelkező verset nem írt.
Fancsali Fanta 2016.03.29 14:34:37
@Wolfy27: Nekem már az első verseivel is gondjaim voltak, pedig szeretem a verseket, de valahogy ez a pali nagyon ki tud akasztani... amikor mindenfélét bele akarnak magyarázni a verseibe, na azt nem bírom!
Cím: Lázálom Szerző: George R. R. Martin Fordító: Kornya Zsolt Kiadó: Alexandra Oldalszám: 416 Kiadás éve: 2013 George R. R. Martint leginkább A tűz és jég dala c. sorozatnak köszönhetően ismerhetik a legtöbben, amely a megfilmesítés óta egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A Lázálom azonban…..
Rák, tumor, daganat, csomó. Ismerős szavak és sosem jelentenek jót, ha ezeket halljuk, használjuk. Mivel nem vagyunk halhatatlanok és a betegségekkel szemben sem vagyunk felvértezve, előfordulhat, hogy közeli ismerősök, barátok, családtagok, vagy ne adj isten velünk történik valami komolyabb baj.…..
Fancsali Fanta 2015.09.16 10:40:00