Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gfunk

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A divízió 1-ből az A csoportba visszajutni készülő jégkorong-válogatott háromnapos nemzetközi tornát rendez a hétvégén. Péntektől vasárnapig a hosszú ideje A-s Norvégia és a hozzánk hasonlóan vissza igyekvő Ausztria lesz az ellenfelünk a Pannon Hoki Gálán. Vasárnap…..
Kialakult a svájci első osztály, az NLA döntőjének a párosítása. A tavalyi világbajnokság csarnokai csak két-két elődöntőnek adtak helyet, mert a berniek söpréssel intézték el a klotenieket. A másik ágon jobban megszenvedett az alapszakasz-második Genève, a Zug nem adta…..
A svájci bajnokságban véget értek a negyeddöntők, több nagyobb név is búcsúzott. Az egyetlen Bajnokok Ligája-kiírás győztese, a Zürich Lions útját a Zug vágta el, tavaly is a negyeddöntőben búcsúztak. Címvédés sem lesz, a 2009-es bajnok HC Davos útját a Kloten…..
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
Gfunk 2010.02.23 10:22:47
@exL:1: Ha megvan még a jegy, engem érdekelne.
Gfunk 2010.02.23 11:02:04
@exL:1: Írtam privátot Dreamlinernek..
A hátralévő 20 alapszakaszmeccsen 20 pontot vár új amerikai csatárától az Alba Volán vezetése - olvastuk a klub honlapján. Jason Guerriero 27 éves, AHL-es és finn élvonalbeli múltja van, a meccsenkénti 1 pontos átlagot a statisztikák szerint utoljára az NCAA-ben teljesítette.…..
Jégkorong Menjenek meccsre ma is 2008.11.16 12:13:00
Érdekes mérkőzésekkel folytatódik mindkét magyar vonatkozású bajnokság. A Mol Ligában rangadók lesznek, az EBEL-ben az Alba Volán a címvédő Salzburgot fogadja. A Mol Liga mai fordulájában mindhárom magyarországi mérkőzésen nyílt csata várható, közvetlen vetélytársak,…..
Pénteken megérkezett Pozsonyba a Tampa Bay Lightning. Fotók és videó is van itten az eseményről. Hétfőn nyilvános edzés és dediklás, kedden mérkőzés a Slovan ellen.Magyarul az Új Szóban olvashatóak további részletek, innen is kiderül, sokan sokféleképpen tudják az…..
Kezdetnek egyáltalán nem volt rossz, hajtós meccset játszott a Mol Liga nyitányán az abszolút újonc NZ-Stars és a többszörös bajnok Dunaújváros. Előbbi nyert büntetőkkel. Először is örömtelinek találtuk, milyen sokan óhajtották megnézni a szezon első összecsapását a…..
A jégkorongszövetség mozgatja a köveket annak érdekében, hogy minél több magyar szurkoló lehessen jelen Svájcban, abban a történelmi pillanatban, amikor Magyarország válogatottja jégre lép a legjobbak között, az A csoportban. Vannak jó híreink. A jelenlegi állás szerint az…..